Gå til innhold

[Aprilspøk]Forumet er blitt hacket


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Beklageligvis opplevde vi i dag rundt klokken 10 at utenforstående brøt seg inn i våre forumservere og erstattet alle brukernes avatarer. I tillegg har de muligens fått fatt i passordet til kontoene, samt alle pm-utvekslinger. Så alle bes endre passord omgående. Det ser ut som angrepet kom fra Bangladesh.

 

Vi jobber på spreng med å få ordnet opp i avatarene, men vil ikke være i stand til å redde alle. Jobben må gjøres manuelt for hver bruker og er derfor særdeles tidkrevende. Alle som derfor ønsker å få avataren sin reddet må i løpet av dagen sende en e-post til [email protected] så vil det bli ordnet for deg.

 

Vi beklager det inntrufne og vil jobbe med å bedre våre sikkerhetsrutiner. Vi kommer tilbake med mer så fort vi vet mer.

 

 

 

Psst, har du sjekket dagens dato? :)

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Avatarene var jo steinkule. Tenk på det da - over 100 000 Chuck Norris-er på ett sted! At ikke universet har implodert ennå er uforståelig...

Øhm, er vel ikke Chuck Norris det er snak om? :p Er vel heller godeste MacGyver ;) Sikkert ahn som har hacka, med en pinsett og en halvfull colakork...

 

Edit: lol, bytta til Chuck Norris nå jo :p

 

Edit 2: Mr T :D

Endret av Sveerbatov
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...