Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis noen ringte og bestilte pizza under 15-10 før vi stengte sa vi nei til de, da det tar minst 10-15 og lage pizzaen, og dermed må kunden hente den etter at vi har stengt. Var noen som ble litt sure, men de fleste skjønte faktisk at kl 22.50 på en fredag/lørdags kveld er sent å bestille pizza på.

 

Glemte nesten å skrive her hva som skjedde forrige helg. Fikk 2 vakter sånn helt plutselig, og som student var valget enkelt :D

Jobbet i Badeland begge dagene, så here dere settinga :)

Lørdagen:

Ei jente klarte og låse seg inne i ett av skapene, hvordan ho klarte dette fatter jeg ikke. Ho ble sittende der i ca 30 min, da noen hadde "gjemt" masterkortet som kan låse opp alle skapene. Endte med at vi måtte bryte opp skapet.

 

Søndag:

Denne ganger var det en gutt (på ca 13 år ) som klarte å låse inne tøyet sitt i ett av skapene, han og resten av vennegjengen sin ble værende ca 1 timer lengre enn de hadde planlagt, da vi igjen ikke fant masterkortet og heller ikke verktøy til å bryte opp skapet. Var ikke før jeg telte kassa at jeg fant kortet, men da var jeg kjapp med å hjelpe unggutten slik at de fikk komme seg avgårde og hjem :)

Lenke til kommentar

Hehe, ser for meg det ja. Kunden slenger varene på disken, du gjør deg klar for å slå inn den første varen. Plutselig kommer det med rød skrift på skjermen, "UTE AV DRIFT!".

 

Hva skal man si da? "Se der ja, hehe, der fikk du visst ikke kjøpt medisinene dine allikevel, sårry bårry."

 

Du går vel ikke i matbutikken for å kjøpe viktige medisiner? Skal du bare ha Paracet, finnes det andre steder.

 

Har apoteket åpent 24/7? Uansett var det bare et eksempel, kverulant! ;)

 

Bensinstasjoner. Problem løst!

Endret av Fredrik
Lenke til kommentar

(Dette er ikke å anse som en videreføring av diskusjonen om åpningstider, men en kundehistorie.)

 

Kansje jeg skal tilby og kjøre den som sitter i kassa en tur hjem om han ikke rakk bussen sin om jeg er sein inn i butikken en gang :thumbup:

 

Jeg har gjort det et par ganger, overhørt folk som klager over at de nå ikke rekker bussen sin og tilbudt meg å kjøre dem.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Selv låner jeg av og til bort firmabilen min til kunder (jeg er en del ombord i båter som ikke er fra byen her) slik at dem kan handle forsyninger. Men man bør jo også være litt forsiktig med å gi service utover det vanlige, slik at det ikke stilles forventinger som ikke kan oppfylles.

 

Hyggelig er det i alle fall når dem blir fornøyd med både jobben og servicen man har ytt.

Endret av Dj_eLmO
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Å levere "service" er enkelt, bare å gjøre det som er jobben din. Å levere utmerket service er vanskeligere da det krever at man leverer det kunden ikke forventer.

 

Det er den siste typen service jeg synes er mest interesang, kundene blir fornøyde og kommer tilbake, så det er den jeg prøver å leve etter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selvfølgelig er det unntak, men generelt skal "skal bare" kundene mer.

Et stort antall av de eldre kundene starter med "Og jeg som egentlig bare skulle ha et par varer..."

 

Vel, noenganger er det faktisk sånn at man så vidt rekker butikken - og så lenge man har kommet seg inn, så skal man da vel ikke bli kastet ut.

 

Polisen i vår butikk er at du selvsagt skal få lov til å entre butikken fram til stengetid, men når klokken passerer 21:00 (20) skal du gå direkte til kassen/utgangen.

Lenke til kommentar

Jeg ble en gang nektet å komme inn på platekompaniet sju minutter før stengetid. Hjalp ikke at jeg visste nøyaktig hva jeg skulle ha, for de skulle stenge. :thumbdown:

 

DET er dårlig service, platekompaniet er jo som regel ikke store buttiken og de selger jo bare musikk/film/spill, så det skal godt gjøres å IKKE få folk ut innen tiden. Jeg ville sendt ett klagebrev til hovedkontoret hvis noe slikt hadde skjedd, spesielt når du viste hva du skulle ha og garantert hadde vært inn og ut av butikken på 2 min.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...