Gå til innhold

AOE 2: The Conquerors - kamper via Hamachi


Anbefalte innlegg

hmm har et lite proble... skulle teste om Hamachi fungerte som den skulle med AOE, men fikk dette til svar etter å ha fulg instruksene veldig nøye:

 

The SpeedTouch546 will not allow you to forward enough ports, to run Age of Empires II. You should try using the DMZ portion of this router if it is available. Alternatively you can try switching the router to bridged mode. You will need to contact your ISP to switch to bridged mode, so they can make the required changed on their end.

 

Kan noe hjelpe meg med dette, hvis ikke kan jeg ikke være med å spille via hamachi...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har det også, men får samme problemet der :(

ifølge portforward sidene må jeg konfiguere ruteren, noe som ikke burde gjøres av noen som ikke vet hva han/hun driver med. i dette tilfellet vet ikke jeg hvordan man gjør dette, og vil overlate det til min bror når han får tid til å hjelpe meg... det vil si at det kommer til å ta sin tid får jeg kan bli med på eventuelle kamper i den nermeste fremtid.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hei :)

Jeg poster ikke så veldig mye på diskusjon.no, men jeg spiller AoK: TC en del og denne threaden så svært interessant ut. Kunne godt tenkt meg å joine dere, men ser at det er lite aktivitet - noen mulighet for at dere kan få startet opp dette opplegget igjen? Ser fram til å spille med andre norske spillere :)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Har satt opp en server.

 

Navn: AOE 2: Conquerors

Pass: from

 

Bare join hvis dere vil, den er en premium server, for øyeblikket. Skal se om jeg kan finne ut hvordan jeg kan fjerne folk fra nettverket, siden det ble et problem når folk bare tok opp plass på serverene, og vi måtta lage mange nye, som det bare ble rot med.

 

Mvh Nebbdyret

 

Edit: Tror jeg vet hvordan jeg gjør det nå, er jo ganske enkelt. Bare join den nye serveren de som vil.

 

Dere kan vel også bare slette de gammle serverene de som har de, jeg har de ikke lengre og jeg tvile på om de vil bli brukt noe mer.

 

Nebbdyret

Endret av Nebbdyret
Lenke til kommentar

Hei hvordan er mulighetene for å være med på kampene deres? Jeg har spilt age of empires litt alene og sammen med en kompis men håper å få spilt litt mer regelmessig med dere. Da joiner jeg hamachien deres så får du kaste meg ut hvis det ikke er muligheter for å vøre med.

 

MVH

Fredrikm92

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...