Gå til innhold

Kommentar: Hjelp, jeg elsker Microsoft (X360)


Anbefalte innlegg

Den bør begrunnes eller forklares ;) Die-Hard promotører for 360 her inne har jo sagt at den kun har et fokus, spill.

Jeg tenkte på at Xbox 360 har en del eksklusiver som interesserer meg, samtidig var jeg ikke interessert i Blu-Ray, trådløst nettverkskort osv. Jeg kjøpte en konsoll for å spille på den, og 360 har mer enn nok spill til å oppfylle det kravet.

 

Samtidig er det nå en del eksklusiver på PS3 som fanger min interesse, for eksempel Uncharted: Drake's Fortune. Jeg skulle tro omtrent dette er tilfellet for deg også, bortsett fra at det er motsatt konsoller.

Da har du gjort et godt valg når du gikk for 360, uten å tillegge konkurentene uriktige negative egenskaper.

 

Derimot måtte jeg vente med 360 fordi jeg så de hadde altfor mange hardware relaterte problemer, ellers hadde jeg allerede vært en 360 eier.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Seriøst? Ikke mer seriøst enn man kan ta dette forumet vel? Kommer det håpløse påstander mot Intel, AMD/ATI, Nvidia, PS3, Wii og for den saks skyld 360 som jeg helt klart ser er feil så reagerer jeg på det.

 

Men det er helt klart at enkelte tar dette mye mer seriøst enn meg ja ;)

 

Jeg er opptatt av at ting fremstilles som de er, og er i den måte en av de som minst kan kalles en fanboy i dette forumet siden jeg er i alle "leire" som man så fint kan kalle det.

 

Tja, mange av de som selv påstår de ikke er "fanboys" viser seg til slutt å være det.

Lenke til kommentar

Har intrykk av at det er en del som hater microsoft som gir sin uforbeholdne støtte til ps3 kun fordi de ikke liker microsoft. Har dere som spiller(eller ser på film siden noen av dere høres det ut som ikke bruker konsollen til annet)ps3 noensinne prøvd 360? Litt mer enn bare 10min i butikken? Jeg vil ikke kalle meg noen fanboy av 360, men jeg synes den tilfredstiller det jeg forventer av en SPILLEkonsoll. Jeg har stort sett hatt alle typer konsoller samtidig tidligere, men finner ikke noen god grunn til å kjøpe ps3 i det hele tatt. Jeg bruker og har altid brukt konsollene til spilling og vil jeg ha en dvd/blue ray-spiller kjøper jeg det i tilegg. Spiller mest online med 360, som forøvrig fungerer utmerket og jeg har ingen problemer med å betale 40-50kroner i mnd for en meget bra tjeneste. Hvorfor skal dette være gratis? PS3 er pen å se på dah:P

Litt off topic kanskje, men jeg er vel ikke den eneste..

Hva med å forandre tittelen til 360vsPS3?

Lenke til kommentar
Kanskje fordi 360 eiere er mer fornøyd??
Den så jeg fra lang avstand ;). Jeg tror kun er snakk om pris, de som ikke har råd til en PS3 kjøper Xbox360 og forsvarer den med nebb og klør og "ville aldri hatt en PS3, fytti".

 

PS3 eiere er nok like godt fornøyd med sine spill, men de virker å være mer åpne og teknologiinteresserte og ser gjerne at ekslusive titler i andre leire er noe de også vil teste.

 

Skylapper kan være en annen vinkel, eller rett og slett økonomi. Man kjøper det billigste, og der man lettest kan piratkopiere spill. Nemlig Xbox360. I følge MagnarP spiller jo nesten ingen online, og dermed er piratkopiering blitt et stort problem på 360. Titlene ligger ute på Mininova før de er i butikken.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Kanskje fordi 360 eiere er mer fornøyd??
Den så jeg fra lang avstand ;). Jeg tror det er kun snakk om pris, de som ikke har råd til en PS3 kjøper Xbox360 og forsvarer den med nebb og klør og "ville aldri hatt en PS3, fytti".

