Gå til innhold

Lagre internettøkter fra en webside?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg sitter å jobber med å overvåker togtrafikken og trafikkens avvik som feks på denne siden: http://www.jernbaneverket.no/Templates/Sta...;epslanguage=no

 

Har lastet ned ReloadEvery plugin til firefox slik at jeg kan la den refreshe den siden hvert minutt siden overvåkningsprogrammet til Jernbaneverket oppdaterer seg automatisk.

Så siden den websiden der oppdaterer seg automatisk så er det endel resultater som jeg kanskje ikke får med meg pga det skjer mye på et tidspunkt og ikke rekker å følge alle avvik.

Finnes det noe verktøy som hadde lagret siden som økter scrshot eller ett eller annet slik at jeg kan finne ut at feks 09:30 så kan jeg finne igjen resultatene fra dette klokkeslettet?

 

Om denne er feilpostet så fint om den blir flyttet :)

 

 

 

Mvh Chief_R-W

Endret av Chief_R-W
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker så mye.

For greia her er at programmet som er koblet til NSB togtrafikken har en lang logg mens jernbaneverket.no og trafikanten.no (som blir lansert til høsten) så er dette et testeprosjekt slik at publikum kan selv følge med på web eller wap hvilket spor og forsinkelse rett til mobilen eller webben.

Det kan avvike fra NSB/Jernbaneverkets dataer og frem til det som skal nå frem til kundene.

Da prøver jeg programmet iallefall :)

Lenke til kommentar

Så ut til at Timed Screenshot bare er til Mac.

 

Jeg fant ut det beste var å laste ned utvidelse til firefox "Auto Save Document" ettersom dette er skrift så lagres dette som html filer og den tar en ny backup hver gang siden oppdateres. Ikke alle nettsider oppdaterer seg automatisk så er "ReloadEvery" veldig nyttig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...