Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Til kunden som var innom jobben min tidligere idag;

 

Nei, målet mitt er ikke å lure deg. Du sa selv at varen kostet 19,99 og da jeg sa til deg at det faktisk står 59,99 så er ikke det en grunn til at du skal komme rasistiske uttalelser mot han som satt i kassa.

At jeg ikke viser at jeg er irritert når du så går over til drittslenging mot meg betyr ikke at jeg ikke hører på hva du sier.

At JEG nå har ødelagt for deg så du ikke kan gi vennen din denne julegaven til 19.99 bryr jeg meg ikke så mye om. Jeg vet også at du for 1 år siden løy om at du hadde kreft og at de fleste vennene dine da ikke ville ha kontakt med deg mer, mye fordi de brukte sine egne penger på deg og ville du skulle ha det bra den siste stunden du hadde igjen her på jorden. For meg så sier det ganske mye om deg.

At du aldri skal handle i min butikk igjen, det er faktisk helt greit. Jeg kan hjelpe deg med det, du er faktisk ikke ønsket av oss heller.

 

Takk.

Hva jobber du som?

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det jeg lurer på er hvorfor du ga h*n rabatt uten at han spurte om det? Da taper jo bedriften din 50kr og har faktisk tapt et salg på 399 totalt pga deg!

Det viser at han er en ærlig selger, så kunden får en positiv opplevelse å vil komme tilbake, kanskje han forteller venner og familie om det.

Hva hvis han så avslaget i en reklamavis. Han hadde blitt sur og følt seg lurt.

Endret av g3neralen
Lenke til kommentar

Det viser at han er en ærlig selger, så kunden får en positiv opplevelse å vil komme tilbake, kanskje han forteller venner og familie om det.

Hva hvis han så avslaget i en reklamavis. Han hadde blitt sur og følt seg lurt.

 

Men kunde kom jo ikke tilbake, så butikken tapte et salg på 399kr. Jeg synes "diskusjons-starter" sa det bra nok selv, så jeg bare quoter det inn:

 

Prisavslaget kommer automatisk på i systemet. Det er en kampanje som nylig er startet, derfor glemte jeg meg og sa feil pris først. :)

Jeg burde selvfølgelig lagt det frem med noe ala "Vi har faktisk en kampanje gående nå hvor du kan få 50 kroner rabatt (....)" i utgangspunktet, så var vel en liten glipp fra min side. Men som sagt, prisavslaget ville han fått uansett.

 

 

 

 

Men, slik jeg er opplært ifra mine dager i elektronikkbransjen skal man ikke la kunden tenke seg om når han skal betale. Da er handelen avsluttet og det skal ikke være "noen vei tilbake" for kunden.

 

Til etternote; Ja, jeg er glad for at jeg ikke jobber i elektronikkbransjen lenger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Yrke: Elektriker

 

Et par år tilbake i tid når jeg jobbet som lærling var jeg hjemme hos ei dame i 30-årene. Hun var veldig imøtekommende, hyggelig og ikke minst fin. Dette var en av mine første jobber jeg utførte aleine siden det ikke var så mye som skulle gjøres. Jeg skulle montere noen stikkontakter i kjelleren og på soverommet. Jeg skulle også flytte en lampe. Hun hadde bestilt jobben på forhånd og denne var priset. 2 timer var satt av til denne jobben. Vi ble enige om hvor de nye stikkontaktene og lampen skulle stå. Jeg hadde akkurat vært ute i bilen og hentet verktøyet og utstyret jeg skulle bruke til jobben. I det jeg går ned i kjelleren hører jeg ytterdøren lukkes bak meg. Greit nok, jeg setter i gang. Jeg jobber alltid med musikk på ørene når kunden ikke er hjemme. Jeg har gjort meg ferdig i kjelleren og er på vei opp til soverommet. Som sagt så har jeg musikk på ørene. Når jeg åpner døren så ligger dama jeg arbeider hos på senga si med sprede bein å masturberer. Jeg blir selvfølgelig helt paff, til min store overraskelse så slutter hun ikke. Jeg snur meg pent bort og sier unnskyld. Hun går ut av rommet og jeg gjør det jeg skal. Jeg er nesten ferdig da hun kommer inn med en kasse med pils. Her har du for bryderiet. Jeg sier jo så klart at det ikke er nødvendig, men hun insisterer og jeg sier høflig takk. Etter at alt av materiell og utstyr er ute i bilen så gir hun meg telefonnummeret sitt. Har snakket med henne i ettertid. Viste seg at hun var aleinemor, ble dessverre med den ene praten. Gutta borte på jobben fikk seg ihvertfall en god latter i lunsjpausen ;)

Pics, or it didn't happen. :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg jobber i mobilbutikk og har en posetiv historie å dele:)

i går kom det en far innom som ville ha en telefon til sin 11 år gammel datter. den skulle være bra og ha liten stråling. ette rmye leting og googling endte vi på en samsung galaxy s4 active da denne var kraftig, vanntett og hadde lavest stråling. Eneste var at vi var tom for denne varen og jeg sjekket da lagerstatus på de andre butikkene i kjeden og fant ut at nabosentret hadde telefonen så jeg tilbydde meg å hente den for han i min fritid og at han kom tilbake i dag da og kjøpe den av meg.

