Gå til innhold

Intel Core 2 Due Boxed - festing av vifte


bowelripper

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ja det er tildels håpløst, de push-pin greiene kan være så harde at man blir redd hk ska brekke omtrent, jeg tror jeg har klart å feste min vifte skikkelig,men tomlene mine var gule og blå etterpå siden det måtte så mye kraft til for å få dem ned i sporet. jeg hadde hk i kabinett da jeg skiftet cpu,men blir anbefalt at man tar ut hk da det er litt enklere å feste viften,samt kontrollere at viften sitter ordentlig.men det gadd ikke jeg.....heHeHe

 

måtte resete min vifte 3 ganger før jeg kunne si meg fornøyd, og les manualet godt før du gjør det. husk å fest knottene etter en diagonal rekkefølge. og prøv forskjellige rekkefølger dersom du får problemer med knottene.

 

hk tåler endel juling før det brekker/bøyer seg, på ett par av knottene la jeg nesten kroppsvekten oppå for å få dem til å komme på plass. og ikke skru på pc'n før du kan si deg fornøyd og at alt sitter som det skal. som sagt så måtte jeg resete vifte 3ganger før jeg var fornøyd.

 

husk å sjekke at push-pin knottene står i riktig stilling, hvis ikke får du knottene aldri på plass.

Endret av SLIguy
Lenke til kommentar

Monterte nettopp boxed kjøleren til min nye pc. Forsto ikke helt hvordan det skulle gjøres for å sitte 100% så jeg presset ned alle pinnene og det sa klikk på noen av dem. Kjente at kjøleren satt godt.

 

Etter å ha startet pcen lå temps på 50C idle og rundt 90 i load (speedfan) Vifta duret og gikk på 2400 RPM. Dette bråket orket jeg ikke så da var det bare å åpne kabinettet og prøve mer.

 

Heldigvis ble det bedre denne gangen. Ett av festene satt ikke ordentlig fast og dette sa klikk denne gangen. Nå var temps plutselig stabile og lave.

Skal kjøpe en bedre kjøler når jeg får penger. Støyen er forsatt for høy.

Lenke til kommentar

Hvis det er hardt å trykke ned de dingsene, så er det fordi de ikke er helt nedi før de presses. Den hvitblanke dingsen skal stå slik at den ikke går lengre ned på kortet FØR den svarte blir presset inn. Hvis ikke blir mottakerene bare presset utover mens de er inni hullet i hovedkortet istedet for at de blir presset utover mens de er utenfor på andre siden. Det er ikke ulogisk at det da er hardt å presse dem inn.

Lenke til kommentar

Skulle montere ny cpu idag, men måtte bare gi opp da manuelen er håpløs i forhold til hvordan man bør gjøre det. Intel har jo lagd egen video med instruksjoner for montering, og som man ser i filmen så strider deres plugge-rekkefølge mot det i manualen. Skal prøve igjen imorgen med den metoden der.

 

http://www.youtube.com/watch?v=OFEOd7nQbuQ

Endret av Mr.Devil
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...