Gå til innhold

Anmeldelse: Killzone 2 (PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Her ligger nok store deler av problemet. På grunn av ditt anmelderverv tror du at vet bedre om spill og greier og "se gjennom hypen". En ting er å se gjennom hypen, men et spill som Killzone 2, med et astronomisk budsjett og 4 år i utvikling... du kan ikke bare gi det 6/10.

 

Astronomisk budsjett og langt utviklingsløp = uten unntak gode spill. Clearly.

Lenke til kommentar

Selv velger jeg å se på den gjennomsnittlige karakteren til et spill når jeg skal vurdere om et spill "objektivt" sett er bra.

 

Til nå ligger Killzone 2 med et gjennomsnitt på 9,5 på metacritic ... som er jo veldig bra...

 

Når alle anmeldelsene kommer så tror jeg vi vil se at karakteren vil ligge mellom 8,5 og 9.

 

Skal jeg i det hele tatt ta en anmelder seriøst, så bør karakteren til spillet ligge +-1,5 karakter fra gjennomsnittet.

 

Å gi 6/10 virker på dette tidspunktet som om anmelderen forsøker å demonsterere noe, istedenfor å gjøre jobben sin. Tror vi kan trygt si at denne anmelderen bør finne noe annet å finne på om vi om et par uker ser at han er den eneste som har gitt en så dårlig karakter.

 

Meeeen den tid, den sorg :)

Lenke til kommentar
Jada, du kan gi spillet den karakteren du mener, du er en spillanmelder, og jeg tulla litt med at du kun liker microsoft produkter, du er jo tross alt en anmelder i kanskje den beste norske anmeldelse siden. Men jeg kan ikke skjønne at du har spilt dette spillet, jeg ble "blown away" etter kun første magasin, og det var ikke bare pågrunn av grafikken, lydbildet og atmosfæren var noe som var overalt jeg har opplevd.

 

Etter å ha spilt gjennom spillet tre ganger ser jeg at spillet er veldig bra, ikke perfekt,men det er ikke noe 6 av 10. Det er akkurat som om at du har satt deg ned med dette spillet uten noe lyst til å spille det, la meg stille deg et spørsmål, hvorfor har lagde du en anmeldelse der du ikke nevner de gode tingene i spillet,kun de negative, synes du det er bra.

 

Jeg siterer meg selv med et par eksempler, alle mer eller mindre viktige elementer i et skytespill:

 

"En ting som ingen kan ta fra spillet, er at til tross for at omgivelsene kanskje ikke er de mest interessante, er det teknisk sett et meget pent spill. Detaljgraden er høy og det glir relativt godt til tross for at mye skjer på skjermen samtidig."

 

"Videre er våpenfysikken god og tilfredsstillende."

 

"Hvis du kombinerer en ganske god våpenmodell med et godt dekningssystem, gjør dette at Killzone 2 isolert sett presterer godt på skytebanen. Dekningssystemet minner om det vi finner i Gears of War-spillene, men det er utformet litt mer subtilt, og hindrer dermed for mye administrativ informasjonsflyt i skjermbildet."

 

"Dekningssystemet er effektivt og ofte ditt beste våpen i kampen mot Helghast-soldatene. Deres kunstige intelligens er tidvis ganske sofistikert, og det å storme rett på dem vil med all sannsynlighet skaffe deg en kiste før du får noen medalje."

 

"Noe jeg liker spesielt godt er at de forskjellige rundene har mange ulike delmål som man jobber med i en viss tid av gangen – nesten som Enemy Territory: Quake Wars. Dette gjør at man skaper en dynamikk som balanserer spillet bedre, for selv et lag som konstant hamrer ned det andre må reorganisere seg når oppdraget endres, og da er muligheten for maktovertakelse stor."

 

Joda, greit du har skrevet en "perfekt" anmeldelse! Klapp, klapp!

 

*Fjern Gamer.no fra favoritt listen på It Explorer*

Lenke til kommentar
HAHAHA. Jeg måtte registrere meg bare for å svare på denne anmeldelsen. Er dette fasiten som Gamer.no ansetter folk etter, ja da er det jammen håp for enhver person med et tastatur. Greit at man liker en konsoll/spill bedre enn et annet men vær så snill og slutt og anmeld hvis du ikke klarer å skille de tingene.

