Gå til innhold

Acer Aspire 5930G - Samletråd


ovinn

Anbefalte innlegg

http://www.nvidia.com/object/notebook_drivers.html

 

Her er de nyeste skjermkort driverene :) Men jeg opplevde mange problemer med den siste i 64bit ihvertfall. Bla at jeg ikke kunne koble til flere monitorer og en del annet jeg ikke husker. De er tross alt i beta mener jeg.

 

Men siden du kjører windows 7 så kan det jo oppstå komplikasjoner muligens...

Endret av Mr. Gnom
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I dag fikk jeg min første bluescreen på pc'en. dette skjedde under oppstart. Så kom jeg til en skjerm hvor jeg fikk 2 alternativer, 1. starte systemgjenoppretting, eller 2. start windows på vanlig måte. Valgte alternativ 2, og nå fungerer den, selv om YouTube ikke fungerer særlig bra, selv om videoene er ferdig lastet.

 

Tidligere i uken måtte jeg i hu og hast skru av maskinen mens den drev og gjenopprettet en arbeidsøkt etter at maskinen hadde vært i dvalemodus. Kan det være denne avbrytelsen som er problemet? Får jeg mer problemer, bruker jeg gjenopprettings-diskene. Fungerer ikke dette heller, kommer min neste datmaskin 100% sikkert til å være en MAC, og ikke en PC :p Nå er jeg lei alle problemene.

Lenke til kommentar
Noen som vet om 5930g støtter tv-out via vga-porten?

Har en gammel tv uten HDMI inngang, så vurderer å kjøpe en slik kabel

Regne rmed at det skal gå fint, altså vga kontakten er ment for en data skjerm, og man vil alltid få litt dårlig bilde på en CRT TV hvis man kobler en data til, men det skal gå fint å bruke en slik en.

 

Tror jeg kjøper en slik selv. :)

 

edit: hmm, ser ut som de fleste har problemer med å få det til å funke, leste ikke så godt på linken i første omgang. Koster jo 25kr å prøve, så er ikke verdens undergang om det ikke funker, men likevel surt. :/

Endret av Dammed
Lenke til kommentar
Sliter med HDMI-en jeg.

 

Kobler den til TV-en, endrer oppløsning til TV-ens oppløsning (10**x7**), men en del av bildet i beggen ender "forsvinner" utenfor skjermen. Uansett hva slags oppløsning jeg velger skjer det.

 

Hva kan jeg gjøre??? :(

Du må sette 1:1 pixelmapping(eller hva det nå enn heter på tven din)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+19283741

Ang. 1:1 pixelmapping

 

ER ikke det at man skal få samme oppløsning på tv'en som på pc skjermen? I så fall må du sørge for at oppløsningen på pc'skjermen er den samme som på tv'en. Har du full hd eller hd ready på tv'en din? Det beste er om du setter laptopen til 1280x720 og tv'en til hd-ready (1280x720). Da får du det man kaller 1:1 pixelmapping, hvis jeg ikke tar helt feil ;)

 

Det som skjer når du får feil bilde på tv'en er at antall pixler på pcskjermen ikke tilsvarer antall pixler på tv'en, derfor vil tv'en vise bildet feil, siden pc'en er kilden.

Endret av Slettet+19283741
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...