Gå til innhold

[Løst]Jeg er perfeksjonist


Ccconker

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg føler med trådstarter. Jeg er imponert over at han kunne skrive en så lang tekst med bare to feil. Han skriver bedre norsk enn de fleste.

Jeg må vel være litt mer forsiktig med skrivefeil når jeg starter en tråd som dette ;D

Du burde bli straffet ved skrivefeil.

Lenke til kommentar
Jeg føler med trådstarter. Jeg er imponert over at han kunne skrive en så lang tekst med bare to feil. Han skriver bedre norsk enn de fleste.

Det var da langt flere enn to, om du siktet til førstepost.

 

Trådstarter: Du virker ikke akkurat veldig perfektsjonistisk - i alle fall når det kommer til språk. Norsken din er i alle fall langt fra perfekt, så hvordan i all verden kan du lage en tråd som dette? Du irriterer deg over andre som skriver feil, men du ser aldri dine egne skrivefeil?

Lenke til kommentar

Det er litt hyklersk at du selv har en del skrivefeil, men likevel tørr å klage på andre. :p Uansett så må du alltid akseptere skrivefeil som folk har til en viss grad. Altså, dersom det er nærmest uleselig, kan du klage, men om det er ubetydelige små skrivefeil så må du rett og slett respektere de mennesklige feil som du selv begår. :)

Endret av Crash
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Dette blir akkurat det samme som fotball: Jeg kan si at noen er veldig gode eller veldig dårlig i fotball, men det betyr ikke at jeg må være god selv?

 

Selv om trådstarter ikke er verdensmester i norsk (den var litt rar), så betyr ikke det at han ikke har rett til å si sin mening om hva andre gjør galt. Det hjelper ikke han, men de som skriver det han leser, for da lærer han de hva som faktisk er rett ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...