 

Det er tydelig at gamer.no ikke er en seriøs aktør innen spill. Sier ikke at KZ2 nødvendigvis er 10/10, men 6/10?? Evner du virkelig ikke Marius å se at spillet er bra selv om det er på PS3? Er du virkelig så blåst bort på 360 at du ikke makter å gjennomføre en anmeldelse på en seriøs og skikkelig måte? Har du noe (og resten av dere) noe personlig i mot PS3? Frykter du for dine "helter" i gears, halo og slikt såpass mye at du må bruke din posisjon som anmelder til å sverte Sony og PS3??

 

Et ønske til Marius: Slutt som anmelder. Vær så snill

Et ønske til Gamer.no: Ihvertfall prøv å ha anmeldere som er uavhengig av konsoll. Denne anmeldelsen og lignende gjør kun at dere fremtrer som useriøse!

 

 

OG til slutt, hvordan er det mulig at det skiller så mye fra denne anmeldelsen og "ALLE" andre på nettet???

 

Kunne ikke sagt det bedre selv!

Lenke til kommentar
Det her er bare helt tragikomisk. Gamer.no har mange ganger slaktet opphypede drittspill uten at folk går av hengslene, men så fort det er snakk om et PS3 spill mobiliserer menigheten av kvisete fjortisfanboys og går helt berserk.

 

 

Jepp. Jeg tror det er mange her som ikke ser hvor barnslige de oppfører seg.

 

Den 25. februar får vi alle vite om dette er Bullshit!

Skulle det vise seg å ikke være sant, skyter gamer seg selv i foten...

Var selv med på betan og stiller meg meget uforstående til karakteren.

Dette må være noe av det dårligste omtalen jeg har lest.

Like greit at dere ikke ble enige med Edda....

 

Selv om du kanskje synes det er et 11/10 spill når du har fått prøvd det så gjør ikke det Marius sin mening mindre gyldig.

Endret av Thomas_H
Lenke til kommentar

Fra Annmeldelsen av Mirrors Edge for PC; må si meg enig egentlig.

Når skal dere innse at karakteren er det mest uviktige med en anmeldelse? Det er hva som blir sagt som er det viktigte. Og uansett, spill er mye mer enn en karakter. Værsåsnill, få opp øynene. Spill skal oppleves, bli satt personlige oppfatninger og meninger om, gi følelser og reaksjoner, og i bunn og grunn, underholde. De er ikke laget for å produsere en karakter. Karakterene er bare et sammendrag av anmeldelsen, og en måte å rangere spill opp mot hverandre. Hvorfor? For at du skal kunne se hvem de synes er best, og motsatt. De er ikke den store sannhet, de er ikke satt for at du skal bli grinete for at "din favorittspillside ikke ga ditt favorittspill full score". Nei! De er personlige sammendrag av en anmeldelse skrevet av en anmelder. Bank det inn i hodene deres med noe hardt og spist, og så kan vi snakkes igjen.

 

Koffein ut.

Lenke til kommentar

Mistet nettop massse respekt for Gamer.no og all respekt for Marius Jentoftsen.

Synd at hele anmeldelen så og si er oppramsing av negative ting, istedefor å trekke fram noe positivt...

Det at anmelderen nevner halo- og gears of war-serien like ofte som killzone 2 viser også at han mangler evnen til å se objektivt på saken, synd :no:

Lenke til kommentar

Greit nok at man skal ha subjektivitet i anmeldelser, men etter min subjektive mening (som det virker som om ganske mange er enige i) var denne anmeldelsen rett og slett dårlig. Fra første avsnitt aner man den negative innstillingen, og den blir bare bekreftet hvis man leser vidre. Jentoftsen pleier å være en av anmelderne jeg stoler mest på, men her er jeg skeptisk. Men her sammenligner du med et annet spill i annenhvert avsnitt, alt for, alt for mye. En eller to ganger i en anmeldelse holder lenge.

 

Jeg pleier ikke kritisere Gamer.no på denne måten, men akkurat dette var en dårlig anmeldelse. Jeg syntes Assassin's Creed anmeldelsen var meget bra, det fikk 7/10 her selvom det fikk 9/10 på større nettsteder. Men her er du uten tvil negativ fra første stund. Jeg skal ikke uttaler meg om jeg er enig i karakteren eller ikke, da jeg ikke har spilt KZ2 enda. Godt mulig jeg blir enig i konklusjonen din, men dette var ingen god anmeldelse. Jeg føler ikke at du la noe sjel i denne anmeldelsen, ikke nok arbeid. Men stå på, Marius, alle har dårlige dager. Jeg respekterer fullt ut din mening om spillet, jeg synes bare ikke at anmeldelsen er spesielt god.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...