Gå til innhold

Pentax diskusjonstråd: Tråden for digitale Pentaxianere.


Anbefalte innlegg

Fremtidige kamera er ikke bekreftet, men det spekuleres en del. Personlig tror jeg det kommer enK-3 fullformat før sommeren eller i løpet av sommeren [...]

 

På ryktebørsen på Pentaxforums er dei vel stort sett einige om at K-3 vert namnet på den neste toppmodellen i APS-C, og at ein eventuell fullformatmodell får ein ny bokstav-/talkomninasjon. KF-[x], K-[partal], LX-D, DLX er variantar som har vore spekulert i. Den første ser mest logisk ut for meg, men det er lite som har vore logisk i namnsettinga på Pentax--modellar opp gjennom historia. :roll:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Poentax fortsetter med fargene sine:

 

056.jpg

 

Pentax K 30 gets added visual appeal

 

Each of the new colors is available only in a kit with DA-L 18-55mm lens, and cannot be purchased body-only. The customized K-30 kits can be preordered immediately on Pentax's official web store. Pricing for the new colors is set at US$800 or thereabouts, some US$50 more than kit pricing for the standard three colors, and US$100 above body-only pricing.
Lenke til kommentar

Hei

 

Ser det er endel kunnskap omkring pentax her ;)

 

Så da tenkte eg at dette må være plassen og spørre.

 

Skulle hatt en telezoom til et K-5.

Men klarer ikke helt finne ut hva som er tingen på pentax.

Budsjettet ligger rundt 3-4000kr.

Må ihvertfall gå til 200mm om ikke lenger.

Er det noen som har noen tips?

 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest medlem-83883

Da har jeg vært innom JP og rasket med meg et Pentax K-30 kit med 18-55 WR. Jeg fotograferer hovedsakelig med et Nikon D800, men trengte et tur/uværskamera som jeg ikke trenger å bekymre meg for. Etter en del Googling fant jeg ut at K-30 må være helt perfekt til formålet. Det ligger på lading nå, men jeg skal definitivt ut å teste litt senere i kveld. Det er alltid gøy med noe nytt, og Pentax er noe jeg har lenge har hatt lyst til å prøve. :)

Lenke til kommentar
Gjest medlem-83883

Nei, litt regnvær går bra. Har aldri hatt problemer med noen av mine kamera eller objektiver i lett regnvær. Det er når det skikkelige drittværet setter inn at jeg begynner å bli bekymret.

Lenke til kommentar

Dere som har K30, K5II eller K5IIs, skiller det noe av betydning? Er ute etter et kamera som har 2 hjul for lett tilgang til lukkerhastighet, blender og ISO og ser at alle disse nevnte over har dette.

 

Da jeg har Powershot fra før vurderer jeg nå sterkt et Pentax kamera pga. mye kamera for krona.

Vurderer også Nikon D7100 men tror Pentax har mere å by på.

Lenke til kommentar

Har nettopp sett noen testvideoer av Pentax K5 IIs mot endel andre crop og FF kameraer.

 

Kan godt si at de ødela min nattesøvn! For meg i positiv forstand. For diverse eiere av Canon å Nikon blir det vel kanskje ikke så positivt?

 

Anbefaler alle å se videoen, å er veldig interesert i å høre hva de som har endel erfaring mener om denne videoen og andre som samme karen har lagt ut. Det er merkelig få som har den testa Nikonen som har komentert. Dvs, det er INGEN.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...