Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Begynte på Uchuu Kyoudai (Space Brothers) her for et par dager siden, utrolig bra serie!

En haug av god humor og en del drama ala Planetes, anbefales sterkt!

 

Serien er også pågående (27 episoder i skrivende stund), og ser ut til at den kanskje varer en stund til :)

 

fant den serien første dag den kom ut og har egentlig bare ventet på at noen andre også skulle finne den. den er faktisk så bra at den fikk hele klassen min til å se den, men de synes alt annet jeg ser på er piss. tror egentlig den eneste grunnen de ser på er pga. Apo. "tnaw, han er så søt!". christ -.-

Lenke til kommentar

Spontaninnkjøp av anime i går, for første gang på et drøyt år. "Now and Then, Here and There"-boksen er den som er mest verdt å nevne. Regner med at den serien ikke er helt ukjent blant folk i tråden her. Jeg så den for første gang på Animeaften i Oslo for mange år siden, men gikk glipp av noen episoder. Nå skal jeg se hele sammenhengende.

 

Ellers kjøpte jeg fjerde sesong av "Fist of the North Star"-serien, mest fordi jeg har sett alt det andre (utenom live action-filmen) og like gjerne kunne få med meg denne og, og litt fordi det er første gang den kommer offisielt ut på engelsk. Egentlig synes jeg serien fint kunne sluttet med den tredje sesongen, og at hele plottet med at en ukjent bror av Raoh plutselig dukker opp bare virker som et forferdelig gjennomsiktig forsøk på melking. Men FotNS handler tross alt mer om stil enn substans og det ser ut til å være nok av fans der ute som mener dette er verdt å få med seg allikevel.

 

Rasket også med meg Ys Legacy, som er basert på historien i de to første spillene i Ys-serien. Forventer ikke noe mer av dette enn at det er Ys.

Endret av Spartapus
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hmm, ble jeg litt spoiled etter å ha sett den videoen egentlig? Følte den viste litt vel mye kanskje? :p

 

Eller så har jeg sett ferdig Zoku Sayonara Zetsubou Sensei. Denne sesongen var enda sprøere enn sesong en, og måtte trykke pause litt vel ofte for å få med meg all teksten som kom opp på de korte flashene som var hele tiden. Ganske så irriterende, noe á Bakemonogatari. Det er en kul stil, men det ødelegger litt av stemningen.

Har nok heller ikke sett nok anime til å forstå alle vitsene (mye henvisninger til andre animeer), så burde kanskje ha sett den på et seinere tidspunkt. Uansett en god serie med veldig kul stil!

 

Super positive girl <3

 

uYDCj.jpg

Lenke til kommentar

Den har en scene som er tilnærmet like intens som når Chiaki spiller Rachmaninoff. Serien er langt kortere, men har mye høyere tempo. Som sagt, er en av seriene som absolutt var verdt å få med seg i 2012.

 

Og ja, sorry Occi, den hadde mange spoilere i seg - men tror atmosfæren i serien vil gi et ganske annet inntrykk når du ser den. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...