Gå til innhold

Kommentar: Hjelp, jeg elsker Microsoft (X360)


Anbefalte innlegg

Det eneste korstoget her er fra de som ikke klarer å godta fakta. Jeg har ikke kommet med noe annet enn det her. Mine og andres meninger om ting som dette er uvesentlig. Hvis en versjon er 30fps og det andre 20fps så er det fakta. At noen ikke synes det ikke er så viktig endrer jo ikke saken.

 

Og at ikke alle klager på frameraten i bioshock på PS3 forteller jo ikke annet enn at mange ikke bryr seg. Det forandrer jo ikke at frameraten er dårligere. Så får det være opp til enhver hvor viktig det er for en.

Du må ikke glemme at målt fps ikke nødvendigvis trenger å ha noe å si for spilloplevelsen.

Hvorfor tror du jeg ramset opp Metacritics? Nettop fordi at snittkarakteren på spillet er 95 og om det skulle være nevneverdige problemer med flyten så hadde nok dette kommet godt fram der.

 

Og egentlig så er det jo idiotisk å henge seg opp i fps, man vet jo egentlig ikke om grunnen til at en platform har bedre fps er pga mindre teksturer, bedre optimalisering av kode eller rett og slett hardware begrensninger. Det viktigste er dog at dette er spillbart og ikke gir noen følelse av hakking. Opplever man det under spillet så er det jo trekk i karakteren hos meg i alle fall.

Endret av ttt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke noe tvil om at xbox 360 er best når det kommmer til spill bygget rundt directx.

Men om man ser på spill som Uncharted, Killzone 2, MGS4, Resistance 2, LBP, Gran Turismo 5 osv osv så er det jo ikke noen tvil om at Ps3 overgår til tider Xbox 360. Alle spillene på hver sin måte. Resistance 2(60player mp), Uncharted(textures), Killzone 2(effekter), LBP(Brukerlaget innhold), MGS4(Lyd, grafikk) Gran Turismo(200 000++ polygon bilmodeller).

 

Nei, forskjellen er ikke stor, men Ps3 har kraft nok i massevis.

Lenke til kommentar

Vennligst ro ned sitatbruken. Det er ikkje nødvendig å sitere sitat på sitat med mykje tekst. Siter det du ønskjer å svare på. Viss ein har eit langt sitat bør dette settast i skjul-tagg for å redusere bruk av plass. Ein god del innlegg på dei siste sidene er redigert. Les også nettikette:

 

Unødvendig quoting/sitering er mange ting, blant annet å sitere en annen persons sitat. I detalj: Det du siterer har allerede blitt sitert og du får dermed en dobbel-sitering. Det omfatter også å sitere enormt lange poster unødvedig. En skal alltid kun sitere nøyaktig det en vil kommentere. Sitering skal foregå slik at du først skal gjengi det som ble sagt og rett under skal så du komme med din kommentar på det. Dette, samt trimming av siterte poster kan føre til at du blir nødt til å dele opp sitater og kanskje behandle dem litt før du poster. Du kan også, hvis du skal svare på praktisk talt alt i et veldig lang innlegg; bare klippe ut innholdet og gi beskjed om dette istedenfor, slik som her:

https://www.diskusjon.no/topic/1868195-nettiketten-fra-2000-tallet/#quoting

Lenke til kommentar

MagnarP:

Jeg tror du blir nødt til å sette deg ned og spille de ekslusive titlene til PS3 før du er så bastant.

Ang. FPS så er Wipeout HD et spill i true 1080P med 60FPS.

 

Og jeg synes PS3 allerede har vist seg fra bedre sider enn 360 med sine "eldre" titler som GT5P, MGS4 mm.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Vel de har endelig tatt til vettet og gitt spillerne NXE. Dette eliminerer delvis det håpløst bråkete drevet. Men fortsatt har de kun 120GB HDD mulighet, hadde de fikset dette ville jeg blitt fornøyd.

 

Jeg synes det er for dumt å lage slike kunstige begrensninger.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...