Gå til innhold

Spørsmål vedrøvende E-mail og mange kontakter.


Anbefalte innlegg

Hei.. Jeg har laget en gruppe med kontakter som for det meste består av andre firma. Mitt spm. er følgende : Om jeg skal sende en(altså den samme)e-post til alle i denne gruppen, hvordan kan jeg få e-posten til å fremtså som personlig(slik at det ikke står en heeeel liste med andre kontakter der)?

 

Om dere ikkje skjønner, kan jeg gjerne forklare nærmere. Håper på hjelp!:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du vil sende til flere personer, men ikke vise hvilke andre personer du sender til, må du bruke "Blindkopi" feltet :)

 

Bruk av Blindkopi ved sending av e-post

Hva er blindkopi

Blindkopi, skjult kopi eller BCC (Blind Carbon Copy) er en måte å sende e-post uten at mottakeren(e) ser hvilke adresser e-posten er sendt til. Mottakereadresser i blindkopi-feltet vil motta e-posten, men vil ikke vises til de som mottar e-posten. Hvis alle mottakeradressene er skrevet i blindkopi-feltet vil til-feltet i e-posten vise "undisclosed-recipients" for de som mottar e-posten.

 

Bruk av blindkopi er en måte for å unngå spredning av e-postadresser. Hvis man sender en e-post til flere mottakeradresser ved bruk av til-feltet og/eller kopi-feltet vil alle som mottar e-posten kunne se de andre mottakeradressene som e-posten ble sendt til, noe som til tider vil være å foretrekke. Er det derimot ingen spesiell grunn for at mottakerne skal kunne se hvilke andre adresser e-posten ble sendt til, er blindkopi en måte å unngå dette på

 

Du kan også lese mere her ang. Blindkopi og bruken av blindkopi :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hvis du sender som BCC vil ikke mottakers adresse stå i Til-feltet. Dette trigger enkelte spamfiltre og e-posten fremstår ikke som personlig. Det beste er å bruke et tekstbehandlingsprogram (Word for dere antakelig) til å skrive e-posten og deretter flette utskrift til e-post.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...