 

PS3 eiere er nok like godt fornøyd med sine spill, men de virker å være mer åpne og teknologiinteresserte og ser gjerne at ekslusive titler i andre leire er noe de også vil teste.

 

Skylapper kan være en annen vinkel, eller rett og slett økonomi. Man kjøper det billigste, og der man lettest kan piratkopiere spill. Nemlig Xbox360.

 

Jeg er litt usikker på hva du mener her. Påstår du at den eneste grunnen til å kjøpe X360 er at man ikke har råd til PS3? Jeg håper jeg misforstår deg nå.

 

Personlig har jeg både PS3 og X360 uten å se noen enorme fordeler med den ene eller andre. Jeg trives rett og slett bare mer med X360 UI'et og kontrolleren. Mer komplisert enn det er det ikke.

Lenke til kommentar

Hvor brukte jeg ordene "eneste grunnen" Norse360?

 

Som jeg sa har jeg ingen problemer med å se styrker og svakheter med konsollene. Og jeg er helt enig med deg at orginalkontrolleren til PS3 er krampeaktig å holde i for lenge og det første jeg gjorde var å kjøpe bedre R2,L2 knapper. Dermed gleder jeg meg til å teste 360 kontrolleren mer over tid og tror den vil passe bedre i mine hender.

 

Til bilspill har jeg kjøpt G25 som kan brukes på PC og PS3, trist det ikke kan brukes på 360, for det er et fabelaktig ratt. Synes ikke GT5 rattet fristet.

 

UIet til PS3 er jeg dog strålende fornøyd med, men er spent på det nye UIet som 360 fikk nå nylig. PSN til PS3 kunne vært bedre og Live er nok bedre her.

 

Dog sitter jeg sjelden og spiller i veldig mange timer av gangen, da er det som regel på PC. Så slik sett gir ikke PS3 kontrolleren meg særlig problemer(dog med de bedre knappene jeg kjøpte). Det jeg synes er bedre med PS3 kontrollerne er trådløsheten kombinert med muligheten til å lades fra en hvilken som helst miniusb kabel, samt at den slår seg av automatisk når den ikke brukes og varer ekstremt lenge mellom ladingene.

 

Den nye Home til PS3 satt jeg og testet noen timer i går og virker å gi spennende muligheter og en ny dimensjon til PS3 online. Hvordan det blir gjenstår å se.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Om skribenten hadde skrevet om ett enestående eksempel på service fra Sony sin side så hadde jeg pinadø kommentert det også. Er ikke rett at en nyhetsside som dette(som skal være upartisk, samt framstille fakta) lager en artikkel som ser ut som om det er laget av selskapet(sony/ms) selv. Uvitende brukere som bare er innom av å til vil jo få ett feilaktig bilde.

 

Har heldigvis ikke fått oppleve Sony's manglende service egenskaper når det kommer til ps3, og håper jeg slipper det.

Lenke til kommentar
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3171506

 

Regner du kommer med dementi i februar! :p

 

Når utviklerne klarer å programmere skikkelig, så får man bra resultat.

 

 

At _et_ spill ikke krever installering er ikke nok til dementi du... Dessuten er det ved siden av hovedpoenget som er at BR-leseren i PS3 ikke er det beste valget for en spillekonsoll. Årsaken til at Sony likevel valgte et produkt under pari og til en høyere kostnad var for å pushe BR på markedet og gi en fordel mot HD-DVD. Jeg mener framtiden i HD-film og distribusjon av underholdningsmateriale er via internett uansett så plastskivene står jeg glatt over, og det gjør PS3 mindre aktuell for meg.

 

 

 

DVD er et elendig konsollformat, noe MS smertelig fikk erfare da de var idiotiske nok til å release bokser hvor DVD leseren manglet en gummiforing rund leserdioden som lagde de legendariske ringene i platene som ødela dem. Den samme foringen var tilstede i PC utgaven av den samme DVD leseren.

