Gå til innhold

Snåsamannens synske evner


Anbefalte innlegg

Komme alle tilgode, tror ikke alle ville blitt healet.

 

En tysker, en russer og en nordmann satt på en bar. Så kommer snåsamannen inn døra.

 

Tyskeren sier: Jeg har så fryktelig vondt i en arm, kan du helbrede meg?

 

Snåsamannen sier: Jada og tar såvidt borti armen. Med ett var smertene borte.

 

Russeren sier: Jeg har sånn forferdelig migrene, kan du helbrede den?

 

Snåsamannen sier: Jada og migrenen forsvant helt

 

Snåsamannen spør så nordmannen om han har noe som trengs helbredes.

 

Da svarer nordmannen: Nei nei! Ikke rør meg, jeg er sykemeldt!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Og så lenge det "virker", uansett hva det skyldes, hva er det da å klage på?

At han er en egoistisk drittsekk som nekter å la evnene komme alle til gode.

Fy fa,, syns det var pil råttent å kalle en gammel mann som bare har gjort sitt beste i god mening, egoistisk drittsekk.. har du problemer med ord forådet? DUST..

Hvis jeg trodde at jeg kunne helbrede folk ved å ta på dem da hadde jeg med glede gjort alt jeg kunne for å overbevise forskere slik at de kunne finne ut hvorfor dette skjer med meg. Dette kunne ført til at det var mulig å gjenskape denne healingen jeg opplever, noe som hadde revolusjonert medisin.

 

Eller jeg kunne helbredet de som kom innom huset mitt i Tromsø...

Lenke til kommentar
Hvis jeg trodde at jeg kunne helbrede folk ved å ta på dem da hadde jeg med glede gjort alt jeg kunne for å overbevise forskere slik at de kunne finne ut hvorfor dette skjer med meg. Dette kunne ført til at det var mulig å gjenskape denne healingen jeg opplever, noe som hadde revolusjonert medisin.

 

Eller jeg kunne helbredet de som kom innom huset mitt i Tromsø...

 

man skulle jo nesten tro han hadde noe å sjule :hmm: men i følge han selv så har han ikke det så jeg ser ingen grunn til at han ikke skal la seg undersøke.

Lenke til kommentar
Fy fa,, syns det var pil råttent å kalle en gammel mann som bare har gjort sitt beste i god mening, egoistisk drittsekk.. har du problemer med ord forådet? DUST..

Hvordan vet du at han har "gjort sitt beste i god mening"? Hans kyniske manipulering i media viser jo noe annet.

 

Morsomt at du ikke har gyldige motargumenter mot det faktum at han er en egoistisk drittsekk, så du må ty til personangrep mot meg i stedet :D

Lenke til kommentar
Snåsamannen sier at behandlingen hans alltid skal være siste utvei.

Hva med de som ikke blir friske? Hva skiller de fra de som visstnok kan bli friske av snåsamannen?

En annen ting, det er vel 10 000 som ble "kurert" av snåsamannen? Vil ikke dette si at disse 10 000 enten ville stryki med eller vært syke enda? Siden medisin eller kroppen ikke ville fikse problemet? Ro, ro din båt..

Lenke til kommentar
Du øker virkelig debattnivået ved å dra inn Hitler i utide!

Greier du virkelig ikke å trekke paraleller mellom Hitlers ugjerninger og det å være kynisk manipulerend?

Kan jo navne andre personer i historien, om du føler deg støtt av mitt eksempel.

 

Men det er utover min fattevne å si at "snåsamannen" er kynisk manipulerende.. derfor kunne jeg også ønske å se noen konkrete eksempler på hvordan han kan karaktiseres som dette..

Lenke til kommentar

Hvis det er det nivået du vil legge deg på...

 

Som Snåsamannen, så trodde Hitler på det han drev med. Gamle filmklipp viser folk som hyller ham som en helt.

 

 

 

Nei, det finnes mennesker med større og farligere vrangforestillinger enn Snåsamannens. Men ser ingen grunn til å ta ham i forsvar.

