Gå til innhold

RAM står på 40%


mysayene

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke noe galt, det betyr enkelt at du nå bruker 40% av tilgjengelig Ram.

Systmet vil bruke nødvendig antall mengde Ram så fort Windows er startet, dette selv om du ikke bruker PCen til noen oppgaver. Hvor mye Ram som kreves avhenger blandt annet hva slags programmer som er installert og hvor mange programmer/prosessor som starter opp sammen med Windows.

Lenke til kommentar

Hei!

Noen Vista tips:

 

 

Søket i vista er raskt fordi den indekserer filer (finner de mens du jobber) Slår du dette av vil maskinen jobbe raskere.

trykk på start der skriver du: "tjenester" uten "" og trykk ENTER. Finn "Windows Search" og velg "Deaktivert" i "Oppstartstype"-menyen.

 

AERO effekten gjør Vista-en litt fancy men dette gjør også pc-en treg. Dette kan du skru av ved å høyreklikk på skrivebordet, trykk "Tilpass" og så "Vindusfarge og -utseende". Velg så "Åpne egenskaper for klassisk utseende" og velg "Vista Basic"

 

Div fancy funksjoner som er Vista kan du også skru av ved å gjøre slik: Høyreklikk "Datamaskin" og velg "Egenskaper". Trykk på "Avansert systeminnstillinger" og velg "Avansert"-fanen. Her klikker du på "Innstillinger" i "Ytelse"-boksen

 

Sidestolpen i Vista tar enormt mye ressurser og dette kan du skru av ved å høyreklikk på stolpen, lukk den, og husk å trykk vekk haken som sier at den skal starte når Windows starter.

 

Håper dette kunne hjelpe deg :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...