Gå til innhold

Kjøp av ny hardisk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ut i fra den informasjonen du har oppgitt så vil jeg si: Finn den billigste harddisken du kan på 1TB av kjent merke (WD, Samsung, Seagate, Hitachi, etc.), og kjøp den. Det er liten forskjell på 1TB disker til masselagring. Der de hovedsaklig skiller seg er om du skal bruke de til OS og programmer, eller om du ønsker støysvak og kald harddisk (det er enten eller).

 

Om du ønsker tips til kjøp av harddisk ut fra ytelse eller støy, så må du gi mer konkret info om hva du skal bruke den til, hva du vektlegger, og hvor mye penger du vil bruke.

Lenke til kommentar

Vel, gå til hw.en sin prisguide, sjekk ut de forsjellige 1tb diskene som andre har kjøpt, se feedbacken og kjøp ut ifra det =) finnest en del disker på markedet med feil på osv.. selv om dei er fra eit kjendt merke.. No offance til deg GullLars =)

Lenke til kommentar

Det vil alltid finnes disker med feil, enten enkelttilfeller grunnet produksjonsfeil eller mekanisk svikt, eller enkelte serier/generasjoner med disker som har dårlig design. Så langt jeg vet er det ingen 1TB disker som har skilt seg ut som å være utsatt for nevneverdig mer feil enn andre. På 500GB eller 1,5TB derimot bør man være obs på henholdsvis WD og Seagate.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...