Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg tok tattovering for to uker sia, og har planer om å begi meg ut i solen i løpet av kort tid. Da jeg ikke har klart å oppdrive en sunblock, og solfaktor 50 koster skjorta, så har jeg gått til innkjøp av Sinksalven Silulen (20% sink). Vil denne beskytte tattoveringen min mot solen hvis jeg smører tykt?

 

Takker for svar =)

Jeg tror ikke den vil gjøre store forskjellen, men tanke på at det ikke er noen beskyttelse i den mot UVA og UVB-stråler. Kanskje noen andre vet helt sikkert. Jeg ville heller prøvd å dekke til tatoveringen med klær istedet.

 

"Manualen" jeg fikk av tatoveringsbutikken anbefalte sinksalve og sunblock skjønner du. Men for å være helt ærlig så har jeg ingen aning vedrørende hva som fungerer best =/ Takk for svar hvertfall!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann! Jeg vurderer sterkt og ta en tatovering. Trenger ikke si så mye om hvorfor og sånt, men jeg er fortsatt usikker på hvor jeg vil han den! Er det noe sted som er å "anbefale" når det gjelder sin første tatovering? Uansett har jeg har lyst til å ta en tatovering av en uferdig pyramide. Grunnen er som Langdon sier i "The Lost Symbol" - "Known as an Unfinished Pyramid, it was a

symbolic reminder that man’s ascent to his full human potential was always a work in progress.

Er det forresten noen som kan avkrefte/bekrefte akkurat det?

Og om noen har en tatovør i Tromsø som de kan anbefale? :)

Lenke til kommentar
Gjest Harley Quinn

Og om noen har en tatovør i Tromsø som de kan anbefale? :)

 

Phil på Arctic tattoo! Har intet annet enn lovord om denne mannen! Han er rask, han er nøyaktig, han er flink og en skikkelig koselig kar! Har bare en tattovering av han siden det er så langt unna, men hadde ikke nølt med å ta turen opp bare for å ta en til!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...