Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Tror generelt ikke general sine porsjon snus er noe god "nybegynnersnus" egentlig. Den har en litt sterk lukt/smak.

 

Hva vil du anbefale da?

 

Skruf Orginal porsjon. Klarer du ikke lukta, prøv skruf tranebær. Tranebær har ikke fått særlig godt rykte, men er mange som liker den.

Endret av Mariuslk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Heisann.

 

Har bommet en del snus av kompiser og lignende, og tenkte å starte å kjøpe egen boks ;) Jeg tror General white portion kan være en bra nybegynnersnus, er det et er riktig valg?

Ja general white portion er god begynnersnus, det var den jeg starta med å, snuste den i et par måneder så gikk jeg videre til litt rl løs og general løs, nå går det i det jeg har lyst på når jeg står i butikken ;)

Lenke til kommentar
RL løs er som å leke med plastelin.

RL løs kan du kaste i bakken og da er den ferdigbaket.

 

Sikter kanskje ikke helt til deg nå, men synes det er rart at folk kan kritisere en snus fordi den er enkel å bake?

Den blir _aldri_ tørr, du baker den på 7 sekunder og den smaker hellig! ;D

Lenke til kommentar

Hvordan ser snusdøgnrytmen deres ut?

 

Etter første kaffekoppen på skolen sånn i 8-9-tida pleier jeg å banke opp første prisen som, etter min mening, også er blant dagens beste. Etter denne frokosten holder kroppen seg frisk og rask fram til lunsj i 12-tida. Etterfyller med snus med jevne mellomrom.

 

Lunsjen består av et par brødskiver som påfølges med kaffe og gjerne et par havreflarn med peanøttsmør og sjokade på. Lunsjsnusen ranker jeg helt oppunder frokostsnusen, kanskje over. Kommer an på dagsformen.

 

Utover dagen gjelder det å holde trykket under leppa for å finne motivasjon til å få gjort noe.

 

På kveldstid praktiserer jeg snus-sidebytte. Annenhver snus på venstre og høyreside. Vanligvis er høyresida favoritten. Dette piffer opp snushverdagen flere hakk. :thumbup:

 

Hva tror dere? Er det rom for forbedringer?

 

Seaman

Lenke til kommentar
Hvordan ser snusdøgnrytmen deres ut?

 

Seaman

 

Først står jeg opp, baker meg en diger pris og går i dusjen. Etter dusjen spytter jeg ut præll'n og går å spiser litt frokost. Tar meg enda en pris og går på skolen der jeg går uten helt til det første friminuttet kvart på 10, så holder jeg meg til 12. Så resten av skole dagen uten. Når jeg kommer hjem tar jeg når ejg føler for det :dribble:

 

Første er alltid dagens beste

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Står opp kl 6, tar første pris etter morgenkaffen.

Den snuser jeg som regel helt til frokost kl 8:45.

Legger inn en ny etter frokost, der jeg snuser 2 snuser fram til lunsj kl 11:30.

Så snuser jeg helt ut, etter middag er den beste prisen.

Lenke til kommentar

Du må være 18 for å ta røyk, snus og alkohol med deg tilbake over grensa. På sprit (alt over 22%) er selvfølgelig aldersgrensen 20 år.

 

Jeg holder for tiden på med å slutte å snuse. Går overraskende bra. Tannkjøttet er på veg til å få normal farge igjen, og tennene skinner som aldri før. Deeeiliiiig <3 Måtte bare få sagt det :)

Lenke til kommentar

Snus-vanen : Står opp i halv sju tiden, dusjer,spiser frokost,proteinshake,pusser tenna, skolen ca. kvart på 8, spiser en skive/knekkebrød og henter meg en kopp kaffe og lar den kjøle seg ned litt , så ca i halv ni tiden begynner jeg å "kose" med første prisen (sikkert den som er best "pakket av alle snusene jeg tar) putter den oppi og nyter en rykende fersk kopp med kaffe samtidig som jeg kjenner suget forsvinner gradvis og får en en deilig følelse. Så er det midttime og da spises det enda mer, pakker en noe større pris og en kopp kaffe til, så om jeg er på skolen til 15:00 blir det entil før jeg kommer hjem og setter på kaffe og snuser igjen. Middag, så snus. Så jobb(snuser en pris her) og så er det trening, så en god pris før jeg pusser tenna og køyer.

 

Rutinemenneske ;p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...