 

I tillegg er det idiotisk å måtte lete etter spesifike DVD lesere i boksen før man kjøper for å få en leser som ikke høres ut som et jetfly? 360 eiere har gjort DVD leseren til en ting de nevner når de lister opp hvilken boks de har.

 

Jeg kjøpte PS3 delvis pga. BD. Platene er tilnærmet umulig å ripe opp. Så selv om ikke konsollen ødelegger dem for deg som Xbox360 gjorde, så vil du slite med å ødelegge dem selv.

 

 

DVD har vist seg å være et ypperlig format for både film, spill, musikk og annet. Det ble kunngjort i sept 1995 og er dermed over 13 år gammelt nå. Ganske drøyt å kalle et så allsidig og utbredt format som har holdt stand i så mange år for elendig...

At noen er uheldige og opplever dårlig kvalitetskontroll hos en underleverandør av en spillkonsollprodusent er selvfølgelig veldig leit men heller ikke verdens undergang. MS ble naturligvis klare over problemet og har byttet underleverandør. I det siste er det vel BenQ og LiteOn DVD-drev som har blitt sendt ut med nye 360er og jeg har ikke hørt om problemer knyttet til disse. Det sier seg selv at enheter som leser optiske plater skal gjøre dette uten å skade originalen. Har ikke noe å si om platen er BluRay, DVD, CD eller annet og kan ikke sies å være en fordel eller bakdel for noen av formatene.

Lenke til kommentar
Jeg tror heller ikke Sony er bedre på service, jeg startet min kommentar med at artikkelforfatter ikke kjente spillhistorikk særlig godt.

 

jeg er forholdsvis bevandret i spillhistorikk, har vært gamer i 25 år, vært innom de fleste spillplattformer og sjangere - og begynte å skrive om spill for gamle TEKNO på slutten av 90-tallet.

 

Hvis du henviser til din kommentar om at Microsoft hadde god kjennskap til spillindustrien før de lagde den første Xbox-en er jeg helt enig med deg i det. Men jeg skrev at de ikke hadde erfaring fra KONSOLLmarkedet, før de gikk inn. Når du attpåtil insinuerer at jeg har mottat min 360 i posten, er det da en slags dårlig antydning om at jeg har fått den av MS?

 

For å være helt ærlig synes jeg du viser lite folkeskikk i dine kommentarer i denne tråden. Du må gjerne diskutere det jeg har skrevet (selv om du vel egentlig mest har bidradd til å dra denne tråden så langt ut på viddene som det er mulig), men det er ikke allright å slenge ut sånne kommentarer.

Lenke til kommentar

thklinge:

Ja de byttet underleverandør av leserne og det skulle bare mangle. Det måtte dog noen samleaksjoner til fra fortvilte foreldre før de begynte å reagere(dog ikke uvanlig, slikt tar tid). Selv om DVD har vart i mange år så betyr det ikke at det er et godt media(viktig å skille media og format her). Folk har i alle år slitt med riper i både CDer og DVDer selv om de behandler dem godt, og dette løser BD i meget stor grad. Spesielt er dette viktig for en konsoll hvor platene ofte opplever mye hyppigere bruk og får mer medfart enn eks. privateide DVD filmer.

 

DVD er ypperlig til personlig brenning og bruk, men til distribusjon av noe som skal vare i lang tid er det altfor dårlig, så det var virkelig på tide at vi fikk et optisk media som kvalitetsmessig i utførsel er mye bedre. DRM biten Bluray fører med seg er jeg dog ikke like happy for, men det er en helt annen diskusjon, og jeg kjøper spill og filmer og så lenge platene varer trenger jeg ikke backup. Men det er helt klart issues der.

 

NB!

Med Falcon har 360 blitt så bra at jeg vipper på stolen til kjøp hele tiden. Med Jasper er jeg helt overbevist om at jeg vil kjøpe, det er bare vanskelig å vite hva man får selv om man vet hva man skal se etter.

 

Jeg har allerede kjøpt 3stk 360 spill i juletilbudene som florerer om dagen, siden jeg vet jeg skal ha en 360 når tiden er moden.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...