Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+9817234daf

Jeg husker en som fikk en sleeve over en 100% forbrent overarm i en episode av LA Ink. Tatovøren, Cory, sa at han faktisk foretrakk arrvev foran vanlig hud av en eller annen grunn som jeg ikke husker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
psilocybe

 

Kan det gå bedre dersom det er et motiv med kraftige og tykke linjer og ikke for små detaljer?

 

Tatoveringene på bildet er ganske grove, og som du ser på fingeren, så er det en temmelig tykk linje (antageligvis hele veien rundt). Fargen sitter dårlig og ujevnt.

 

Har lurt litt på å tatovere hendene mer eller mindre svarte. Det av detaljer/ motiver jeg tenker på kommer ikke til å være i håndflaten, men på håndryggen og litt videre mot håndleddet. Ren svartfarge uten detaljer blir vel ikke noe problem på håndledd og fingre selvom det er aldri så mye bevegelse der?

Lenke til kommentar

Det har vel med huden og bruken og å gjøre. Ikke bare bevegelse. Den slites mer inni en håndflate og under føtter enn andre steder.

Så å tatovere helt svart kan vel lett se veldig slitt og halvferdig ut med lysere partier. Ser vel gjerne mer ut som hånden til en som for ikke lange stunden siden farget håndflaten svart av kjedsomhet på skolen....??

Lenke til kommentar

Hei alle sammen :)

 

Har lyst på ny tatovering og denne gang gjøre det litt stort.. Altså dekke hele venestre overamrm..

Litt usikker på hvordan jeg skal gå frem..

 

Burde jeg bare finne flere elementer jeg vil ha med og be tattovøren fikse resten, eller skal jeg bare si noen ting jeg vil ha og la tattovøren lage hele greia?

 

Takk for hjelp

Lenke til kommentar

Da var piercing i brystvorta gjort. takker for den hjelpen man fikk. Gikk helt suverent. Vondt som f... men kun i 5 sekunder så det var ikke noe problem. Problemet er vel heller at mye vil ha mer.. Så nå planlegger man en PA :D

 

Noen spørsmål i den sammenheng. Man er jo litt skeptisk når det kommer til å gjøre sånne ting med kronjuvelene så hvor stor er sjangsen for infeksjoner osv?? Penishodet er ikke stedet jeg vil ha det for å si det sånn..hehe Hørt at det er liten sjangs rett og slett fordi urinen er med på holde det rent, stemmer det??

 

Hvordan er det å gå de første dagene etterpå?? Har en jobb som ikke akkurat er stillesittende så det er greit å vite om man trenger noen dager fri f.eks??

 

Hvor langt tid bruker den sånn cirka på å gro? hørt at man kan begynne med litt sengegymnastikk etter 2-3 uker..

 

På forhånd takk

Endret av super-ss
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...