Gå til innhold

Roskilde Festival 2009: Informasjon og Diskusjon


andreasg88

Anbefalte innlegg

Kan ikke se at noen har laget en tråd om neste års Roskildefestival enda. Kanskje ikke så rart ettersom det fortsatt er rundt 8 og en halv mnd til festivalen. MEN som tidligere år er det mange som ikke har vært der før og lurer på ting. Rent faktabasert så vil festivalen holde sted i Roskilde, Danmark 2.-5. Juli. Warmupen begynner 28. Juni. Så hold av disse dagene for en herlig festivalopplevelse!

 

 

Er det mulig å håpe på Metallica i år også, ettersom de antakeligvis er i Europa på den tiden og spiller i København bare to uker før festivalen?

 

 

Hvem har tenkt seg dit? Hvilke band håper vi på?

Endret av andreasg88
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror nok det er litt vel optimistisk å håpe på Metallica. Grunnene kommer du vel med selv. De var der i fjor pluss at de spiller 3 konserter i København 2-3 uker senere. Tror nok de isåfall reiser noen andre steder enn Danmark da i mellom konserten i Roma 22.6 og Madrid 13.7.

 

Selv har jeg egentlig ikke tenkt meg til Roskilde til neste år på grunn av at jeg skal til Danmark for å se nettopp Metallica 20. juli, men skal selvfølgelig ikke utelukke det dersom jeg blir overbevist av hvilke band som tar turen dit.

Lenke til kommentar
Tror nok det er litt vel optimistisk å håpe på Metallica. Grunnene kommer du vel med selv. De var der i fjor

På roskilde, nei? Så full var jeg ikke.

 

Sees på roskilde. Blir tredje året vårt. :)

 

Håper på:

Beck

The Misfits

Sonic Youth

Sigur Rós

!!!

Outkast

 

Håper egentlig litt på Chemical Brothers igjen, selv om det ikke skjer. Da de spilt i år lå jeg dritings i teltet mitt og sov.

Endret av Aidskake
Lenke til kommentar

Metallica var selvfølgelig ikke der ifjor nei, ble lurt der :p Men tror likevel de plotter inn noen andre byer istedet for Roskilde, i og med at de allerede har planlagt tre konserter i København.

 

Skal jeg ta turen til Roskilde til neste år så håper jeg på mer rock/metal enn det var sist. Hadde igrunn tenkt å dra dit i sommer, men syntes ikke programmet var interessant nok til at det var verdt det. Selv om opplevelsen for all del sikkert var konge!

 

Håper på:

Killswitch Engage

Machine Head

Trivium

Dio

Dark Tranquillity

AC/DC

Muse

 

Kommer de, eller noen av de, så skal jeg absolutt vurdere å ta to turer til Danmark til sommeren.

Lenke til kommentar

Woo, første band annonseres vel i desember/november ca? Håper på

KENT

Tool

Daft Punk (heller usannsynlig?)

Justice

 

Ellers er det flere band fra årets festival som er fristende, men er festivalen har vel ikke som vane å booke fjorårets artister?

 

Blir min andre festival 09, så forhåpentligvis planlegger vi det litt bedre. Fikk en gooood del problemer i år, som kostet oss en del penger...å sinte foreldre.

 

Håper egentlig litt på Chemical Brothers igjen, selv om det ikke skjer. Da de spilt i år lå jeg dritings i teltet mitt og sov.

Argh, blir nesten lei meg på dine vegne. Festivalens største høydepunkt for min del tror jeg. Kanskje fordi jeg mista Digitalism :/

Lenke til kommentar

Hm, vanskelig spørsmål. På en måte hadde jeg det hakket fetere i år, for de jeg og bestekompisen min campa med var litt artigere, men samtidig så fikk jeg med meg fler band i fjor enn i år. :p

Men kan egentlig ikke sammenligne, begge årene var sinnsykt bra! Pluss for været i år, selv om vi gjorde det beste ut av det i 07. Vi var såpass heldige med plasseringen av telten at vi slapp den verste gjørma.

 

Stemingen tror jeg kan variere litt etter hvor man camper. I fjor campa vi midt i C-campen og der var det liv 24/7. I år havna vi, dessverre, på P-camp, hvor stemningen var litt roligere. Men herregud, det blir jo hva man gjør det til. :-)

Satser på C igjen neste år!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Var der for første gang i år og det var en riktig artig opplevelse! Jeg syntes at Chemical Brothers var høydepunktet, elektronikadutten som jeg er..

 

Jeg og kjæresten min kjørte ned, brukte vel om lag 10 timer inkludert pauser og bensinfylling. Veldig ålreit kjørestrekning egentlig, går fort unna på motorveiene nedover men vi ble litt slitne selv om vi byttet på å kjøre :p Hadde ikke gjort noe med cruisekontroll og automat, men det gikk ok.

 

Jeg innbiller meg selv at jeg ikke fikk maks utbytte av festivalopplevelsen i og med at vi bare var to stykker som reiste ned. Vi campet på plassen lengst unna alt og alle ved siden av noen svensker som vi ikke ville bli sosiale med. Jeg tror det hadde vært artig å vært samlet flere stykker og laget en liten camp kanskje noe mer sentralt enn der vi var. Langt var det å gå også, frem og tilbake fra campen til festivalområdet.

 

Men alt i alt sitter jeg igjen med en skikkelig godfølelse :)

Endret av Aleck
Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Heiheihei!

 

Da var det planlegging igjen da:) Gledeer meeg

Usikker på hvilke band jeg ønsker meg, men jeg hører stadig RATM.. og det er da ikke et dårlig valg.

Mange av mine favoritt band var i 07 så jeg har ikke så alt for store håp der.

Får se etterhvert;)

 

Noen andre som synes det tar litt ekstra lang tid før det første bandet blir annonsert i år? Vi fikk vite Radiohead i tidlig desember ifjor tror jeg?

Lenke til kommentar

Irreterer meg at de ikke har sluppet noen band enda. Skulle nesten tro de ikke finner noe, da de i fjor annonserte Radiohead i slutten av november!

 

Uansett, håper på Justice, Sigur Rós, Digitalism (skal vel godt gjøres), Røyksopp, M.I.A., KENT (siden legget feilet når de besøkte Stavanger), Kings of Leon, Mew, Turboneger hadde vært tøft og selvfølgelig, hvis Gud hadde eksistert, Daft Punk.

 

Kommer nok til å kjøpe billet umiddelbart så snart jeg får lokket noen folk med meg. Har fjorårets roskildekompis klar, men blir litt lite med bare to stykker føler jeg.

Lenke til kommentar

Band jeg håper på i år:

Lynyrd Skynyrd

Led Zeppelin (optimist som jeg er)

Torch

Dunderbeist

The Kooks

Tool

og Neil Young en gang til.

 

Metallica hadde vert fint, men ettersom de håver in det tidobble (om ikke mer) på å arrangere sine egene konserter kommer ikke det til å skje at de kommer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...