Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Irriterer meg når steder som selger mat nekter å gi deg noe vann i et pappkrus eller noe slik gratis. Har hørt at det muligens ikke er lov å tvinge folk til å betale for vann - stemmer det? Dette er typisk steder som selger vannflasker som heller har lyst at du skal betale for disse.

 

Det lurer jeg litt på også. Tror ikke det er lov.

 

Har dog selv opplevd at et utested tok 20 kr. for et glass vann (vanlig vann fra krana). Husker jeg ble overraska da det ikke hadde kostet noe før. Den gangen det skjedde var jeg såpass utafor at jeg protesterte ikke mer på det. Forundrer meg ikke om det bare var en ansatt som så sitt til å tjene litt ekstra "lommepenger" på fulle folk.

 

Enda verre opplevde jeg et annet utested som faktisk nektet å i det hele tatt servere meg vann. Spurte om det flere ganger, men nei... de betjente kun de som betalte :mad: Angrer litt på at jeg ikke tipset lokalavisa om det etterpå da utestedet allerede hadde et ganske frynsete rykte. Det gikk heldigvis konk året etterpå :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Søkte litt rundt og fant ut at du har krav på vann fra spring. Derimot betyr ikke det at du har krav på å få det i et glass tror jeg? :p Samtidig om springen er i et matlagingsområde så strider det mot retningslinjene til mange spisesteder samt muligens også mattilsynet at hvem som helst kan gå inn der og drikke fra springen :p

 

Uansett veldig dårlig av et spisested å ikke gi ut gratis vann spør du meg, spesielt om man kjøper noe annet der eller er med noen ander som kjøper noe.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå var jo jeg da kunde, ikke arbeider, på Dolly på Strømmen Storsenter :

 

Spurte om jeg kunne få Mozzarella på pizza`en, og får følgende svar ( av en som så og hørtes italiensk ut: Hva er det ? "Jannicke, vet du hva Mozzarella er ? "Nei" svarer jenta som baker pizza`ene....

 

Ahhh... Dolly på Strømmen Storsenter.. Du er ikke alene.. Hatt samme opplevelsen der med både topping, betalingsproblemer og all-round service..

Lenke til kommentar

Problemet ligger i at pizzaene til kjedene er standardiserte, og deig, fyll og topping kommer i pakninger. De som lager pizzaene trenger ikke noen form for opplæring.

Ost er ost, pepperoni er pepperoni, biff er biff, osv osv.

 

Er det rart jeg knapt er på verken Dolly eller Peppes lenger?

 

Ikke bare har smaken og kvaliteten tapt seg stort de siste 3-4 åra, men prisene begynner å bli syke også. Når det nærmer seg 400kr for en stor pizza med noe litt annet en standard skinke eller pepperoni på sammen med 2 små brus forventer jeg litt.. Vet heller ikke om det er tilfeldighet men servitører på disse pizzastedene har en tendens til å være umulig å få tak i når man vil bestille og betale, men å forstyrre med dumme spørsmål midt under maten er de flinke til...

 

edit: leifer

Endret av vesleengen
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Dolly's over Peppes any day. Etter det med at Peppes brukte frosne råvarer mens Dolly ikke gjorde det så har jeg alltid syntes at Dollys har vært bedre på smak. Men en ting skal også Dollys ha, bakt champignon på pizzaen er yum! Fikk det i Harstad en gang, ga skikkelig spiss smak på champignonen kontra vanlig slapp champignon som de bruker ellers.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...