Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mange av pensjonistene på jobben min er innom minst en gang i måneden. Bra samhold og gode kollegaer og slikt vet du.

Noen av de som jobbet hos oss før kommer innom og spør om de kan lage sin egen kaffe. Er helt greit for meg hvis jeg holder på med noe annet og det er stille. :p
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skulle hjelpe en kunde med å logge inn på e-post kontoen sin. Kunden hadde skrevet inn e-post adressen i adressefeltet til Internet Explorer, kunden mente at man ikke trengte et passord for å logge inn på en e-post konto. Så jeg tok kontakt med leverandøren av e-post kontoen til kunden og fikk tilsendt et nytt passord.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Fikk i oppgave å reformatere maskinen til en kunde og installere Windows på nytt. Da jeg var ferdig, ville kunden betale meg for "hardt arbeid". Jeg nektet opptil flere ganger å ta imot, det var FOR MYE i mine øyne, men kunden ville forsatt gi meg en tusenlapp for "arbeidet".

Endret av Hafti
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Enig med karen over. Det er helt normalt å informere om at varerer er en del billigere hos en konkurrent, det er ikke noe å bli irritert over. Det er vel i grunn et slags spørsmål om muligheter for matching av pris. Samtidig føler jeg at kundene i så fall bør akseptere at det ikke er alltid man har mulighet til å gå like langt ned som konkurrenten. Om det ikke "lar seg gjøre" å betale mer i butikken de befinner seg i får de vær så god reise til nevnte konkurrent.

 

Hadde en dame innom i går som sikkert har en eller annen mild form for "disfunksjon" (godt ord for dette?) Hun er lavere enn folk flest og forholdsvis rund i kantene, snakker veldig snøvlete (vanskelig å forstå) og går litt dårlig, og virker ikke til å være helt hundre prosent oppegående. Men hun er alltid alene og ser ut til å klare seg selv helt fint på egenhånd, uten noen form for hjelpepleiere.

 

Det første jeg ser når hun kommer bort til meg er en gigantisk klyse med gulgrønt snått hengende godt ut fra nesa, type nesten nede på munnen. Jeg får meg ikke til å si noe til henne, så jeg bare jatter med mens jeg prøver å se på henne så lite som mulig. Hun har tydligvis klart å kaste mobilen fra seg i noe vann, så det er uendelig mye dugg og fukt på innsiden av skjermen og hele alt er uleselig. Samtidig som hun står og forklarer begynner hun å hoste kraftig uten å holde seg for munnen. Jeg forklarer kjapt at dette er det ikke noe å gjøre med, og at hun må kjøpe ny telefon. Det er greit nok det, tydligvis, men hun nekter plent å oppgi navn (som vi registrerer for garantiens skyld), så det ender med at jeg registrerer hele salget på "kunde" bare for å få henne unna. (Spurte henne to ganger om navnet hennes og forklarte nøye hvorfor vi ville ha det, men hun bare stotret og stammet og sa hun ikke ville ha noe sånt.) Hun tok telefonen med seg i kassa og ble stående der i nesten fem minutter og hoste på den stakkars ansatte som stod og prøvde å få vite om damen ville betale med kort eller kontant. Jeg føk på bakrommet og vasket hendene og ansiktet.

 

Føler meg forøvrig litt dårlig i dag. Vond hals og greier. Livet som kundebehandler. <3

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Skulle hjelpe en kunde med å logge inn på e-post kontoen sin. Kunden hadde skrevet inn e-post adressen i adressefeltet til Internet Explorer, kunden mente at man ikke trengte et passord for å logge inn på en e-post konto. Så jeg tok kontakt med leverandøren av e-post kontoen til kunden og fikk tilsendt et nytt passord.

Man lurer på hvordan den slags kunder i det hele tatt fungerer i den digitale hverdagen. :wee:
Lenke til kommentar

Jeg DRITER innom den er billigere på Elkjøp. Tror seriøst kunder at det er vi som er deltid som styrer prisene?

 

Litt den samme følelsen jeg får når folk spør hvorfor Right Price Tiles, eller Jallajall Tiles som murene kaller det, er billigere enn den flisebutikken jeg jobber i. Kan heller ikke svare ærlig om at det er laber nille kvalitet på varene heller, så blir stående der som en idiot og smile.

Endret av Lolliken
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...