Gå til innhold

Windows 7 - Diskusjon, erfaringer og forslag (utdatert).


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Trodde den skulle komme i januar, virker nesten som om det kommer ut nye builds vær dag :p

Kanskje prøve å være litt forsiktig med å installere ting med engang de blir lansert og vente til noen andre har prøvd dem først.

 

Min erfaring med Windows-produkter er at de gjerne ikke er noe tess før Sp1. Kanskje jeg skulle gi Vista en sjanse til mens jeg venter på å teste w7.

Lenke til kommentar

Noen defragmenteringsprogrammer som funker med Win7? Ser ikke ut som PerfectDisk fungerer :(

Ellers må jeg si meg strålende fornøyd, har enda ikke funnet en eneste ting som har vært svakere med Win7 sammenlignet med Vista SP1 / SP2, ei heller sammenlignet med Server 2008 og WinXP!

 

Ser ut som Microsoft gjør det meste riktig for øyeblikket, tror Win7 kan bli virkelig bra og bli hva Vista burde ha vært :)

Men skulle gjerne funnet ut hvordan jeg endrer banen til Users / Mine dokumenter så jeg kan få slengt det over på disk D? :hmm:

Lenke til kommentar

Litt morsomt er det jo at 3x VelociRaptors i RAID0 gir 5,9 av 7,9 i Windows Experience Index, mens mitt 9800GTX skjermkort gir 7,2? Mine 3x Corsair Dominator DDR3 brikker (1500MHz @ CL6-7-6-7-18, 6GiB) gir bare 5,5? Til og med min Lenovo ThinkPad SL-300 med DDR2 SO-DIMM 667MHz matcher den scoren?

Core i7 920 @ 4.0GHz scorer 7,6

 

Lurer på hva som skal til for å faktisk få et snitt på 7,9 :p

Lenke til kommentar
Vil du ha stabilitet velger du vista.

 

OK, enten skjønner jeg ikke humoren din, eller så er det en liten leifskriving. For du mener selvsagt ikke det med å sammenstille Vista og stabilitet. Så var det sarkastisk ment, eller skrev du ved et uhell "Vista" da du mente "XP"?

 

Kjører 7 på den bærbare nå. Virker fjellstøtt så langt.

Lenke til kommentar

Lurer på en ting, hvordan er stabiliten mellom en ren installasjon på pc vs en virtuell maskin. Regner med at de fleste her kjører windows7 på virtuell maskin, undertegnede bruker VirtualBox og har ennå tilgode å ha noen problemer ennå. Men siden alt er emulert, regner med at den emulerer godt utprøvde drivere og maskinvare. Hvordan blir det iforhold til ekte maskinvare?

Lenke til kommentar

Sagt som en ekte Linuxer... Apropos ekte: Lurer på hvor lenge dette holder! Jeg har fått en morsom beskjed på skjermen under den vanlige brandingen "This copy of Windows is not genuine". Flere som ser den?

 

Og stabilite og Vista: Det går sikkert an, hvis man holder seg til standardmaskinvare og standardprogrammer. Men det meste utenfor det vanlige fører til ustabilitet. Og ja, jeg har prøvd det på flere pc-er. Ganske mange, faktisk...

Lenke til kommentar
Vista er grunnen til at Windows 7 eksisterer.

 

Liker OSet så langt. Mye bra, litt dårlig (Utforsker f.eks)

 

Veeeel, windows 7 ER vista sp2...

 

Sier jo litt om din uvitenhet, jeg kjører nå Server 2008 SP2 (blir samme kjerne som Vista SP2) og det er flere større forskjeller på dette og Windows7..

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...