Gå til innhold

Tippeligaen 2009! [Status: Sesongslutt]


Latias

Anbefalte innlegg

Og jeg synes faktisk ikke det er pga kvalitetssenkning, men Odd, Start og sandefjord har blitt bedre. Synes Odd har sitt beste lag noensinne på gang nå, med storspillere i nesten alle ledd, og en tydelighet i spillestil som gjør at svadalag som brann blir overkjørt. Og jeg ser enkelt de samme kvalitetene i Start.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet ikke hvor mange ganger Arne Scheie nevnte det i går. At RBK var heldige i Kristiansand og Tromsø. Det var ikke luck, men skills. Virker som at det er ulovlig for norsk media å gi skryt til RBK for gode prestasjoner.

 

Arne virket også veldig opphengt på at Demidov var fra Sandefjord. Når han nevnte det for 14' gang, holdt deg egentlig for min del.

 

Uansett, i den første halvtimen i går viste RBK hvordan de kan være fremover. Om vi får til å spille slik en hel kamp uten at keeperen bestemmer seg for å gjøre det litt spennende og slippe inn mål så kan det bli en fin sommer.

Lenke til kommentar

Vil si at RBK har hatt like mye "flaks" som "uflaks" poeng tapt og vunnet... kanskje tapt litt mer enn vunnet.

Men dette er fotball... og fotballen den er rund og kan gå alle veier.

 

Ser i grunn på det som er positivt, at RBK er overlegne i samtlige kamper og spiller bra fotball.

Så nå som lokomotivet er i gang blir det nok bare bedre.

Lenke til kommentar

Føler det er mye svart-hvitt-diskusjon her nå, vil bare komme med noen observasjoner utenfra:

 

- RBK har hatt like mye flaks som uflaks, eksempelvis at Lyn er elendig på å ta straffer, og seieren borte mot Start, noen heldige mål borte mot Tromsø, samt at ikke Fredrikstad omsatte overtaket i mål på Lerkendal i 2. omgang.

- Jarstein burde ha vært satt ut av laget for lenge siden.

- RBK er norges beste fotballag - i perioder. Jeg har enda ikke sett RBK kjøre over motstanderen i samfulle 90 minutter, i motsetning til f.eks. Molde - og når jeg først har nevnt Molde, har de hatt relativt mye uflaks, nevner f.eks. kamper mot VIF, Viking og Strømsgodset der Molde hadde klart spillemessig og sjansemessig overtak uten å få resultater.

 

Jeg er dog spent på om RBK klarer å heve nivået mot høsten, for da kan de bli vanskelige å ha med å gjøre.

Lenke til kommentar

VIF snakker hvert år om at nå kommer kampen hvor de snur trenden mot Lyn men det skjer fortsatt aldri ;)

 

TIL skal opp mot et av årets sterkeste lag Molde. Ingen god statistikk der heller og laget har heller ikke virket alt for sterkt de siste kampene,men håpet om at det skal snu i dag er der. Virker som Helge Haugen kan vrakes i dag på bekostning av Lars Iver Strand for å skape mer offensivt, Det kan slå ut både positivt og negativt med tanke på hvilken kamp det er. Haugens løpkraft ville nok vært god å ha mot de raske Moldespillerne,så det er bare å håpe at stopperne klarer å demme opp for det,

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...