Gå til innhold

Upraktiske fester på radiatoren til waterchill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hva med det problemet ocshoot.no fant med montering av vanntanken? Får å ungå "malstrømmer" måtte den bli montert på hodet? Går det an da? Hm..

 

Det ocshoot gjorde var å vri tanken 180 grader i forhold til pumpa. De monterte pumpa opp ned i taket og borret hull i toppen på kabinettet slik at tanken stakk ut. Det var visst da det problemet oppsto. Hos meg står pumpa og tanken i bunn av kabinettet. Kan ikke se noen "malstrømmer" her...

Lenke til kommentar

Har også waterchill, og monterte pumpa stående i bunnnen. Ingen problemer med malstrømmer eller forsåvet noe som helst annet. Festa radiatoren med strips foran i bunn. (chieftec midi, festa med strips til "grillene". Måtte fjerne nederste hd-rack, men hadde ikke bruk for den anyways..)

Lenke til kommentar
men altså man kan jo ikke feste radiatoren slik at slangefestene går andre veien iforhold til kabinett veggen, eller? jeg så at det bare var viftefester på ene siden av radiatoren...

 

Egentlig ikke, det er bare fester på ene sia av radiatoren (idiotisk) men du kan derimot bøye rørene litt. Det har jeg gjort, men hver forsiktig, og varm gjerne rørene litt før du bøyer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...