Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

I lys av den oppblussede tråden om hvilke "dumme" ting kunder spør om: Har du noensinne møtt på en forhandler som later åpenlyst som om han har peiling? Eller tror DU ikke har peiling, og lyver så det renner deretter?

 

Et eksempel er da en av mine ekskolleger mente en Sandisk mp3-spiller burde fungere perfekt opp mot Mac... Uten å sjekke! Det endte som det måtte: Kunde hevde kjøp på grunnlag av feilinformasjon fra forhandler. Jeg ga han et klask på bakhodet, og vi snakket ikke mer om den saken.

 

 

PS! Kanskje en eller annen forhandler lærer noe av denne tråden?

 

Moderatormelding

 

Kunder på jobben din - diskusjonstråd

 

Det er selvsagt lov å kommentere kundehistorier i denne tråden, men for å unngå lange diskusjoner i denne tråden, kan man etterhvert benytte seg av ovennevnte tråd.

Quote, moderator, 25.07.2015.

 

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Var på expert en gang å skulle se på en pc. Så gikk eg bort til en selger å lurte på om det var Turbocache på skjermkortet (sto ikke på dataen)

Endte opp med at han søkte på google etter skjermkortet, så sier han "Står ingenting om turbocache her så det er nok ikke det nei" :p

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Hehe, er visst ein del folk som ikkje taklar å ta feil.

 

Sjølv jobbar eg i ein turistinformasjon, og har ikkje alltid informert like bra. Var nokre som spurde om jernvarehandel ein gong, og eg sa at me hadde ein expert ca 500 m bortover gata (WTF? Ekspert liksom? Som om det er jernvarehandel). Men så fekk eg tenkt meg litt om, og leda dei på riktig veg. Var rimeleg flau etterpå då :blush:

 

Men eg gjer alltid mitt ytterste for turistane! "Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre som man vil" :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
og folk sier at den andre tråden er latterlig og ikke morsom? der lo jeg iallfall...

her er jo historiene utrolig dårlig fortalt, og jeg har ikke engang vurdert å trekke på smilebåndet en eneste gang

 

Det er ikke verre enn at du fortsetter å lese på den andre tråden :)

  • Liker 7
Lenke til kommentar

ble oppringt av en selger fra ucan2 som ville selge meg et abonnement til telefonen min. Jeg tok min vanlige fremgangsmåte, og var stille akkurat lenge nok til at det hørtes ut som om jeg synes han var teit. Så spurte jeg han "hva er det du snakker med meg via? hvordan fikk du tak på meg?"

-en mobiltelefon, nummer og navn sto oppført *husker ikke hvor*

"så det du sier, er at jeg har et nummer i navnet mitt? betyr ikke det at jeg har et abonnement?"

-eh... jo, forsovidt, men det jeg har er bedre

"jaså, hva er bedre med det du har da?"

-det er billigere, og du kan ringe til *stor prosent* av alle i norge gratis, pluss at du har 100 kr ringing/sms innebygget i mndprisen *pluss litt mer info*

"det du beskriver der er netcom abonnementet mitt, men du kaller det bare ucan2..."

 

så var det en liten diskusjon som endte med at selgeren, på min oppfordring, gikk på nettet og oppdaget at netcom abonnementet mitt kostet akkurat det samme. Han lurte på når dette hadde skjedd, og begynte å momle en bortforklaring om at ingen hadde fortalt ham noe om akkurat dette.

 

Altså, det jeg mener her, en kar som selger et glorifisert netcom abonnement med et annet navn, som jobben sin, og han er ikke klar over at netcom selv har akkurat den samme dealen, hva gjør han i jobben sin?

Endret av KaareKanin
  • Liker 2
Lenke til kommentar

KaareKanin: Telefonselger driver vell ikke akkurat med kundebehandling, snarere kundeplaging :D Uansett er det vell så stort behov for telefonselgere at de tar inn nesten hva som helst.

 

Jeg har selv vært telefonselger. I hele 5 dager. Da sa jeg at om jeg fikk gå hjem på minuttet og aldri komme dit noe mer, så skulle jeg ikke krevet at de betalte meg noe for de 5 dagene :D

  • Liker 4
Lenke til kommentar
KaareKanin: Telefonselger driver vell ikke akkurat med kundebehandling, snarere kundeplaging :D Uansett er det vell så stort behov for telefonselgere at de tar inn nesten hva som helst.

 

Jeg har selv vært telefonselger. I hele 5 dager. Da sa jeg at om jeg fikk gå hjem på minuttet og aldri komme dit noe mer, så skulle jeg ikke krevet at de betalte meg noe for de 5 dagene :D

 

Du er et godt menneske... Etter omvendingen din, såklart!

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Klarte for øvrig å drite meg loddrett ut i dag.

 

Overhørte to kunder prate sammen ved mobilskapet (de kom sammen), og bestemte meg for å bryte inn. De tittet på våre mange modeller og kommenterte HTC Touch Diamond sånn her: "Der er den der Diamond. Hørte den skulle være veldig treg". Jeg, uten å virke for brysk sa sånn: "Du kan få se selv?" Og viste vårt butikkeksemplar fram. Jeg begynte å demonstrere grensesnittet, tok den vanlige turen innom bilder. Etter å ha imponert med hvor lett det er å zoome/bytte bilde/osv, skulle jeg vise internettbrowseren. Hva gjør telefonen da? Joda. Den henger seg FULLSTENDIG opp og måtte startes på nytt... Når den skulle selges til en non-believer :/

Hehe :p Kjipern ass! Kva er sjansen for det igrunn? :)

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...