Gå til innhold

Ranger sangen over deg!


boffeeen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Shpongle - DMT er "legendarisk" innenfor rusmiljøer, spesielt innenfor verdenen av psykedelika. Elsker Shpongle selv, lett å ture på (selv om jeg ikke har vært borti psykedelika).

 

 

Nope, likte den ikke spesielt godt.

 

3/10

 

http://www.youtube.com/watch?v=jnhQcSIKrL8

 

EDIT: Byttet ut link med noe som var høyere kvalitet. Jeg vet ikke om jeg har postet denne før, hvis jeg har det var det ihvertfall ikke meningen.

Endret av Kaymeerah
Lenke til kommentar

Vel. Min tidligere interesse og smak for rap redder nok mye her. Jeg tåler fremdeles å høre på dette. Bekjente med tilnærmet samme musikksmak som jeg har i dag ville nok steilet. For meg hadde rap sin glansperiode på nittitallet (og da stort sett før 97). Veien rap har tatt det siste tiåret har ført meg totalt bort fra... dritten. Selv om noe fremdeles faller litt i smak. 4/10.

 

**Edit: For sent ute. Vel. Jeg har sansen for elektronisk musikk, men dette må nesten være ensformigheten selv. Veldig langdratt og kjedelig. Kjip gutteroms-trance, akk så proffe de muligens egentlig er. 2,5/10

 

http://www.youtube.com/watch?v=w_r2IKWZnIg

Endret av Andreasfe
Lenke til kommentar

Vel. Min tidligere interesse og smak for rap redder nok mye her. Jeg tåler fremdeles å høre på dette. Bekjente med tilnærmet samme musikksmak som jeg har i dag ville nok steilet. For meg hadde rap sin glansperiode på nittitallet (og da stort sett før 97). Veien rap har tatt det siste tiåret har ført meg totalt bort fra... dritten. Selv om noen fremdeles faller litt i smak. 4/10.

 

Anmelder du feil sang nå? Det er den rett over deg du skal anmelde. :p

Lenke til kommentar

Jeg kunne aldri klart å høre på den sangen, men den er kul på en punkete måte og hadde for eksempel passet ypperlig i en film. Jeg regner med at vi snakker om personlige meninger, derfor må jeg stå fast på at sangen er rimelig usmakelig, og at jeg aldri kunne funnet på å sette på den sangen fordi jeg hadde den minste interesse. Kul sang, men ingen fryd å høre på.

 

3/10

http://www.youtube.com/watch?v=L0sZCNTDD0E

Start på 3:07 om du har dårlig tid og ikke vil høre introen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...