Endret av Cyberfrog
Lenke til kommentar
Hvor mange mikrotesla mener du at healere genererer :p

Anbefaler at du tar en kikk her :)

 

Forøvrig er det dumt å tro på noe en ikke har en eneste vitenskapelig basert indikasjon på også ;)

F eks telepati har jo blitt testet og blitt "bekreftet"

http://en.wikipedia.org/wiki/Ganzfeld_experiment

 

Om 100 år er vel healing det også...

Tja, dette er jo ikke annet enn nok et bevis på elendig testmetodikk.

Du bør sjekke referansene i artikkelen ;)

En annen artig sak er "the God Helmet" Sjekk referansene i denne wiki'en også ;)

 

 

måtte skrive et helt brev til deg, du fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

dette gjelder mange andre her som det ikke strömmer helt fritt oppi hodet på.

 

Problemet ditt som gjör at du ikke fatter mer enn du gjör er at halve hjernen din sover. Mye av det som folk her snakker om som du kjemper mot med nebb og klör foregår i menneskets höyre hjernehalvdel. Og du er tydelivis overtrent i venstre og du har ikke gitt oppmerksomhet til eller mulighet for höyre del å begynne å påvirke bevisstheten din. Så alt blir bare kalkulasjoner, den ene basert på den andre. Altså en matematisk struktur som jeg tror du er her for å bekrefte.

 

Helt fra barndommen av blir de aller fleste av oss innrullert i et skolesystem som favoriserer kalkulasjon så det er ikke din skyld at du har blitt som du har blitt.

 

Du kommer aldri til å klare å regne ut hva som egentlig forgår, du kan bare fortsette å hyle å skrike etter bevis, mens de andre av oss som på et eller annet vis har oppnådd mer balanse mellom hjernehalvdelene, mer og mer åpner oss for universell intelligens og får informasjon som er iboende i selve universets design, uten at det er nödvendig å bli overbevist av ”vitenskapelig” bevisförsel.

 

Saken er jo den mister, at vitenskapen har nådd sin grense og er i ferd med å opplöses. På sitt mest utviklede nivå möter den paradokser som kvantefysikken og ”super string theory”, med 11 dimensjone og greier. Om du gidder å gjöre research finner du nok mye som vil kunne brukes til å löse opp stagnasjonen slik at du våkner i hele hodet

 

Du virker som en desperat representant for en utdöende religion som sannsynligvis er den av de kjente viss konklusjoner er lengst vekk fra det som faktisk foregår. Den har zomet inn elektronmikroskopet på detaljer i den grad at den helt har mistet gangsynet. Det store bildet har den således i stor grad mistet evnen til å se. Bare se hvor mye miljögift den har produsert og hva slags globale tilstander den har bidratt til. Om den var ”veien, sannheten og livet” hadde det vel värt andre tilstander på planeten.

 

Du må ikke forsöke å undra deg den realitet at din tro på ”det vitenskapelige bevis” er et religiöst dogme. Du kan gjenta forsöket om og om igjen og se at resultatet ble som först antatt, men det bare bekrefter din ”boxconciousness”.

Den retningen du lette i var allerede definert av din manglende bevissthet og ”det velykkede experiment” bekreftet på så sett din ignorance.

 

Men det var også et nödvendig skritt på utviklingsstigen. Först blind trosreligion, så blind scientific materialism og så neste utviklingstrinn som nå brer seg utover jorda utrolig fort og som er helt umulig å stoppe. Dette nye bevissthetsnivået er et resultat av at ”kalkulatoren” forenes med en ny fölelse av enhet og sammenheng. Et ord som kan beskrive den nye tilstanden er intuisjon, om det defineres som intellektualisert fölelse.

 

Fölelse er det som dominerer i trosreligionene. Rasjonell intelligens dominerer vår nyeste religion tidligere her gitt den engelske benevnelsen ”scientific materialism”.

Ingen av disse kapasitetene klarer å sanse hva som ligger bak overflaten fordi deres oppfattelse av livet er basert på en dominant hjernehalvdel, ikke hele ”panna”, hjernen altså.

 

Det trenges hele hjernen for å forstå denne gutt! Hele mennesket. Anstreng deg. Du virker kvikk. Du kan kanskje brukes til å reformere den for tiden mest dominante trosretning om du innser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...