Gå til innhold

FAQ om Posten Norge og pakker V 2.1. Oppdatert 11.01.2013


Anbefalte innlegg

 

Hvis dette er den generelle holdningen Posten har til kundene sine så er det ikke rart at folk helst ser at Posten forsvinner helt. Posten er sannelig på god vei nedover, og jeg lar være å bruke dem så langt det er mulig. Tollpost er billigere, raskere og har langt bedre service enn dagens Posten.

 

Ja, når du står der og forlanger(gang på gang på gang) at vi endevender huset etter et lite brev, så begynner jeg å lure på hvor kravstor folk kan bli ;)

 

edit: det er forøvrig ikke så rart velger andre ting enn posten, da de ikke klarer å lønne nok folk til at de får den kvaliteten som det var før.

Endret av Ozelot
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har vært et fåtall ganger på terminalen og hentet pakker som jeg bare måtte ha den dagen :).

F.eks deler jeg skal ha til en server som står i 10steiner samt fikk hentet skjermkort dagen jeg dro til tg som ellers ville tatt en ekstra dag og ikke fremme til jeg dro på TG.

 

Så akkurat der skal de ha et pluss, de kunne helt fint sagt "nei uaktuelt hente her" men har isteden hentet pakken fra buret sitt.

PiB derimot har ikke samme servicenivået, er irriterende når butikken kun har folk som ikke kan systemet på vakt så du må gå til en annen butikk eller komme igjen neste dag for og få gjort noe.

Endret av cruzader
Lenke til kommentar

Jeg har flyttet til en hybel i Trondheim denne høsten og fikk for noen dager siden et brev om tilleggsadresse. Dette antakeligvis i sammenheng med at jeg bestilte varer på komplett. Har ikke meldt flytting til denne adressen, men har fått noen brev hit uten noen problemer.

Spørsmålet er om posten sender denne pakken hit uten at jeg registrerer tilleggsadressen eller om jeg må gjøre dette for å få utlevert pakkene.

Sporingen sier at pakkene fortsatt er i Oslo, de ble sendt på fredag.

Lenke til kommentar

Bare av ren nysgjerrighet, fikk en pakke fra England på ca 74 pund. Den hentet jeg ut for noen dager siden. Utpå pakken var det stemplet fra posten "ikke tollpliktig". I tillegg var det klistermerke fra posten på om at den var åpnet. Oppi lå kvitteringen om den riktige summen på 74 pund. Likevel måtte jeg ikke betale noe. Dette var en rekommandert pakke. Får jeg moms + tollgebyret tilsendt i posten? har alltid betalt før jeg henter ut pakken før.

Endret av Teac
Lenke til kommentar

Noen ganger blingser dem. Kan ha sett 74 og trodd det var NOK. :)

Ok, ja det kan være :) Bare lurte på om noen av dere har fått regning fra posten i etterkant. Har bestilt x titals pakker, og har aldri opplevd å få hentet ut pakken før eventuelt moms, toll og gebyrer er betalt.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg venter på en pakke, men har ikke fått sporingsnummeret.

Er det noen mulighet for å sjekke om den er på veg, uten å mase på selgeren om å få sporingsnummeret?

 

Den sendes med Posten.

Kommer litt an på. Folkene på postkontoret/Post i Butikk kan søke på navnet ditt, og se om de har liggende (og sannsynligvis også om noe er underveis?) pakker til deg, forutsatt at navnet ditt er med i opplysningene de har på data om pakken (dataprintet, ikke håndskrevet pakkeetikett, m.a.o.)

 

Uansett må du få hjelp av enten selger eller Posten, det funker ikke å søke på navn på pakkesporinga som er åpent tilgjengelig (da ville man jo kunne søke på naboen sitt navn og finne ut hvor han får pakker fra, f.eks. -personvernhensyn..)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg gjorde en bestilling hos et norsk nettsted som jeg aldri mottok, men når jeg sjekker sporingsnr. så står pakken som utlevert (som jeg ikke har fått utlevert eller signert for). Er det fortsatt sender som har ansvar for pakken? Jeg får til svar fra dem om at det er jeg, kunden, som har ansvaret.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...