Jump to content
Sign in to follow this  
sfRoyal

Noen som vet hvor jeg kan skaffe Catalyst 3.1 ?

Recommended Posts

Er det flere enn meg som har problemer med de nyeste driverne til ATi, altså Catalyst 3.2 ? De fungerer heller dårlig for å si det sånn:

 

Jeg fikk mitt ATi 9[8]00 PRO idag og var veldig kry på å teste det... Når jeg prøver for eksempel 3dmark2001: 6000 3dmarks. Med mitt gamle GF3 ti200 fikk jeg 8000. Noe er galt tenkte jeg. Jeg testet forskjellige spill, og i noen spill fungerte det så å si bra synes jeg, i forhold til ytelsen på GF3 kortet. Men stort sett var ytelsen langt dårligere enn på mitt GF3 kort. Jeg testet for eksempel cs da (latterlig test egentlig, hvilket kort kjører ikke dette glatt), og for å teste om det ble bedre i mindre oppløsninger satte jeg ned til 640x480 og absolutt minst på eyecandy. Fortsatt var fpsen like dårlig. Jeg fikk fps-dropp så det holdt. Var faktisk noen ganger nede i 20 fps. Dette skal jo ikke være mulig... Håper dette er en feil med denne versjonen drivere, og at det hjelper med nye drivere. Imens prøver jeg gamlere versjoner...

Share this post


Link to post
Jeg fikk mitt ATi 9[8]00 PRO idag og var veldig kry på å teste det... Når jeg prøver for eksempel 3dmark2001: 6000 3dmarks. Med mitt gamle GF3 ti200 fikk jeg 8000.

 

Har du avinstallert Nvidia-driverne, og brukt et ekstra program i tillegg for å fjerne de siste sporene etter kortet da?

Share this post


Link to post

Hadde nede i 30 fps med catalyst 3.2

nå som jeg har 3.1 har jeg noen ganger nede i 45, dvs bedre, men HVA I HELVETE??? kjørte fast 100 fps med GeForce2 MX...... Noe er galt med driverne til Ati...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...