Gå til innhold

Ytringsfriheten og demokratiet blir truet av meningsmotstandere fra ytre venstre?


Anbefalte innlegg

Omtrent alle land i vesten sa det samme som Ap gjorde; "at man ikke skal skade religiøse følelser".

 

At mange land i vesten handlet omtrent like feigt og svikefullt som ap kan ikke brukes for å rettferdiggjøre det ap og gjorde.

Men i de fleste land i vesten er det jo dessverre også sosialister som har makten.

 

Dessuten så er den forræderiske måten som Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre og Bjarne Håkon Hansen opptådte på ganske betegnende for hvordan sosialister oppfører seg.

De dolket Vebjørn Selbekk i ryggen og utleverte ham til ulvene. Dette er et tydelig signal på hva sosialistene vil gjøre mot oss som ikke er sosialister om de finner det nødvendig.

 

I dette tilfellet fikk vi klart signal om dette fra toppnivå, men det har heller ikke manglet på lignende signaler fra sosialister på lavere nivåer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Og angående løgn og politikk....vel, om du finner en politiker som ikke bruker løgn i sitt arbeid.

 

Det er nå ikke vanlig at politikere står opp foran folket og lover ting de i utgangspunktet ikke har til hensikt å holde, slik Jens Stoltenberg har gjort. Slikt gjør bare sosialister.

 

Jens Stoltenberg satser helt klart på folks dårlige hukommelse, for når han konfronteres med de brutte løftene, som feks å fylle svømmebassengene, så nekter han for at han har lovt det.

 

Jeg vil også gjøre oppmerksom på at den rødgrønne sosialistregjeringen har hatt flertall, og derfor kunne de lett ha oppfylt alle løftene de kom med før valget om de ville.

Lenke til kommentar
Støre løy om at det kun var Magazinet som publiserte tegningene i Norge.
Jau.

Men hvordan klarer du å svalestupe med full skru å gjøre dette til Norge==NK?

Den arrogante holdningen de har til behandling av sannheten.

 

Jeg har ikke sagt at det er likt å bo i NK og i Norge, jeg sier at regimene bruker lignende metoder.

Lenke til kommentar
Og det er omtrent like presist som å si at Siv Jensen og Adolf Hitler bruker liknende metoder og at FrP ønsker et Nazi-regime i Norge.
Kan du fortelle hvilke metoder Siv Jensen har brukt mens hun har regjert i Norge og som stemmer bedre med metodene til Hitler enn de brukt i dagens vestlige demokratier?

 

Husk at ingen klarte komme med ett eneste eksempel på at andre nåværende vestlige regimer har brukt samme virkemidler som Arbeiderpartiet.

Endret av robertaas
Lenke til kommentar

Nå er det vel liten tvil om at Bush med vitende og vilje løy angående masseødeleggelsesvåpen i Irak.

 

Når det kommer til å bryte valgløfter er det ikke akkurat noe rødgrønne politikere er alene om.

 

På 90-tallet ble en del av John Mayors statsråder avslørt somslemme gutter på soverommet. Men som en Tory sa det, "the conservative party didn't invent sex in the 90s".

 

Bondevik brøt valgløfter, det samme har alle regjeringer gjort. Og det kommer FRP også til å gjøre, om en høyere makt skulle finne det for godt å gi dem parlamentarisk grunnlag for å danne regjering til høsten.

 

Ellers vil jeg minne om at det er den som kommer meden anklage som må bevise den.

 

Dersom man skulle kalle Siv Jensen "rasist" i ett offentlig forum er det ikke opp til Siv Jensen å bevise at hun ikke er rasist, da er det vitterlig den som fremsatte anklagen som står ansvarlig for å bevise at den har sannhetsgehalt.

 

Bevis at ingen andre nåværende vestlige regimer har opptrått lignende på noe stadie i sin regjeringstid.

 

Og jeg fastholder fortsatt at å trekke paralleller mellom Jens Stoltenberg og Kim Yong Il er en fornærmelse, både mot Jens Stoltenberg og vårt demokratiske system som en helhet*.

 

(* Må ikke misforstås med ønske om sensur.)

Lenke til kommentar

Greit nok.

