Gå til innhold

Asus lanserer kraftkar


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
<..> og fem kanaler på 12 Volt.

Huff, synd de stykker opp strømtilførselen på den måten. Det er jo mye mer fleksibelt og brukervennlig å tilby all strømmen på en felles 12v-kanal.

 

Spesifikasjoner: Maks 20A på hver 12V-kanal. Hva om man trenger f.eks 23A på en av 12V-kanalene og 17A på en annen? Jo, da kan man i følge Asus ikke bruke denne strømforsyningen. Hadde det vært en stor 100A 12V-kanal kunne man fint trukket ut 23A en plass og 17A en annen.

 

At kondensatorene er laget i Japan antyder kvalitet, men de burde vært mer spesifikke og sagt hvilken produsent og serie det er snakk om. Kvaliteten varierer jo mellom de ulike produsentene i Japan og mellom ulike produktserier.

Lenke til kommentar
<..> og fem kanaler på 12 Volt.

Huff, synd de stykker opp strømtilførselen på den måten. Det er jo mye mer fleksibelt og brukervennlig å tilby all strømmen på en felles 12v-kanal.

 

Min gjetning om dette er at fem separate kanaler kan bidra til bedre stabilitet fordi hvis én kanal har en last som spretter opp og ned (bidrar til rippel) så påvirker kanskje dette ikke de andre kanalene i veldig stor grad.

 

Men altså, dette kommer jo an på hvordan strømforsyningen er satt sammen innvendig.

Lenke til kommentar

Hvis en komponent spretter mellom f.eks 5 og 15A last så vil jeg tro at det skaper veldig mye rippel for komponentene på den ene kanalen sammenlignet med en 100A-kanal som spretter mellom 50 og 60A. Men det kommer jo som du sier an på hvordan strømforsyningen er bygget opp.

Lenke til kommentar
Noen som har snappet opp hvem som produserer dem for Asus? Lukter litt CWT, eller muligens F/S.

 

Virka litt uvanlig fra det jeg har sett før i alle fall, husker ikke at CWT eller FSP har noe slikt. Minte først p.g.a vifteplasseringen/størrelsen om en Sirtec (samme som produserer f.eks Chieftec Super 1000W/1200W) men uten den 80mm-vifta. Skulle ha vært noen bilder fra under panseret. Dukker kanskje snart opp et review et sted.

Lenke til kommentar

Vet at de har en nylig 650 og 750W-modell som produseres av Delta. (Samme OEM som f.eks Antec Signature-serien). Kan godt være det er de som står bak denne også. Antec Signature 650/850W var jo forøvrig den beste PSUen de noen gang testet hos f.eks JonnyGuru, så det kan gjerne love godt for Asus i samme slengen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...