Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da må du i så fall rive opp eller skjære opp esken. 

 

Du må jo ikke det. Du snur esken opp ned og åpner den som du skulle åpnet den riktig vei... 

 

On topic: Fikk kjeft av en kunde her om dagen, da jeg angivelig skulle ha glemt å ta med noe mat på en bestilling. Skal nevnes at dette er en stor kunde av oss og jeg kan huske den aktuelle leveringen. Det var ikke måte på hvordan han måtte sulte på jobb, bla bla bla. Sa at det ikke var så mye jeg fikk gjort med det og at han skulle ta kontakt med sentralen og klage via dem. Stusset litt over at jeg skulle ha glemt noe på den leveringen, så da jeg kom tilbake, så sjekket jeg i arkivet på jobben. I følge kunden, så hadde de selv sjekket opp om de hadde bestilt mat til han og han kunne bekrefte at de hadde betalt for varen som da var glemt. I dette tilfellet hadde ikke kunden rett gitt og jeg husket riktig, maten han skulle ha var ikke på bestillingen. Så da er det enten de som har driti seg ut, eller så er det sentralen. Det er helt utrolig at folk henter ut så mye energi på å kjefte på andre, også atpåtil ljuge... 

Endret av Hotel Papa
Lenke til kommentar

Vel, nå er jo den "spøken" opprinnelig postet på Dominos sin twitter konto? Tror, og håper, at folk er såpass oppegående at de ikke snur esken opp ned før de åpner den. 

Da den aller første pizzaen ble laget, klaget den første personen som fikk den servert at det ikke var noe på den. Dermed snudde den første fyren den, og vitsen var oppbrukt. 'nough said.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...