Gå til innhold

Asus P6T Deluxe tråden!? (X58 -Ci7)


pcp160

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale dette hovedkortet killerbill. ;)

 

Det har for min del oppført seg eksemplarisk siden begynnelsen av desember, og jeg ville kjøpt det igjen. Det eneste jeg oppfatter som negativt er jo at det fortsatt er relativt dyrt.

Også er jeg forsåvidt glad jeg slipper å velge mellom revisjon 1 eller 2, som man må om man skal handle i dag. Jeg tror ut fra det jeg vet at jeg ville gått for rev-1, men tør i grunn ikke gi noe råd.

Lenke til kommentar
Får bare brukt 2 av mine 3 rambrikker på Hk'et ( Kjøpte p6t delux :p ), noe jeg må stille på for at det skal funke ? er 3x2gb OCZ 1600mhz. alle brikkene funker for å prøvd å ståkke på dem, funker helt fint til jeg prøver med 3 brikker da starter den ikke i det hele tatt :S

Se side 2-12 i manualen.

Lenke til kommentar

Holder på å bygge en PC nå med dette kortet, er sålangt ikke imponert. Har 3x2 GB RAM, får kun bootet med 1 brikke av gangen, prøver jeg med 3 så kommer jeg inn i BIOS like etter at de er satt inn, men straks jeg går ut og PCen startes på nytt så går den bare i en evig loop, hvor det er svart skjerm i ~10 sek, bilde av express gate dukker opp i 1 sek før den starter seg på nytt. Må resette BIOS for at ting skal fungere igjen. Med 1 brikke ser det ut til å fungere fint, men når jeg går inn i express gate og trykker på skype eller web, så henger den seg bare. Når jeg trykker CTRL-ALT-DEL kommer det opp at express gate ikke er installert, må da resette BIOS for at ting skal fungere igjen her også. Noen idéer?

 

Maskinvare: i7 920, 3x 2GB DDR1333 OCZ RAM, P6T Deluxe v2, ATI HD4850, Corsair 750W PSU, Samsung 750GB HD, NEC SATA DVD-RW. Har trippelsjekket kabler, alt sitter som det skal. Og minnebrikkene står i korrekte sokler (A1 ved bruk av 1 brikke, A1, B1, C1 ved bruk av 3). Eneste jeg har stilt på i BIOS er klokkeslett og dato.

Endret av andrvas
Lenke til kommentar
0102, build date 18/12/08.

 

EDIT: OK, får vel oppdatere BIOS og se hvordan det går.

EDIT 2: Fant ikke nyere BIOS enn 0102?

Nyeste tror jeg er 1206 for P6T Deluxe. Jeg kjører 1102 fordi det 1206 fikser berører ikke meg.

 

Er v2 jeg har. Tror jeg sender det tilbake på angrerett viss jeg ikke får fikset det snart, tydeligvis litt for nytt dette kortet. Skuffet over Asus, har alltid vært storfornøyd med deres Deluxe kort.

Lenke til kommentar
Liten oppdatering; skrudde av Express Gate i BIOS, ting ser ut til å fungere normalt nå. Fått installert Win 7, og har restartet flere ganger uten problemer. Har også satt i alle RAM-brikkene, ser ikke ut til å by på problemer. Satser på det holder seg slik.

Tok ikke mange restartene og minuttene før jeg fikk allt stabilt.

 

Når allt først kjører greit, holder det seg slik.. FOR EVA?

Lenke til kommentar

@Killerbill,

 

Har du også V2?

 

Vi har såvidt jeg har fått med meg ikke hørt noe snakk om minneproblemer i denne tråden før nå, og jeg ser at dere begge har OCZ DDR1600, og at i alle fall Andrvas har V2. Lurer bare på hva som eventuelt er fellesnevnere her, og om min lille magefølelse på å fortsatt velge V1 burde komme klarere frem. Alle nye kort og nye bios har jo noen barnesykdommer, men ser ikke at det er fremkommet noe dramatisk for V1 i alle fall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...