Gå til innhold

JohndoeMAKT

Medlemmer
  • Innlegg

    13 805
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JohndoeMAKT

  1. Jeg har ikke tilgang til Ekstra, men dersom ekspertene sier at SSD-er er nødvendige så vil jeg mene at ekspertene tar feil.

     

    Et moderne system med normal mengde RAM vil med Linux ikke ha stor påvirkning på opplevd ytelse da innhold fra disk beholdes i virtuelt minne i RAM. Maskinen jeg skriver dette på har 16GB RAM og akkurat nå er ~11GB benyttet til cache som reduserer impact en spinnedisk vil ha på opplevd hastighet.

     

    Nå vet jeg ikke om artikkelen har adressert dette eller om det er oppgitt måltall, men i utgangspunktet er det vel bare Windows hvor bruk av annet enn SSD er en hårrivende opplevelse.

  2. I 10k-klassen får du ytelse som i PRAKSIS gir en tilsvarende opplevelse som de nye konsollene, kanskje med litt mer AA hvis man er opptatt av det :)

     

    Men man må opp i det dobbelte for å virkelig pushe grensene.

    Du kan halvere tallene dine. For omtrent 5k får du ytelse som tilsvarer nyeste generasjon konsoller, for 10k får du et kraftig beist og for 20k får du en 10k maskin pluss 10k i skittles.
    • Liker 6
  3. Skjønner ikke hva som er så galt med Rick, liker han veldig godt selv. Cooorl derimot...

    Han er så pokkers låst i tankesett og ignorerer helt andres meninger og argumenter. Er det noen som er en zombie så er det han med tanke på hvor store skylapper han har og det er på ingen måte underholdende å se han kjempe om å være den mest dominerende dusten omkring, noen han har gjort med et titalls andre duster over seriens gang.
  4. Det er en ca. tusen år gammel modell med litt overdrivelse og anbefales nok ikke for annet enn på et museum.

     

    Synd at måten signalet blir overført er en hack, jeg som lat Linux-bruker er avhengig av mest mulig følging av standarder og ikke egne drivere eller innstillinger. Min Dell 3008 er nå fem år gammel og en ny storebror ved siden av den passer nok fint om et år eller to. 3008-skjermen kostet også 19 000,- i begynnelsen og 14 000,- på det tilbudet jeg kjøpte den på, så det er ikke veldig urimelig pris.

  5. Kjører du derimot analogt, fremfor digitalt, og du legger litt i høyttalerne, så vil dedikerte lydkort være et must.

    Det er ikke et must, du må bare sette alle volumkontrollere til maks 50% og gråte hver gang du tenker på situasjonen.

     

    Source: Kjører 3x input gjennom en analog lydmikser for å både høre på film i Linux, spill i Windows og musikk fra mobil og gråter store mengder når volumet skrus opp og duringen høres.

     

    EDIT-ish: Jeg ble så trist av å skrive den posten at jeg bestilte to S/PDIF->RCA DAC-er.

×
×
  • Opprett ny...