Gå til innhold

Vintersportskafeen - Generell vintersportsdiskusjon


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Utrolig bra av Johaug. Ble faktisk litt smådeppa at hun er så alene. Akkurat som Fossesholm kommer til å få masse på sine skuldre i mange år. Trøsten er at det kan bli mange sølv og bronse selv på stafett. Litt ala stafetten for herrer i skiskyting VM bare at Norge og Sverige bytter plass. Så kan det jo komme opp noen om 10-20 år.

ser på junior-VM i skiskyting at det gjøres mye arbeid av Sveits, Frankrike og Italia. Norge har muligens som taktikk å la mye av utviklingen skje fra junior til senior. Funker jo det også.

Endret av maanemann
Lenke til kommentar

Halvor Egner Granerud har testa positivt for COVID-19! :ohmy: Der er nok VM over for hans del. :cry: Jaja, da har vi ellers gode medaljehåp i Robert Johansson, Marius Lindvik og ihvertfall Daniel-André Tande. Med Granerud ute av troppen, da blir sikkert Johann André Forfang å stille imorgen.

Endret av SprengeMobil
Lenke til kommentar
Jotun skrev (4 minutter siden):

Granerud har fått covid gitt :(

Du posta før meg, men det går greit. :) 

Rett før starten av hoppuka 2020/21 testet polske Klemens Muranka positivt på COVID-19, så de polske hoppgutta ble satt i karantene og fikk ikke stille i kvalifiseringen til åpningsrennet i Oberstdorf. Men FIS var løsningsorientert, til å la polakkene stille i åpningsrennet hvis de testet negativt. Og det gjorde de! :D Dermed ble den kvalifiseringa annullert. Det skulle danne grunnlag for Kamil Stochs tredje hoppukeseier.

Endret av SprengeMobil
Lenke til kommentar

Italia reiser hjem fra VM visstnok grunnet økende covid. 

Trist at de ikke klarer å holde smitte borte fra utøverne engang. Det viser jo egentlig bare at det kanskje ikke er mulig å arrangere noe slikt akkurat nå. 

Men... Når man da ser bolsjunov kysse dama med munnbindet på så skjønner man at smitte er mulig 🙈😂

  • Liker 1
Lenke til kommentar
4 minutes ago, Jotun said:

Akkurat det sier vel ikke all verden? 🤔

Tja, pleier å ha nokså god oversikt over hva som rører seg. Så vidt jeg skjønner er dette en løper som har "dukket opp" denne sesongen. Har ikke blitt så mye titting på verdenscuprenn i 2020, dessverre. 

Lenke til kommentar
Benbjo skrev (11 timer siden):

Sykt imponerende av de norske. Selv MJS går et decent løp. Bronsevinneren har jeg aldri hørt om engang. 

Den undby'en som var virkelig verdt å dra frem var vel Lundby, for hu tok jo faktisk gull:fun: Ikke nevnt med ett ord i tråden :( Det der var fantastisk :) 

MJS gjorde ett brukbart løp, men det er lenge siden han egentlig var ferdig (i norske troppen om en vil). Tror egentlig han legger opp. OL laget klarer han ikke komme seg på, hørtes litt for optimistisk ut der spør du meg. Men kan jo hende han gjør ett forsøk å komme seg med, uten at det blir vellykket. Ren spådom her :)  

Endret av FranZe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...