Han og kona kom i dag og jeg fikk solgt de telefonen samt overføøring av innhold fra gammel til ny. Det var ganke mye som skulle overflyttes og tok tid og kunden skulle på ferie og skulle rekke flytoget 1 time senere ca så de ville hjem og pakke imens jeg ordnet telefonen. de ringer halvtime senere og sier de ikke rekker å hente den og lurte på om jeg kunne slenge telefonen inn i en taxi over til stasjonen så dattra får telefonen med seg på turen. Jeg så hyggelig som jeg er tilbyr meg å bruke pause my på å gå til togstasjonen og møte de der ved toget så de rekker toget og få telefon:)

tar meg 10 min å gå hver vei men dattra måtte jo få sin telefon:) Møtte de på stasjonen og overakte de telefonen og kan trygt si de var fornøyd og handler kun hos oss fra nå av. de var imponert for å si det slik::)

Gull meg fornøyde kunder! ble lang tekst men det får være:D

Vil bare nevne at denne kunden kom tilbake i går og kjøpte ny telefon pga gode servicen jeg ga:). All bryderiet vel verdt det:)

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Dette blir min rant over service...

 

Har i lenge tid sett etter et spesielt par Nike-sko. (vet jeg kan bestille de på nett, men størrelsen har variert veldig for hver generasjon av disse skoene) Og i et par uker søvnfart hver eneste sportsbutikk i hele Oslo sentrum.

Og er det noe jeg er blitt virkelig lei av så er det sportsbutikker med en HAUG ansatte i som ikke gjør NOE. Den ene butikken telte jeg hele 14 ansatte ute i butikken, ingen spurte om jeg ville ha hjelp, ingen ville hjelpe meg når jeg spurte, de stod alle med henda bak ryggen eller i klynger å snakket privat. Og ikke nok med at det var sånn første gangen, men også de 3 andre gangene jeg var der. Og situasjonen var nesten den samme i alle de andre butikkene også.

 

Hva har skjedd med å få litt service? er jo hele poenget med å ha fysiske butikker...

Opplever stort sett det samme. Føler ofte at jeg er til bry når jeg en sjelden gang trenger hjelp til noe.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg jobber som billettør på en kino. Noe av det mest irriterende som kan skje er når det er en populær film som skal gå og 90% av publikum kommer TO minutter før filmen skal begynne, og i tillegg betaler nesten ALLE med store lapper. Jeg har virkelig ikke ubegrenset med vekslepenger, og jeg kan faktisk ikke stoppe tiden slik at alle kommer inn i tide når jeg må få unna DEN køen på få minutter. Og i tillegg er tom for veksel.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Har ikke betalt med kontant på mange år, annet enn en sjelden gang. Men det har en bakside også. Var en student fra Polen her for en stund siden som solgte tegninger. Jeg hadde lyst til å kjøpe noe av ham, men hadde ikke kontanter. Har også skjedd at unger har vært her for å selge lodd, men igjen måtte de bare snu i døren. I det siste har jeg vurdert å begynne å ha litt småpenger her til neste gang. Alltid like kjipt å se sånne folk snu uten å få solgt noe. :(

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har ikke betalt med kontant på mange år, annet enn en sjelden gang. Men det har en bakside også. Var en student fra Polen her for en stund siden som solgte tegninger. Jeg hadde lyst til å kjøpe noe av ham, men hadde ikke kontanter. Har også skjedd at unger har vært her for å selge lodd, men igjen måtte de bare snu i døren. I det siste har jeg vurdert å begynne å ha litt småpenger her til neste gang. Alltid like kjipt å se sånne folk snu uten å få solgt noe. :(

Det er jo bare en bra unnskyldning til tiggerne. "Sorry, har ikke kontanter på meg"

Lenke til kommentar

Tiggere blir sendt på dør uansett, så klart. Men det er forskjell på de som tigger fordi de har lyst, og på de som faktisk må. Er derfor jeg går forbi narkiser på gaten som sitter og tigger, men sjelden lar være å gi penger til barn og utenlandske studenter som faktisk selger noe jeg kan ha lyst på, og som krever en del innsats på deres side. En sånn tegning hadde jo for øvrig blitt en pen julegave til foreldrene mine, så det hadde vært win-win. :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...