Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synd Marte:( er i tvil selv, har lyst og få tatt en av noen som er sjeldent i norge( helst noen som gjør det på den gamle måten )...men har så mye på gang nå at jeg vet ikke.

Men hvis noen her skal så drar jeg bare får den sosiale delen:)

Ja, hadde vært gøy å dratt igjen men. De holder nok på i årene fremover også, så sjansen byr seg nok! :) Må virkelig få ut fingern og spart opp de 10k som trengs.

Lenke til kommentar

Det ligger i kvartalet ved siden av Sentrum Scene, Youngstorget :)

Skal desverre ikke tatoveres der i år heller. Men skal selvfølgelig loffe rundt der og myse på alt som blir laget!

 

Takker :)

Skulle jeg fortsatt slite får jeg følge de med tatoveringer :p

Har fire timer fredagen, håper veldig på å få ferdig havfrua helt, men fortsatt litt usikker (halve bakgrunnen er gjort, men bakgrunnen bør ha to omganger ettersom huden min tar dårlig til seg farge..

Så spørs..

Men blir interessant å oppleve messa et nytt sted, hehe.

Lenke til kommentar

Må være iriterende å slite med at fargen ikke setter seg:(

 

Veldig kjedelig, hadde opptil tre omganger med farge på sleeven, og det merktes etterhvert, blir jo mer og mer ømfintlig.

Men håper at det holder med to omganger på havfruen - selve havfruen er fin etter en gang, men tror det blir en omgang på den og bare for å gi den litt mer pang :)

Lenke til kommentar

Hei! Et kjapt spørsmål her.

 

Har nettopp tatt Industrial i øret, og fikk beskjed av hun som piercet meg og kjøpe Pyrisept og Bacimycin. Vet at jeg skal rense sårene med pyrisept med en q-tips hver morgen og kveld, men hvordan er det med Bacimycin'en? Jeg har den i salveformat, men ettersom det er antibiotikabasert skal jeg bruke den like hyppig som jeg bruker pyrisepten?

 

Takk på forhånd! :)

Lenke til kommentar

Du skal ikke bruke pyrisept på en fersk piercing, det er alt for sterkt til å behandle et sår med flere ganger daglig. Bruk saltvann. Bacimycinen kan du bare droppe frem til du eventuelt ender opp med en betennelse. Å behandle noe forebyggende med noe som er antibiotikabasert er å skyte seg selv i foten. Varme saltvannsomslag og rensing med saltvann morgen og kveld, og muligens også midt på dagen alt ettersom hvor mye pussdannelse du ender opp med. Saltvannsomslagene vil og føre til at du slipper å være hardhendt med piercingen, siden størknet puss vil mykes betraktelig opp av det, i motsetning til å bare helle pyrisept på det og skrubbe det av. Ikke fikle med smykket, og om du klarer å la være å bevege på det når du renser det, så er det strålende. Skjønner godt at det er forvirrende å få motstridende beskjeder fra folk, men la meg bare nevne at pyrisept og andre "antibakterielle" løsninger som piercingrens er ufattelig utdatert og kan i verste fall øke risikoen for hudirritasjon og infeksjoner i piercingen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Akkurat nå så har jeg ikke tilgang på saltvann eller saltvannomslag. Kan jeg få laget det selv? Har egentlig bare pyrisepten og salven. Det funker ikke med pyrisept i veldig små mengder heller?

 

Jeg har brukt klorhexidin på en bommuls pad og bare hatt den slikkelig våt og holdt den rundt piercingen min for å¨løse opp puss, synes det var mye greiere enn å styre med saltvann hele tiden.

Er ikke klorhexidin noe i samme gate som Pyrisept? Blir veldig i tvil her når alle sier litt forskjellig. Tenkte det hørtes rimelig ut å rense med litt pyrisept, for så å ta på litt salve, men dette kan jo være helt ravgælig for alt jeg vet
Lenke til kommentar

Jeg har brukt klorhexidin på en bommuls pad og bare hatt den slikkelig våt og holdt den rundt piercingen min for å¨løse opp puss, synes det var mye greiere enn å styre med saltvann hele tiden.

Etter det jeg har hørt og erfart så er klorhexidin for sterkt til å rense piercinger med. Gå heller på apoteket og kjøp en pakke med øyedråper (som er små pipetter med saltvannsoppløsning). Ikke særlig stress og mye bedre.

Endret av Marte
Lenke til kommentar

Du kan koke opp saltvann selv. en kvart teskje til to og en halv desiliter vann, saltet skal være uten tilsetningsstoffer, gjerne havsalt, men i hvert fall ikke bordsalt med tilsatt jod. Klorhexidin er i samme gate som pyrisept og skal heller ikke brukes på ferske piercinger.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...