Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Som tidligere kundebehandler hos ISP har jeg hørt mange som stiller seg spørrende til hvorfor det vises til en webside for feilsøking av nettverk.

 

Ved første øyekast kan det høres ganske rart ut, men grunnen er at de aller fleste faktisk har en mobiltelefon som er mulig å se nettsider med, og da er det ikke verre enn å gjøre det på den måten.

 

 

@WeirdFace

Opplevd det selv en gang jeg slang en 40 kilos bag på båndet.

Ble til at jeg tok alle de tunge tingene som håndbagasje.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ved første øyekast kan det høres ganske rart ut

Og nettopp det var poenget mitt.  :roll: Det blir jo som loven at det er forbudt å ta selvmord i House of Parlament i England. Skal de grave fyren opp igjen og kaste liket i fengsel? :p Men er i realiteten noe med at det ville blitt en sykt oppstyr om noe sånt skjedde, så der svært nøye med at noe sånt ikke skal skje. Husker ikke grunnen helt i farten, men loven er greit nok: Det er forbudt å ta selvmord der. :p

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

*snip*

Fail. Om jeg må stave det så dere skjønner det, handler det om å skrive ting på en så idiotisk måte som mulig. Det er vanskelig å ringe etter support når problemet er at telefonen ikke funker. Det er vanskelig å sjekke noe på nettet når det nettopp er nettet man sliter med. Det er forbudt å ta selvmord, men hva så? Skal liket kastes i fengsel? Skal fyren vekkes til live, så han kan bli arrestert? Selvsagt er det viktig å passe seg når man kjører i regnet, men "når det regner blir veien våt?" No shit, Sherlock. Skjønner ikke at dere sliter med å forstå noe så grunnleggende. Skulle tro jeg snakket til barnehagebarn her.

Lenke til kommentar

Selvfølgelig skjønner vi hva du mener, men jeg sliter med å forstå sammenhenget mellom åpenbare ting som "water on road during rain" og at det er "straffbart å begå selvmord" aka en idiotisk/merkelig lov. Er vel forøvrig ikke vi barnehagebarna som drar hele tråden offtopic med et titalls smilefjes og kort lunte.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

1) "Water on road" impliserer ikke at "veien blir våt" når det regner. Vannansamlinger på veien som følge av regn er noe helt annet enn våt vei.

2) "Loven" om at det er forbudt å dø/ta selvmord i "The Parliament" er ganske sikkert en bekreftet myte. (Se http://en.wikipedia.org/wiki/Prohibition_of_death for kilder)

Når det er sagt, så var jeg vitne til en litt merkelig situasjon på en matbutikk for noen uker siden. Det er mulig jeg oppfattet det hele feil, da jeg hadde det litt travelt med å plukke varer og få betalt, men jeg måtte virkelig sperre opp øynene. I min "virrevandring" rundt i butikken legger jeg merke til at det er en (tilsynelatende) blind dame (60+, tenker jeg) i butikken. Hun går med hvit stokk og solbriller, så det er jo en rimelig antakelse. Hun er nesten ved kassen i det jeg går inn, og ser ut som hun "føler" seg fram til kassen. Jeg skal bare ha noen få varer, så jeg tar henne igjen, slik at vi går mot utgangen i lag. I det hun har pakket ferdig varene, folder hun sammen stokken (sammenleggbar innretning), og går "helt normalt" ut av butikken. Dette er tidlig på kvelden, så trafikken er ikke så intens, og dama skal over et gangfelt like utenfor butikken. Da folder hun ut stokken igjen, og går noe nølende over veien på rød mann, før hun trygt på andre siden folder sammen stokken igjen og går videre.

Sært...

Endret av Raspeball
  • Liker 5
Lenke til kommentar

 

 

Ikke så sært, bestemoren min var en av dem en god stund, hun hadde gangsyn nok til å se hvor hun gikk, men hadde ikke kjent meg igjen om jeg hadde stått ved siden av henne, og fortauskanter så hun heller ikke uten stokken.

Hvit stokk brukes av mange svaksynte, både for å gjøre det klart for andre at de ser dårlig, og som en hjelp når du har dårlig dybdesyn ;)

Endret av multisync
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Folkelig humor er topp humor. Det sagt, på museumet eg jobbar på er billettane i form av eit klistermerke ein kan ha på jakka. "Eit par" fedre i 40åra likar å spør om dei kan ha det i panna. Eg berre seier "Det er heilt opp til deg, men du ser nok klokare ut med den på jakka" tørt.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Er en kunde på jobben som er veldig glad i å spille på hest. I det siste har han begynt å ta med barna mens han sitter på spillerommet... det er snakk om mellom 1,5-3 timer hver gang! Det er jo ikke en dritt for små unger å gjøre på Shell, og han har aldri med noe de kan holde på med heller. Stakkars unger! Jeg prøvde å hinte litt idag og sa at "jeg tror han kjeder seg veldig" og nikket mot ungen hans som stod og lekte med kaffesirupen... no hint taken. Barna hans er kanskje 2 og 4 år gamle. :(

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...