Jump to content

ColdIce

Medlemmer
 • Content Count

  3791
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

812 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Jeg lurer på hva som utgjør så stor forskjell i pris på disse to produktene : MSI GeForce RTX3080Ti SUPRIM X MSI GeForce RTX 3080 Ti VENTUS Edit: Suprim X har 3x 6+2 pin som utgjør 450w + 75w fra PCI hvilket er bedre for OC, så dette kortet er bedre for OC.
 2. Vet ikke helt hva som er greia... men i følge Komplett's egen PC bygger har de en del varer på lager: (tatt for ca. 5 min siden)
 3. Squid kan løse dette. Husk at det å dekryptere og kryptere https trafikk kan kreve mye ressurser fra CPU-en. Hvis Squid ikke er aktuelt, sjekk ut Untangle med SSL Inspection: https://wiki.untangle.com/index.php/SSL_Inspector (Dersom du ønsker noe som er ferdig)
 4. En modifisert versjon av IP-Board sitt standard avatar bilde, tror denne er fra 2008. Ser faktisk nå at avataren ikke passer helt inn i den nye programvaren til forumet
 5. Jau, kanskje en skal dra i fram Wireshark og teste ut Altibox- / T-WE-appen for å finne ut ca. hvor mange megabit det er i sekundet for å finne ut bitrate på disse kanalene. 🤓
 6. @LMH1 det stemmer det at Altibox har tilbudt tv-kanaler med 4K siden 2017. Når det gjelder Telenor, så startet de nylig å tilby 4K på enkelte kanaler som Natur 4K (21. Oktober 2020):https://www.telenor.no/privat/artikler/underholdning/aktuelt/film-serier/love-nature-ny-kanal/ Vær så snill, gjør litt research før du skriver i vildens sky. En kan jo f.eks undersøke hvilken bitrate Telenor tilbyr mot Altibox, hvis du er så interessert i teknologi som du er LMH1. @Jan-Roar Buraas (TS) har du fått testet noe mer? Har kun Altibox selv, men ikke fått anledning til å teste ut så mye...
 7. Ville absolutt påkostet meg inspeksjon. Hadde selv en Miele-maskin som passerte 20 år. Forøvrig, garanti på vaskemaskin er vel 2 år. Litt merkelig at Miele skriver på sine nettsider at de laget for 20 års levetid, men likevel bare har garanti i 2 år + 5 års reklamasjonsrett. (vil ikke gjøre tråden om diskusjon om garanti, bare litt underlig påstand fra Miele)
 8. @bubba477 Hei! Egentlig ikke så rat at der tregt på kvelden mellom 9 og 11. Det er kjernetid for Internett & TV, mye strømming av TV kanaler, netflix Youtube o.l. Ettersom GET benytter GPON så deler du og mange andre på kapasiteten på fiber som er installert. Så der har du det ? Ønsker deg lykke til med å få utbedret dette, kan være vanskelig..
 9. Jeg ville forsøkt Ubuntu på en minnepinne for å se om den dukker opp i et annet operativsystem.
 10. Hvorfor har du egentlig hjemmesentralen? Kompliserer ting. Litt utenfor det du spør om, men.... Sett opp VLAN på Edgerouter WAN-porten så du får offentlig IP edgerouter direkte. Benytt deg av begge LAN-portene på Edgerouteren, dra 1x kabel fra en port til hybel, den andre porten til huset. Separat subnet. legg inn i FW hvor du kan blokkere kommunikasjon mellom de ulike nettene. Kjøp inn et aksesspunkt, koble den på HP ProCurve switchen. PS, Janvik er antagelig på rett spor.
 11. Hei Blured, ser at du har tester funksjonen med mange nettleser-tillegg. Forsøk i en privat nettleser uten tillegg aktivert, er feilen fortsatt der?
 12. Jeg har fulgt denne tråden her en stund i jakten på en ny komfortabel stol. Ventet i spenning på sammarbeidet til Herman Miller & Logitech, stolen er nå endelig lansert: Herman Miller x Logitech G Embody Gaming Chair. Prisen er jo deretter, 1500~ USD. IT-Avisen omtalte også denne stolen. Ser etter en stol til halvparten av prisen, altså rundt 4-7k. Anbefalinger?
 13. Hei, så vidt jeg husker fungerer ikke WiFi tale på OnePlus modellene. Kjør igjennom "guide" her https://broadbandforum.co/t/198480/page-3#post-1404768 Velg Telenor Sverige i stedet for Vodaphone. Rapporter gjerne tilbake hvordan det gikk! Du kan ta utgangspunkt i VoLTE support her: https://www.telenor.no/privat/dekning/4g-tale.jsp Er VoLTE ok? Da er VoWIFI ok også.
×
×
 • Create New...