Gå til innhold

Ny hdd på 250 gb, men kun 131 gb registreres.


krest

Anbefalte innlegg

Hei fikk nett opp en ny hdd til min acer ferrari 3200, orginalt hadde denne en 80 gb disk. Denne er nå skiftet ut med en wd 250 gb. Det jeg har gjort til nå er å flashe bios til verjon 3a27. (denne lå på acer sine sider). men problemet er enda ikke løst. Når jeg partisjonerer disken er det kun 131 gb tilgjengelig. Noen som har vært borti noe slikt tidligere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, har prøvd litt av hvert nå uten noe hell. Jeg brukte et eget program som jeg boota fra cd, med dette fikk jeg partisjonert disken (med hele 250gb), men når jeg startet installasjon av windows nektet den å installere på noen av diskene. 48 bit lba lagt inn med sp2 og fremdeles vises ingenting.

Lenke til kommentar

Har oppdatert bios, men siste bios oppgraderingen til det hovedkortet kom tidlig i 2005. Så den er ganske gammel.

 

De fleste tråder jeg har lest sier at dette skal løses etter at sp1 +++ er installert men selv med dette finner den ikke den resterende diskplassen :(

Lenke til kommentar

Ja, har klart å bruke et slikt overlay progg fra wd. Der klarte jeg å lage to disker som var under 131 gb tilsammen og en med resterende plass. Jeg fant alle diskene i windows. Jeg kunne formatere og bruke de to første, men jeg fikk error når jeg skulle formatere den siste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...