Gå til innhold

Anmeldelse: Sonic Unleashed (X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synd å se en av de største frontfigurene for gaming i sin tid bli dratt gjennom gjørma gang på gang....

 

Sonic har blitt ødelagt av altfor mange nye figurer i sine spill, utviklerne burde holdt seg til den "opprinnelige" trioen, med Sonic, Tails og Knuckles. De burde også holdt Sonic i sin egen verden, istedenfor å transportere ham til vår verden for å springe mellom skyskrapere og biler, det har ingenting med de gamle spillene å gjøre.

 

Sonic er en av de figurene som aldri burde få bevege seg i tre dimensjoner. Det som gjorde Sonic gøy på de gamle SEGA spillene var netopp at du kunne spille banene litt som du selv ville, gjennom enten å springe som en galning å håpe på det beste, eller hoppe rundt å lete etter hemmeligheter. Sidescrolling er det Sonic burde vende tilbake til!

 

På den positive siden har nå Sonic Team såvidt begynt å vende tilbake til det gamle, forhåpentligvis er neste inkarnasjon av Sonic kurert for varulvtendenser og annet fanteri og vendt tilbake til ett enkelt blått pinnsvin med røde sko og rakett i ræva :)

 

-EspenTS

Lenke til kommentar

Utrolig rart at Sega skal ha så store problemer med å lage et godt 3d-Sonic spill. Det er åpenbart hva fansen vil ha: Mer av opplegget vi så på level 1 i Sonic Adventure på Dreamcast (og etterhvert remaken på PC etc).

 

De klarte det NESTEN i Sonic and the Secret Rings på Wii. Dette var fullt ut Sonic slik Sonic skal være. To idiotiske ting ødla imidlertid alt: 1) FORFERDELIG kontroll, og 2) Idiotisk historieoppbygging. Måten man lot spilleren velge rekkefølgen på brettene, ødela helle logikken i historien.

Lenke til kommentar

Skjønner meg ikke på Sega. De ser ut til å prøve absolutt alt annet enn det fansen vil ha. De burde virkelig lære en ting eller to fra Capcom, og gjøre med Sonic som de gjorde med Megaman 9. Et klassisk Sonic-spill i stil med de gamle Genesis-titlene, DET hadde vært noe.

Lenke til kommentar

Kan vell si hva dere vil, men jeg mener det beste Sonic spillet tilhørte Dreamcast konsollen.

Når det er sagt, så er Sonic Unleashed en forbedring fra forrige Sonic The Hedgehog spill. Dette skyldes mest at de nå har kvittet seg med den utrolig irriterende og stadig loade tiden som regelrett ene og alene ødela hele spillet. Det er også noe likt fra disse spillene, mest synlig er de "ekstra oppgavene" du kan få ved å prate med folk rundt i gatene. Det mest irriterende med Sonic Unleashed er at man må leke detektiv etter sol og måne medaljer for å komme videre i spillet, dette kunne man godt vært foruten. "Varulvpinnsvin" konseptet synes jeg selv var en fresh nyhet som ga Sonic spillet en ny vri. Det første som faktisk kom til mine tanker når jeg slengte meg mellom stenger og påler for å komme forbi roterende sagblad og spisse dødlige pigger, var spillet eller mer korrekt spillene Prince of Persia. Nå er det begrenset kampsystem på på natta-brettene, men man må også tenke over at dette er et Sonic Spill og ikke et "fighting spill" som Dead or Alive. Er ganske enig i at Sonic & Co burde holdt seg hjemme på sin egen planet i stedet for å invandere våres, Green Hill Zone passer bedre til Sonic enn at han løper rundt i amazonas jungelen. Nye karakterene som har kommet de siste årene tror jeg ikke har ødelagt Sonic spillene. Et eksempel på dette er Shadow The Hedgehog som nesten over natten ble den nest mest populære karakteren i Sonic universet og dunket Miles "Tails" Prower rett ned på en 3 plass. De hadde dog ikke like stor hell med Silver The Hedgehog.

Kort summert er det forbedring fra sist Sonic spill, men fremdeles mye som kan rettes på. Synes med dette at spillet fortjener en karakter 6/10, og håper neste Sonic spill får tittelen Sonic The Hedgehog - The return home.

Lenke til kommentar

Burde vel nevnes i info-boksen at dette spillet også kommer til Wii, PlayStation 2, og PlayStation 3.

 

Legger også til at nesten alle spill som Gamer.no tester, med all respekt, er x360 versjonene av spillene som er til flere plattformer.

 

En litt mer balansert anmeldelse der alle versjonene har fått litt testing, eller ihvertfall å teste noen andre konsoller som PC eller Ps3 versjoner hadde vært fint.

Lenke til kommentar
Burde vel nevnes i info-boksen at dette spillet også kommer til Wii, PlayStation 2, og PlayStation 3.

 

Legger også til at nesten alle spill som Gamer.no tester, med all respekt, er x360 versjonene av spillene som er til flere plattformer.

 

En litt mer balansert anmeldelse der alle versjonene har fått litt testing, eller ihvertfall å teste noen andre konsoller som PC eller Ps3 versjoner hadde vært fint.

Det var en glipp at tilgjengelige plattformer ikke var nevnt i bunn av anmeldelsen. Dette er nå fikset. Infoboksen er for de versjonene som er direkte relevante for anmeldelsen, altså de som er testet.

 

Vi forsøker å teste spill til så mange plattformer som mulig. Problemet er at utgiverne av spill ofte sender ett eksemplar av hvert spill til oss, til tross for at vi gjentatte ganger ber om alle versjonene. Og det er av en eller annen grunn oftest Xbox 360-versjonen som kommer.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

Synes det er greit at de forandrer litt på spilla år etter år så ting ikke blir gjentatt hele tiden på samme måte som å komme seg ut av middelalderen. Nå liker den yngre generasjonen spillere annnerledes enn de som spillte mye på 90 tallet og utviklere følger det.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar

Da jeg dro frem dette ble jeg utrolig skuffet. Storyen er jo latterlig, den kunne dem omtrent utelatt og oppnådd ett bedre resultat.

Banene med løping er forsåvidt GREIE, men så komme det med slossingen og alt det som spill som Viking og Conan ect. gjør så SINNSYKT mye bedre enn Sonic.

Sonic skal LØPE, ikke sloss.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...