 

Og i så måte må det altså være et nåværende regime?

 

Jeg vil gjerne informere om at vi ikke har Gulag i Norge, at du ikke fengsles for å anklage statsministeren for å være stalinist, at du har mat nok, frihet, kan reise til Sverige om du vil, kan kjøpe bil som du lyster. TV-apparat i Norge har heller ikke fått fjernet alle innstillinger, noe som gjør at du ikke bare trenger å se på statlig TV, slik situasjonen er Nord-Korea.

 

Men uansett, kan du ikke bare forsøke å bevise koblingen du gjorde mellom et svært liberalt sosialdemokratisk land med en av verdens beste levestandarder og et brutalt, totalitært stalinistregime i den tredje verden?

 

Dersom det er noe hold i påstanden din burde ikke det by på noe problem.

Lenke til kommentar
Jeg vil gjerne informere om at vi ikke har Gulag i Norge, at du ikke fengsles for å anklage statsministeren for å være stalinist, at du har mat nok, frihet, kan reise til Sverige om du vil, kan kjøpe bil som du lyster. TV-apparat i Norge har heller ikke fått fjernet alle innstillinger, noe som gjør at du ikke bare trenger å se på statlig TV, slik situasjonen er Nord-Korea.
Du klarte ikke å dy deg for å slenge inn et par stråmenn.

 

Og ingen har faktisk enda klart å komme med eksempeler på andre eksisterende regimer enn Nord-Korea som er villig til å bruke samme virkemidler som Arbeiderpartiet. Kanskje det likevel ikke var så søkt det jeg sa.

Endret av robertaas
Lenke til kommentar
Og ingen har faktisk enda klart å komme med eksempeler på andre eksisterende regimer enn Nord-Korea som er villig til å bruke samme virkemidler som Arbeiderpartiet. Kanskje det likevel ikke var så søkt det jeg sa.

Ber du om å få dokumentert at et lands minister feilaktig har hevdet at det kun var èn publikasjon som trykket noe som var kontroversielt? Er det det du mener med "Arbeiderpartiets virkemidler"?

Lenke til kommentar
Ber du om å få dokumentert at et lands minister feilaktig har hevdet at det kun var èn publikasjon som trykket noe som var kontroversielt? Er det det du mener med "Arbeiderpartiets virkemidler"?
Ikke at de nødvendigvis har gjort nøyaktig det samme, men at de lyger med overlegg og kaster en enkeltperson ut til ulvene.
Lenke til kommentar
Fordi de bidrar negativt til samfunnet bør vi begrense størrelsen på gruppen. En ubegrenset økning av denne gruppen vil gjøre norge til en slum og øke kriminaliteten enda mer.

 

Så holdningen din er i bunn og grunn; Alle kan være i Norge så lenge de ikke er en kostnad for samfunnet? Da burde Ola Nordmann ikke være velkommen i Norge, med tanke på at Ola Nordmann får mer i tjenester fra staten enn han betaler inn.

 

Ellers finnes det flere forklaringer på hvorfor ikke-vestlige innvandrere "koster" mer enn "nordmenn", men jeg har prøvd å komme med disse før, og har blitt avfeid som unnskyldninger og whatnot. Jeg innser at FrPere og deres meningsfeller på dette området rett og slett har bestemt seg for at disse skjeggete farlige mørke menneskene fra midtøsten rett og slett ikke er velkomne her i Norge, så lenge de ikke assimileres inn i den norske kulturen (les siganturen min).

 

Jeg utfordrer deg til å prøve på deg selv politikken du ønsker at Norge skal føre. La døren der du bor stå helt åpen døgnet rundt og la alle være velkommen og du skal ikke kaste ut noen uansett hva de gjør! Tør du ta utfordringen så kan vi annonsere adressen din her eller er du bare en vanlig sosialistisk bløffmaker som bare har det i kjeften? :whistle:

 

At du i det heletatt kommer med noe så dårlige som dette overrasker meg. Klarer du virkelig ikke å skille mellom privat eiendomsrett og nasjonalgrenser? Kan ikke du åpne døren din for kun nordmenn da, og ikke ikke-vestlige innvandrere samtidig? Eller er det lettere for deg å kalle andre for sosialistiske bløffmakere som bare har det i kjeften, slik at du slipper å ta en skikkelig debatt...

