Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Det slår meg at hadde det vært en mann med tissefanten ut smekken, så hadde han blitt arrestert. Er det egentlig ikke ganske uastendig å blotte tissen i en fornøyelsepark for barn, uansett kjønn?

 

Jo. Sånn egentlig. Problemet er vel mer det at hvis du ringer vakta er de der kanskje 5 min etter at du har ringt, og da er gjesten way gone, noe som gjør at de fleste gidder ikke ringe vakta med mindre det er en umiddelbar farlig situasjon.

Og ved en umiddelbar farlig situasjon er det vel kanskje lite hjelp om de kommer 5 min etter...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Husker en episode fra min første jobb på hotellet her. Var vel 15 år eller noe sånt.

Jobba i kafeen, så kom det en kunde ut fra do og sa vi kanskje burde se litt der inne (var kanskje 30min siden sist vi hadde vaska der inne)

Kom inn, og ved siden av do på gulvet lå det en diger haug med bæsj, med litt papir over.(snakk om 15-20cm fra doringen til veggen på begge sider så hvordan de har klart å treffe gulvet og ikke do er et mesterstykke i seg selv)

Lukta ikke spesielt godt :/ Var sjeleglad for å slippe å vaske det opp! (men syns umåtelig synd på ho som gjorde det)

 

 

Minner meg om da jeg var toalettvakt/dassvasker på deltid ved siden av studiene.

 

En av mine første vakter møtte jeg en bås der det ikke bare var dritt på gulvet. Det var dritt overalt! På gulvet, veggene, i taket, utover toalettet osv. Noen hadde rett og slett smurt dritten sin utover hele båsen. Jeg hadde ingen andre som kunne gjøre jobben for meg, så jeg måtte bare sette i gang å vaske. Definitivt det verste jeg opplevde som dassvasker.

 

En annen erfaring jeg gjorde i den jobben er at jenter/kvinner er like grisete på offentlige toaletter som gutter/menn. På herredoen var det som regel urin på doringen som var det vanligste. På damedoen var det ofte brukte tamponger/bind på gulvet, brukt dopapir på gulvet, og overraskende ofte urin på doringen der også.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Hadde en kunde som gjorde meg forbanna og frustrert for noen dager siden! Vi har det sånn at vist du skal kjøpe kontantkort, så må du ta et kort fra hylla, med det beløpet og leverandøren som du skal ha. Så scanner vi det inn i kassa, så får kunden en kvittering med koden på.

 

Var en mann og dame som handlet sammen, så på slutten av alle varene sier damen:

 

Kunde: Jeg vil ha ringetid telenor.

Meg: Jeg peker på en hylle som står bak henne og sier at hun må hente et kort der.

 

Kunden går da hen og finner et kort som det står 200kr telenor på.

 

Kunden: Men det er jo ikke noe kode på dette kortet?!

Meg: Du må ta med kontantkortet til meg, så jeg kan scanne det inn i kassen, så får du koden.

Kunden: KONTANTKORT?`! Jeg skal ha ringetid! ikke noe kontantkort!

 

Kunden: Jeg har jo allerede kontantkort, så jeg skal ha ringetid!

Meg: Men det er akkuratt det samme, noen kaller det ringetid, andre kaller det kontantkort.

 

Kunde: Men før har jeg alltid bare fått en lapp av de i kassa?!

Meg: Ja fordi at du må scanne kortet inn i kassa først, sånn at du får en kvittering av meg med koden på.....

 

Da blir kunden bare sur, men i bakgrunnen så har mannen forstått hva som har skjedd og vil prøve å fortelle henne at det jeg sier stemmer, men i det han oppner kjeften så blir dama bare enda surere og avbryter med:

 

Kunden: Da går jeg heller ned på statoil og kjøper det der som jeg alltid har gjort før!

 

 

 

Herregud altså! At det er mulig! Han jeg jobbet sammen med hadde sett og hørt alt, men han sto bare å måpte når dama dro med seg varene og gikk ut. Blir så frustrert over at noen er så vrange!!

  • Liker 7
Lenke til kommentar

*hirr, hirr*

 

merkelige greier det der, at det alltid er Ibux. Paracet(amol) er tydeligvi ikke bra nok når Tante Rød er på besøk, da er det bare Ibuprofen som gjelder. Tror det er det som er i de menssmertepillene man får på apoteket og.

Uten at jeg kan si noe for de fleste jenter siden jeg slipper unna menssmerter, så antar jeg at det er fordi ibuprofen er et NSAID, og det er ikke paracetamol eller acitylsalisylsyre (tror jeg!). Ibuprofen og NSAIDs generelt er bedre for muskelsmerter, som ofte er det man opplever med menssmerter, siden det faktisk er snakk om musklene rundt livmoren som kramper seg.

 

Edit: Salisylsyre gjør visst det den og. Mer her:

http://nhi.no/sykdommer/kirurgi/behandlinger/smertestillende-reseptfrie-1473.html?page=2

  • Liker 2
Lenke til kommentar

I går:

En kunde som hadde mistet telefonen i vann og mente at det gikk på garanti :p

 

I dag:

En eldre dame hvis telefon hadde dårlig batteritid, og hun måtte ha nytt batteri. Jeg sa at det ville koste mye, og at hun ville få lang leveringstid(ville jo helst slippe å styre for å bestille ETT batteri). Det var ingen problem sa hun, for hun var veldig avhengig av telefonen. Etter å snakket med henne i rundt 30 minutter, og ha måttet gjenta ting 5-6 og opp mot 7 ganger, og ha "avvist" flere kunder, fant hun ut av at hun ikke ville ha hverken ny mobil eller batteri allikevel. Det var de pengene!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

I dag tidlig sto jeg i parkeringshuset ved spor 19 da den første bussen for toget i retning Kristiansand/Stavanger skulle kjøre. På hver eneste betongstolpe på innsiden står det "Parkering forbudt" eller "Plasser reservert buss for tog" i tillegg til skilter som står på ben i hver ende av parkeringshuset. Men tydeligst av alt er jo bussene som står der inne. Akkurat da bussen hadde stengt dørene og begynt å rulle, kjører en idiot av høy rang inn mot bussen, stopper rett innafor utgangen og går ut av bilen med kona og spør "er det bussen til Lillestrøm?" på tross av at jeg vinker, vifter med armene og roper "bussen kjører nå, du kan ikke stå her" under hele seansen. Noen mennesker fortjener å bli lynsjet for dårskapen sin.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

(...)

 

Veldig mange folk klarer ikke å se slike skilt. Jeg tror det er en medfødt hjernefeil. Opplever daglig at folk parkerer med slike skilt midt i trynet (eller bokstavelig talt rett foran frontruta der de parkerer). Klarer aldri helt å forstå hvordan det er mulig å unngå å se det.

 

(Joda, jeg forstår selvsagt. Folk flest er egoistiske drittsekker som ikke tenker på konsekvensene av det de gjør eller i alle fall ikke bryr seg om dem).

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...