Gå til innhold

Fotballpub'en - prat om fotball, fotball og fotball!


Alastor

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så høydepunkter fra Juventus sin kamp i går på sportskanalen nå, og fy hvor god Pogba er. Det er en stor ripe i lakken til Ferguson at han lot han gå. For en deilig deilig spiller!

 

"Hindsight is 20/20"

 

Ingen "lot Pogba gå". Pogba gikk fordi han som tenåring uten noe annet å vise til enn talent ville ha lønn og kontrakt som en fast spiller i førsteelleveren.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg var jævlig bitter når Pogba gikk, men trodde faktisk at Juventus skulle være et steg i feil retning for Pogba. De hadde tross alt Pirlo, Marchisio og Vidal på midtbanen.

 

Tok feil der, gitt. Vanskelig å si hvordan karrieren hans hadde sett ut om han hadde blitt i United, men å dra til Juventus har vist seg å være en genistrek.

Lenke til kommentar

Tull å si at han gikk bare for penger. Han var vel på under £25k i uken frem til i fjor høst i Juventus. Hadde Ferguson og co hatt troen på han, ville de betalt han de £30K han ville ha, samt lovet han mer spilletid når de hadde sjansen...

Han gikk fordi han ville ha lovnad om fast plass (eller mye spilletid) for a-laget. Tror du Wenger hadde lover han det? Helt rett å slippe Pogba når ting var som de var.

 

Derimot ikke rett å bruke Scholes istedenfor Pogba.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...