 

Vi stiller krav til nordmenn, men hva skal vi gjøre med de som ikke vil gjøre noe allikevel, eller som kanskje ikke er istand til å gjøre noe? Kaste de ut av landet? Som jeg sier vi kan velge hvem vi skal ta inn, men ikke hvem som blir født her. Det at det finnes syke eller giddesløse nordmenn betyr ikke at vi skal importere alle andre fra resten av verden.

 

Så du mener at de som kommer til Norge fra ikke-vestlige land gjør det kun for å snylte på velferdsgodene våre? Og jeg som trodde at de fleste vestlige mennesker mente at det var de liberale vestlige verdiene våre som lokket andre hit, at det var dårlige forhold i hjemlandet som gjorde at folk ville flytte. Men neida, bra du oppklarte saken for meg, alle er jo selvsagt trygdesnyltere (og kriminelle)!

 

Så hvis vi fortsetter med de velferdsordningene vi har idag og sier at alle som kommer hit skal få de ordningene vi har idag så vil ikke noen ta seg bryet å komme hit? Jeg er enig med deg at vi kan godt stille krav til alle mennesker som kommer hit og de som allerede bor her, men da blir velferdsstaten ødelagt fordi vi kan ikke brødfø flere syke og andre som trenger trygd enn de som naturlig blir født her. Det er dette som er den naturlige balansen.

 

Hvis du hadde lest det jeg har skrevet tidligere i tråden her, så hadde du sluppet og kommet med det første spørsmålet ditt. Du svarer jo egentlig så og si på det etterpå.

 

Ellers ble jeg svært interessert i denne "naturlige balansen" du snakker om. Kan du utdype dette?

 

Med samme logikk så kan vi gi våpen til alle i verden, fordi selv om det er krig i verden og folk blir drept, så skal ikke det hindre folk i å inneha våpen hvis de vil og kunne gå rundt med det hvor de vil. Det er en grunn til at vi har grenser og det er fordi det ikke fungerer per dags dato å ha åpne grenser fordi verden ikke er balansert når det gjelder ressursfordeling. Det å da åpne grensene (=gi alle sammen våpen og stole på at de ikke dreper) løser ikke problemet. Det er derfor jeg sier at det du snakker om tilhører en drømmeverden jeg gjerne så eksistrte selv, men som overhodet ikke er realitetene idag.

 

Dette er svært tynt. Jeg savner fortsatt et godt argument fra dere over hvorfor fødested skal ha noe å si over hvor en har lov til å ferdes, annet enn en appell til hvor jævlig verden er og hvor redd dere er for at verden skal innta Norge.

 

Jeg vil hevde at det er dere som tviholder på nasjonalgrenser og stram innvandringspolitikk som skaper disse ugjevnhetene. Det er nok ressurser til alle på kloden, så lenge vi i vesten er villige til å slutte med det hinsidige forbruket vårt, men da må vi også være villige til å la ressurser komme ut av landet. Ved å åpne grensene kan flere fra fattige land ta del av våre ressursen og dermed få en fordeling globalt. Det er jo allerede slik at mesteparten av inntekten til våre innvandrere blir sent til hjemlandet, og at denne summen er mye større enn det vi gir i uhjelp. Problemet ditt er nok heller at du har fått for deg at innvandrere er kriminelle trygdesnyltere, og stempler de deretter. Jeg kunne kommet med en sosiologisk forklaring på hvorfor en slik holdning opprettholder status quo, men jeg orker ikke å bli beskylt for å være en sosialistisk bløffmaker som kun ønsker å unnskylde mine muslimsk terrorvenner...

 

Kan jeg spørre deg om du frivillg ville dratt til [random farlig sted/Baghdad] og vandret rundt i gatene der alene på kveldstid. De aller fleste mennesker er jo snille og hvorfor skal noen skade deg du som er et så fredligt og snillt menneske? Desverre fungere ikke resten av verden slik og alle tenker ikke som deg. Get real!

 

:)

 

Ja, for det er jo irakere som har gjort Irak så farlig... Kom tilbake til virkeligheten du, vær så snill.

