Gå til innhold

Hva synes dere om "nye" Day of Defeat?


Anbefalte innlegg

Jepp, da har jeg spilt DoD 1.0 en stund nå og hittil er jeg ganske overbevist. De fleste av de nye kartene er meget bra, spesielt Jagd, Chemille og Flash. De nye våpen og karaktermodellene er bra, men jeg synes faktisk våpenene så bedre ut i gamle DoD. Kan være litt irriterende med popup'ene som annonserer at du har drept en fiende eller blitt drept osv. men det er kun første runde på hvert kart. Litt uvant med friendly tags over hodene på dine medsoldater og minikartet oppe i hjørnet, men det kan fjernes eller bli vant til det. Alt i alt, synes jeg DoD har tatt ett stort steg fremover, og er uten tvil den beste mod'en til HL.

 

Så, hva synes dere andre som spiller DoD om den nye versjonen?

Skal dere kjøpe retailen nå den kommer 16. mai eller fortsatt spille mod'en?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

syntes den er kul. kar98 gjør fortsatt jobben, selv om siktet har blitt fucka for long range sniper-dreping. fett at man kan plukke/droppe våpen nå. de nye brettene er greie nok, og det kjedelige runde-helvete som cs baserer seg på, er blitt fjernet fra para-brettene. Bare synd at mg42 har blitt nerfa enda mer. De kunne la den være like presis som i 3.1, og latt den være like dårlig i nærkamp som før.

(en ordentlig mg34 har effektiv avstand på ca.600m og skyter 1200skudd/m, i dod 1.0 har den range på ca. 50m og skyter 600skudd/m. Realisme på dette punktet hadde vært fryktelig ubalansert i spillet selvfølgelig, men det får være grenser)

Lenke til kommentar

Blei både positivt ovverraska og litt skuffa når jeg testa 1.0 for første gang. Det positive var en renovering av designet (våpen/lyd/brett). Men jeg synes et par av våpna høres helt wanky ut. F.eks Thompson og M1 Carbine. Er også enig med RogueFreak at det er litt rart med de svære ikonene over medspillerne, og som nevnt så kan de bare fjernes. Noe jeg ikke akter å gjøre fordi det egentlig er en jevli fordel å slippe å identifisere den personen du sikter på. "Er det en tysker-tøyte eller er det en kæmmerat?" Men skulle gjerne ha sett at det hadde blitt fjerna (for alle).

 

Mange av bretta er meget spillbare, og min definitive favoritt er flash. Minner meg om de gode gamle "push forward". Veldig trangt brett, med små side-veier. Et meget pent brett. I tilegg til at man kan spille som brite med Springfield'en :woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...