Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, ikke sant? Det er det som forundrer meg. Hvorfor tror de at det hjelper å spille på samvittighet? Er det tomt, så er det tomt. Den dagen teleportering blir oppfunnet skal jeg heller forstå det, men til da kan disse kundene virkelig ta seg en bolle. Makan.

Lenke til kommentar

Vi var en gjeng på jobb som skulle skifte ut en telefonstolpe + kabler på en veldig kald og vindfull dag.

Kunde som var berørt og ville bli uten telefon/nett en liten stund hadde bakt kanelboller og kom og serverte oss midt ute på jorde hvor vi jobbet.

Hyggelig med slike folk!

Flott opplevelse. Det er alt for langt mellom slike hendelser.

 

Vi jobbet i en mindre butikk i Tromsø med en ombygging, og hver eneste morgen når vi kom på jobb sto butikksjef og bakte wienerbrød til oss. Flere forskjellige typer og ingen fikk starte å arbeide før vi hadde drukket kaffe og spise wienerbrød. Det gjorde noe med moralen og vi ga nok litt ekstra på det prosjektet.

 

Dessverre var det nok unntaket istedenfor regelen i byen, for vi opplever ikke slikt ofte. I distriktene er det litt annen holdning enn i byene da, men vi er ikke der så mye.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

 

 

Kunder som tror at distansen de har kjørt er proporsjonal med sannsynligheten for at vi har varen havner ekstremt nærme bunnen på listen over kunder jeg vil bruke tid på å snakke med.

Det er mulig å gå den andre veien også. Var en fyr borte i USA som trengte penger, og planla å rane en butikk. Men det var litt langt til butikken, og han ville jo ikke dra forgjeves. Dermed ringte han butikken først for å høre om de hadde penger der. Penger hadde de, ja. Så fyren dukket opp og prøvde å utføre ranet. Bare synd butikken hadde varslet politiet i god tid, så de sto klar og ventet på idioten. Tror ikke han trenger penger på en stund nå. :p

 

Man kan finne på mye aktiviteter i kasjotten , kanskje han kan sette opp en musikal :

 

 

*humre* :D

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-68389

Jobbet hos en mc-forhandler hvor vi også solgte atv'er. En kunde kom inn en dag og ønsket å bestille ny drivaksling. Varen kom og kunden også. Etter at han hadde tatt den med hjem, kom han tilbake for å klage på at den ikke passet. Jeg kontaktet firmaet, og de sa bare at det var en forbedret del, som av den grunn så litt annerledes ut. Det ble mye kontakt frem og tilbake mellom ulike gamle delenumre osv ettersom kunden fortsatt mente at delen ikke passet. Vi returnerte faktisk delen, og fikk en ny del som garantert skulle passe. Den var kliss lik den vi returnerte  :rofl: Jeg kontaktet kunden å ba han komme å hente delen. Da han kom denne gangen så hadde han med en kompis. Jeg pakket den ut av esken og la den på disken. Jeg forklarte han at det er en forbedret del, men at den skal passe. Kunden ble veldig frustrert å sa at han har prøvd, men at det absolutt ikke går. Han hadde også tidligere hevdet å være mekaniker, så av den grunn tvilte jeg ikke på hans ferdigheter. MEN, så tok han tak i delen og forklarte at han holdt den sånn når han skulle føre den inn i motparten. Jeg holdt på å bryte ut i latter, men holdt min fatning. Jeg forklarte han at, men du holder den jo feil vei. Nei sa han, dette er riktig vei. Har du prøvd andre vei, sa jeg, og med det samme brøt kompisen hans ut i latter. Det ble mye frem og tilbake før jeg bare sa at: Dette er riktig vei, vi leverte riktig produkt første gangen, hadet bra! 

Siden hørte jeg aldri mer fra den karen  :woot:

Endret av Bruker-68389
Lenke til kommentar

Skulle kjøpe lunsj på min lokale Meny-butikk da jeg går forbi kjøtt og fisk-disken.

Di holdt akkurat på å lempe ut fersk fisk, da jeg fikk øye på sannsynligvis den største gjedda jeg noengang har sett.

Jeg stoppet et lite sekund bare for å se på den, da hun ene i ferskvaredisken med den der "kokke"-hatten som viser for hele verden at du jobber i ferskvaredisken utbryter:

 

"Hva er det der? En lange?"

 

Jeg greide ikke holde meg å sa "EN LANGE? HAH!!"

 

Made my day!

 

Til info: forskjell på Gjedde og Lange!

 

 

 

 

esox_lucius_zoo_1.jpg?itok=6MS3bW0F

 

standard_lange.jpg

 

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jobba i en butikk for ca 10 år siden som solgte dyre ting som feks senger og møbler.

 

Kom en kar inn som hadde med seg en sofa i tilhengeren sin som han hevdet og ha kjøpt her og ville returnere denne og få igjen 18 000 kr for, problemet var bare at den sofaen hadde vi aldri hatt til salg, så jeg sa jeg ikke kunne returnere den siden han umulig kunne kjøpt den her og han hadde seff ikke kvittering, han krevde å få snakke med sjefen osv...han fikk høre det samme, så klikka han helt ble nesten voldelig, endte med at han sa han skulle tilkalle tv2 hjelper deg eller noe og dro igjen

 

Så hvor mange forskjellige narkotiske stoffer tror dere denne mannen hadde innabords?

 

 

Mye rare ting som skjer hvis man selger ting som koster noen tusen, ble ofte forsøkt bestukket som feks "1000 lapp i hånda lever varen bak i lageret" osv 

 

haha

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...