 

Edit: Evt. hvis du bor langt unna et av verdens farligste strøk kan du ta robertaas oppfølging å la døren til huset ditt stå åpen, og gjerne annonsere det for alle, slik du lar den være for venner og familie (=borgere født i norge med stengte grenser i vår diskusjon) og se at ingen kriminelle (=folk som vil benytte seg av åpne grenser i vår diskusjon) benytter sjansen til å gjøre noe du selv ikke ville gjøre (jeg antar du ikke er kriminell)

 

Forklar meg gjerne hvordan eiendomsrett og nasjonalgrenser i det heletatt er sammenlignbart.

Lenke til kommentar
Nå er det vel liten tvil om at Bush med vitende og vilje løy angående masseødeleggelsesvåpen i Irak.

 

Denne skal du pokker meg få begrunne med kilde...

Det kan jeg nok ikke dokumentere, det må jeg innrømme. Men jeg finner svært liten tvil for at det er slik det foreligger.

 

Det er minner i bakhodet mitt om CIA-folk som innrømmet at det ikke fantes bevis, men dog bare minner.

 

Men som sagt, nei, jeg kan ikke dokumentere det.

 

Jeg vil gjerne informere om at vi ikke har Gulag i Norge, at du ikke fengsles for å anklage statsministeren for å være stalinist, at du har mat nok, frihet, kan reise til Sverige om du vil, kan kjøpe bil som du lyster. TV-apparat i Norge har heller ikke fått fjernet alle innstillinger, noe som gjør at du ikke bare trenger å se på statlig TV, slik situasjonen er Nord-Korea.

Du klarte ikke å dy deg for å slenge inn et par stråmenn.

Du kan virkelig slutte å anklage meg for stråmenn, så skal ikke jeg anklage deg for ærekrenkelse.

 

Du viser til mikrosopiske likheter mellom to regimer, jeg viser på samme vis til ganske markante forskjeller mellom to regimer. Besvar innlegget, ikke ro deg unna. Takk.

 

Og ingen har faktisk enda klart å komme med eksempeler på andre eksisterende regimer enn Nord-Korea som er villig til å bruke samme virkemidler som Arbeiderpartiet. Kanskje det likevel ikke var så søkt det jeg sa.

Bevisbyrden er DIN.

 

Bevis påstanden din.

Lenke til kommentar
Fordi de bidrar negativt til samfunnet bør vi begrense størrelsen på gruppen. En ubegrenset økning av denne gruppen vil gjøre norge til en slum og øke kriminaliteten enda mer.
Så holdningen din er i bunn og grunn; Alle kan være i Norge så lenge de ikke er en kostnad for samfunnet? Da burde Ola Nordmann ikke være velkommen i Norge, med tanke på at Ola Nordmann får mer i tjenester fra staten enn han betaler inn.
Nei, de skal ikke slippes inn i Norge om de ikke kan sannsynliggjøre at de kan bidra positivt til landet. Dette er en helt naturlig for alle når de velger hvem de skal slippe inn i sine hjem, hvorfor skal vi bry oss mindre om Norge?

 

Ja, det er nordmenn son snylter, men de er langt mindre andel enn blandt ikkevestlige innvandrere, men de har vi stort sett ikke noe valg om vi skal ha i Norge eller ikke. Jeg kan ikke se at det skal være noen argument for at vi skal øke andelen kriminelle og snyltere ytterligere.

 

Jeg utfordrer deg til å prøve på deg selv politikken du ønsker at Norge skal føre. La døren der du bor stå helt åpen døgnet rundt og la alle være velkommen og du skal ikke kaste ut noen uansett hva de gjør! Tør du ta utfordringen så kan vi annonsere adressen din her eller er du bare en vanlig sosialistisk bløffmaker som bare har det i kjeften? :whistle:
At du i det heletatt kommer med noe så dårlige som dette overrasker meg. Klarer du virkelig ikke å skille mellom privat eiendomsrett og nasjonalgrenser? Kan ikke du åpne døren din for kun nordmenn da, og ikke ikke-vestlige innvandrere samtidig? Eller er det lettere for deg å kalle andre for sosialistiske bløffmakere som bare har det i kjeften, slik at du slipper å ta en skikkelig debatt...
Jeg har ingen interesse av å åpne døren min for andre enn de som allerede har vært innenfor og de som kan sannsynliggjøre at de vil gi et positivt bidrag om de slippes inn. Du argumentere for at Norge skal la døre stå vidåpen, og har ikke noe bedre argument enn at det er "dårlig" når du blir utfordret om å gjøre de samme der du bor.

