Gå til innhold

Kulturo: Indiana Jones og Krystallhodeskallenes rike


rogergr

Anbefalte innlegg

Jeg drister meg til å tro at det er mange som har blitt eldre her, de gammle indy filmene var slettes ikke mer gjennomtenkte eller uten banale scener, snarerer tvertom, indy 1-3 er full av banale scener som ikke har noe logisk sammenheng. Som trolig har skjedd med mange siden de først Indy filmene er at logikken sitter fastere og fantasien er delvis borte ).

 

Etter min mening holder den nye indy seg veldig tro til de første filmene,jeg så nemlig alle filmene på rad nylig ).

Endret av simalarion
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, enig med simalarion. Men jeg satt faktisk å ventet på svar igjennom hele filmen.. Det bygde seg opp, så jeg følte meg en smule snytt på slutten. Skulle likt å visst mer om hvem/hva denne alien rasen var, og hvor de kom fra osv. Hva var deres hensikt i utgangspunktet? Ikke bare at "alt forsvinner" og the end liksom. :)

 

Sikkert dårlig formulert, men er trøtt nå. Dere fatter nok hva jeg mener.

Lenke til kommentar

jeg var litt skeptisk til en ny indiana film, etter å akkurat ha sett de tre først på nytt. Men da jeg så denne elsket jeg den faktisk. bedre en 2ern og 3ern også. akkurat dette jeg håpet på fra indiana jones.

Lenke til kommentar

Jeg mener filmen har en grei handling og føler vel også selv litt pådet som blir nevnt anngående, den nye filmen begynner vel og ta en ende for Indiana Jonas.

 

Men synes det bar en del preg av at han var blitt noe eldre ;)

- Men er du litt inn i gamet er det de to første filmene som er best ^^

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 5 uker senere...
Det gjør han. Han er en elendig skuespiller, totalt blottet for sjarm og er i tillegg estetisk belastet.

 

Nei, nå må du gi deg. Shia LaBeouf er da i grunnen ingen dårlig skuespiller. Det er da ikke mange andre på hans alder som kan levere slik han gjør. Syntes egentlig at han taklet rollen veldig bra i filmen.

 

Filmen var da også ganske bra. Du trenger ikke alltid å være en snobb når det gjelder film. Sett deg bak å nyt filmen slik som den er. Er en stor "Indy" fan selv. Den lever ikke opp til de forrige filmen, men god underholdning er noen den leverer på det sterkeste.

 

EDIT: Så nå at dette var en utrolig gammel tråd! Beklager for det.

Endret av Tor92
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...