Jump to content

ColdIce

Medlemmer
 • Content Count

  3782
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

802 :)

About ColdIce

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg ville forsøkt Ubuntu på en minnepinne for å se om den dukker opp i et annet operativsystem.
 2. Hvorfor har du egentlig hjemmesentralen? Kompliserer ting. Litt utenfor det du spør om, men.... Sett opp VLAN på Edgerouter WAN-porten så du får offentlig IP edgerouter direkte. Benytt deg av begge LAN-portene på Edgerouteren, dra 1x kabel fra en port til hybel, den andre porten til huset. Separat subnet. legg inn i FW hvor du kan blokkere kommunikasjon mellom de ulike nettene. Kjøp inn et aksesspunkt, koble den på HP ProCurve switchen. PS, Janvik er antagelig på rett spor.
 3. Hei Blured, ser at du har tester funksjonen med mange nettleser-tillegg. Forsøk i en privat nettleser uten tillegg aktivert, er feilen fortsatt der?
 4. Jeg har fulgt denne tråden her en stund i jakten på en ny komfortabel stol. Ventet i spenning på sammarbeidet til Herman Miller & Logitech, stolen er nå endelig lansert: Herman Miller x Logitech G Embody Gaming Chair. Prisen er jo deretter, 1500~ USD. IT-Avisen omtalte også denne stolen. Ser etter en stol til halvparten av prisen, altså rundt 4-7k. Anbefalinger?
 5. Hei, så vidt jeg husker fungerer ikke WiFi tale på OnePlus modellene. Kjør igjennom "guide" her https://broadbandforum.co/t/198480/page-3#post-1404768 Velg Telenor Sverige i stedet for Vodaphone. Rapporter gjerne tilbake hvordan det gikk! Du kan ta utgangspunkt i VoLTE support her: https://www.telenor.no/privat/dekning/4g-tale.jsp Er VoLTE ok? Da er VoWIFI ok også.
 6. *Finner frem popcorn* Dette var meget spennende. Stå på @Styremedlem! Virker til at du har en god sak og håper det ordner seg!
 7. Hei @G! Takk for svaret. Jeg ser du har installert noen programmer fra produsenten til hovedkortet, som jeg antar er ASUS: AI Suite 3 (HKLM-x32\...\{CD36E28B-6023-469A-91E7-049A2874EC13}) (Version: 3.00.52 - ASUSTeK Computer Inc.) GameFirst V (HKLM-x32\...\{6C9909F1-4703-4A1A-B2B2-CB305B54BB3C}) (Version: 5.0.24.1 - ASUSTeK COMPUTER INC.) Hidden Dette er begge to programmer som kan være med å forklare problemet du opplever. Kan du vennglist starte GamerfirstV og se om det er noen instillinger der du kan justere på? HVIS IKKE, avinstaller GamerFirst V (husk å start maskinen på nytt!)
 8. Alright @G. Får grave litt dypere da. Limit reseravble bandwidth er standard til 80% - du kan slå den på og sette den til 0%. Ber om at du laster ned MiniToolbox på BleepingComputer , starte programmet, huk av samtlige bokser i programmet TIL OG MED "List Devices" hvor du velger "ALL", du kan hoppe over "list users, partitions and memory size & lsit minidump files". Trykk så på knappen "GO". Last opp så tekstfilen som blir lagret på SAMME FILPLASSERING som programmet, filen har navnet MBT.txt. Antagelig vil den nok være i Download-mappen din. (C:\Users\<ditt_brukernavn>\Downloads). Denne rapporter vil hjelpe oss med å grave dypere hvorfor du har et problem med netthastigheten.
 9. Hei, har du resatt TCP/IP-stacken? Det er åpenbart noe som skurrer i bakgrunnen som forstyrrer nettverket på maskinen lokalt. Jeg ser du gjorde "in-place-oppdatering" og valt å beholde filer & apps. Det er nok noe rusk på din datamaskin, det kan ikke være hardware da du har testet Linux OK med samme hardware. Kan være mest fornuftig å starte med det enkle, reset av TCP/IP-stacken. Åpne CMD via administrator og skriv følgende kommandoer og trykker enter hver linje ("kommando"): netsh int ip reset netsh int tcp reset netsh winsock reset Restart maskinen. Gjør en hastighetstest på: https://nettfart.no - noe forskjell nå?
 10. Kilder som viser til dette? Ja, land som har sliter med smitte i en lang tid vil selvfølgelig utfordring med økonomien. Vi er heldige i Norge nå som kan reise til utlandet OG ta i mot turister som pådriver for økonomien, ikke minst at samfunnet generelt er tilbake, med forbehold.
 11. Kaffe! EDIT: Seriøst svar, spis mat som ikke har meget høy forbrenning, men bruker lang tid i fordøyelsessystemet som gir deg energi.
 12. Gjort er gjort, og spist er spist. Du kan slette en melding inntil 10 minutter etter den er sendt. Etter det, forblir en lagret hos Facebook. Du dog slette din Facebook konto, men tror ikke meldingen forsvinner hos motparten. Til neste gang, tenk over hva man skriver / deler på internett. Nettvett er fint
 13. @geir__hk leste du hele innlegget til OP? @OP du skriver at det var bøyde pins, men du har nå "rettet dem opp", jeg tror det finnes en naturlig forklaring der på problemene du beskriver. På følgende link https://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/datasheets/4th-gen-core-family-desktop-vol-1-datasheet.pdf side 112 er det PIN layout for sokket LGA1150 som du har, bør kunne hjelpe deg med å avklare hvilken funksjon de/den bøyde pin-s innehar.
 14. Fra VG.no nå kl. 00:56 Er det fortsatt fri reise for arbeidene mellom Sverige og Norge?
 15. Nei, du kan blokkere personen, men de ser vel innleggene siden det er i en gruppe. Uansett. Tenk litt over hva man deler hvor.
×
×
 • Create New...