Gå til innhold

Hiphop-tråden 2.0 - Les reglene på side en først.


ehs5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-105082

Om man ikke har evne til å kommunisere og forklare seg på mange år, så setter man seg selv i den båsen og blir kalt en kjeltring. Samme med Diabolic. Mulig prosjektene fra begge kommer ut en eller annen gang, men det er karrieredrap å holde på sånn. Ikke det at jeg bryr meg så mye om noen av de, men synes det er respektløst.

 

Denne mannen derimot! Mye godsaker fra Mass Appeal nå.

 

Rhythm Roulette - 9th Wonder

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Mange år var vel å ta litt hardt i, siste update var februar i fjor. Har selv backet prosjektet og håper det kommer tilslutt.

Men klart vis dette har vært en plan fra starten av (å stjele disse pengene), er det forkastelig, og han mister alt av respekt fra meg..

 

Ellers har jeg bare positive erfaringer med å backe andre prosjekter på Kickstarter. Edo G, Blue Scholars, Marcus D, Bop Alloy

Endret av MKej
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Jeg tok nok litt hardt i. Skal være ærlig at jeg var i litt dårlig humør allerede før jeg postet artikkelen. Og var forsåvidt det helt til jeg hørte ferdig 9th Wonder, som var en mirakelkur. Lang dag, vet du! Håepr du får sluttproduktet du backet.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Noen som har en topp 5 liste for hiphopåret 2015?

Fulgte ikke veldig med i fjor, hørte mest på litt eldre rap (faktisk mye fra 2014).  Her er min høyst subjektive liste, med forsøksvis smart musikkanmeldersjargong:

 

 

1. Oddisee – Belong to The World Oddisee i sedvanlig stil på årets album for min del. Lett å like, gjør alt sjøl, fra beats til tekst. Ikke hans dypeste låt, men den kule beaten med en usedvanlig fet basslinje utbasunert fra en hybrid et sted mellom tuba og tåkelur, gjør denne til en skikkelig høydare i spillelista.

 

2, Lecrae – Welcome to America – Åpningssporet fra det legendariske 2014 albumet Anomaly ble sluppet som singel i 2015, så da fikk jeg lurt Lecrae inn på lista. Rå tekst, herlig levert og fete beats. Lite som mangler i mine øyne.

 

3. Jay Electronica feat. Jay Z - Road to Perdition

Man kan mene hva man vil om Jay Z, men han er fortsatt, i en alder av 46, fyren som dropper linjer som alle andre «tøffe» rappere skulle ønske de hadde skrevet og forsøker å ape etter.

https://soundcloud.com/cracktracks504/road-to-perdition

 

4. Karpe Diem - Lett å være rebell i kjellerleiligheten din Som vanlig ikke materiale for nobelpris i litteratur, men flere fengende linjer mekket med Karpes pop-teft, et viktig budskap, ålreit lyd og bra flow sikrer denne låta en plass på lista.

 

5. Brother Ali – The Feeling of Flying Skikkelig godlåt fra en av mine favorittartister, i påvente av et nytt album i 2016?

 

 

Andre nevneverdige:

 

Lauryn Hill – I've Got Life. Nesten like sinna som Chuck D i sine glansdager og for like gode grunner, men desverre ikke like artikulert.

 

 

Rapper Big Pooh – Augmentation Kul Apollo Brown Beat, ikke helt ueffen rap.

 

Lupe Fiasco – Mural Kul beat og Lupe rapper om mye rart. Men klarer ikke helt å riste av meg følelsen av at det er mer prentensiøs svadaprat enn et ærlig kunstnerisk uttrykk (ok det meste av bransjen er skyldige i dette).

 

Macklemore & Ryan Lewis – Downtown Poprap i 80-tallsdrakt. Artig påfunn og skikkelig catchy.

Endret av Aiven
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Oscar Blesson kom med ny låt i dag, som vanlig produsert av Tommy Tee. Oslo har et ekte talent i denne fyren. Spør du meg er dette Norges mest lovende unge rapper (og instrumentalen er amazing).

 

 

Oscar Blesson - Young Wave God

Endret av ehs5
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Dagens anbefaling er Beneficence sin nye plate, Basement Chemistry. Droppet i dag, herlig boom-bap.

 

Beneficence ft. MindsOne - Manuscripts (Prod. L'Orange)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...