 

alle er jo selvsagt trygdesnyltere (og kriminelle)!
Jeg har fremdeles tilgode å se noen på forumet påstå at alle fremmedkulturelle i Norge er snyltere og kriminelle, men de er faktisk det i langt større grad en nordmenn. Jeg kjenner heldigvis flere fremmedkulturelle som gir et positivt bidrag til Norge, men de kom seg ikke hit gjennom løgn og svindel. Endret av robertaas
Lenke til kommentar
Omtrent alle land i vesten sa det samme som Ap gjorde; "at man ikke skal skade religiøse følelser".

 

At mange land i vesten handlet omtrent like feigt og svikefullt som ap kan ikke brukes for å rettferdiggjøre det ap og gjorde.

 

Og hvem har gjort det?

 

Men i de fleste land i vesten er det jo dessverre også sosialister som har makten.

 

Absolutt. Paven er jo den fremste sosialist i heeeeeeeeele verden.

 

Dessuten så er den forræderiske måten som Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre og Bjarne Håkon Hansen opptådte på ganske betegnende for hvordan sosialister oppfører seg.

 

Intetsigende slarv egentlig du kommer med.

 

De dolket Vebjørn Selbekk i ryggen og utleverte ham til ulvene. Dette er et tydelig signal på hva sosialistene vil gjøre mot oss som ikke er sosialister om de finner det nødvendig.

 

Tja. Selbekk som den religiøse fundementalisten han er, har jeg ingen sympati med egentlig. Spesielt når han var svært vonbroten over harselering av Jesus. Men at det de kunne forsvart ham bedre er jeg enig i.

Og nei, jeg tviler på Stoltenberg kommer til å drepe dere religiøse fundementalister. Slikt overlater man til de religiøse selv.

 

I dette tilfellet fikk vi klart signal om dette fra toppnivå, men det har heller ikke manglet på lignende signaler fra sosialister på lavere nivåer.

 

Å?

Fortell fortell.....

Lenke til kommentar
Hvilket nåværende vestlig regime er Bush leder for?

 

Og det er stor forskjell på å bomme på hva man ønsker å oppnå og å gi en feilaktig fremstilling av hva som allerede har skjedd.

 

Hva slags logikk er dette?

Så hvis Stoltenberg ikke er statsminister etter september så blir Norge med ett frihetens høyborg for ikke-sosialister?

Endret av Luftbor
Lenke til kommentar
Og angående løgn og politikk....vel, om du finner en politiker som ikke bruker løgn i sitt arbeid.

 

Det er nå ikke vanlig at politikere står opp foran folket og lover ting de i utgangspunktet ikke har til hensikt å holde, slik Jens Stoltenberg har gjort. Slikt gjør bare sosialister.

 

hehehe.

Rød nese på?

 

Jens Stoltenberg satser helt klart på folks dårlige hukommelse, for når han konfronteres med de brutte løftene, som feks å fylle svømmebassengene, så nekter han for at han har lovt det.

 

mmmm, litt som Frp når de skal bortforklare at de har stemt for bompenger lokalt. Politikere på roturer. Ikke uvanlig, og for de av oss som har noen år på baken nokså gjennomskuebart. Og allment fra ytre venstre til ytre høyre. Slik går det når prinsipper som holdes høyt på et partilandsmøte må omgåes i praktisk arbeid.

 

Jeg vil også gjøre oppmerksom på at den rødgrønne sosialistregjeringen har hatt flertall, og derfor kunne de lett ha oppfylt alle løftene de kom med før valget om de ville.

 

Selvsagt kunne de det. Men spørsmålet du da burde stilt var til hvilke omkostninger. Dermed har du kanskje ordet "prioritering" fremme på tungespissen. Politikernes store skrekk når de kommer til taburettene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...