Jump to content

ColdIce

Medlemmer
 • Content Count

  3773
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

800 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

32894 profile views
 1. Kilder som viser til dette? Ja, land som har sliter med smitte i en lang tid vil selvfølgelig utfordring med økonomien. Vi er heldige i Norge nå som kan reise til utlandet OG ta i mot turister som pådriver for økonomien, ikke minst at samfunnet generelt er tilbake, med forbehold.
 2. Kaffe! EDIT: Seriøst svar, spis mat som ikke har meget høy forbrenning, men bruker lang tid i fordøyelsessystemet som gir deg energi.
 3. Gjort er gjort, og spist er spist. Du kan slette en melding inntil 10 minutter etter den er sendt. Etter det, forblir en lagret hos Facebook. Du dog slette din Facebook konto, men tror ikke meldingen forsvinner hos motparten. Til neste gang, tenk over hva man skriver / deler på internett. Nettvett er fint
 4. @geir__hk leste du hele innlegget til OP? @OP du skriver at det var bøyde pins, men du har nå "rettet dem opp", jeg tror det finnes en naturlig forklaring der på problemene du beskriver. På følgende link https://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/datasheets/4th-gen-core-family-desktop-vol-1-datasheet.pdf side 112 er det PIN layout for sokket LGA1150 som du har, bør kunne hjelpe deg med å avklare hvilken funksjon de/den bøyde pin-s innehar.
 5. Fra VG.no nå kl. 00:56 Er det fortsatt fri reise for arbeidene mellom Sverige og Norge?
 6. Nei, du kan blokkere personen, men de ser vel innleggene siden det er i en gruppe. Uansett. Tenk litt over hva man deler hvor.
 7. Hva med IP-telefoni på en liten Raspberry PI (altså en datamaskin) som mottar en form for beskjed via et mellomsystem (SMS eller app) som igjen ringer opp aktuelt telefonummer? Dette ligner litt på tvilling SIM som andre har nevnt.
 8. Wait what, jeg minnes en bruker med samme navn, welcome back I guess! 😀
 9. Fikk solgt skjermkortet til en meget god pris! Da gjenstår resten, forhåpentligvis rundt 5k. Takk for hjelpen folkens 🙂
 10. Urealistisk å be om 16000,- : https://www.finn.no/177503142 Skjermen er med 60hz refresh rate også.
 11. Hei, Har lyst til å gå over fra full ATX til ITX. Har følgende komponenter i datamaskinen. Hva er ca. pris samlet og ville det vært noe lurer å selge komponenter enkeltvis f.eks RAM, PSU eller GPU? Jeg regner med GPU er høyt ettertraktet, så jeg kan vel nesten selge den til fullpris? Kan kanskje vært lurt å beholde GPU-en? Setter pris på all hjelp Kabinett: Fractal Design Define R5 Sort Hovedkort: ASUS ROG Maximus IX Formula CPU: Intel Core i7-6700K Skylake Prosessor RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHz 32GB PSU: Corsair Corsair HX1000i - 1000W - PLATINUM Vannkjøling: Corsair Hydro Series H115i CPU Kjøler Funderer også å slenge på GPU-en: EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 GAMING (ny pris mai 2017: 8799,-) da den ikke passer i en ITX build. Eller selge separat? EDIT: Kanskje dårlig tid å kjøpe ny PC forøvrig 😂
 12. Ang. dette med Vitamin D : Følger opp med forskningsartikkel på dette (den har fortsatt ikke fagfellevurdering): Vitamin D Insufficiency is Prevalent in Severe COVID-19 (medrxiv.com 28.04.2020)
 13. Leste litt studier ang. BCG vaksine fra tidligere, det har vist seg til å beskytte mot øvre luftveisinfeksjoner. I en eldre studie fra 2011 (ncbi.nlm.nih.gov som var utført over 3 måneder mennesker med alder mellom 60 - 75, så kunne de konkludere med at BCG vaksine hjalp mot øvre luftveisinfeksjoner. I en lengre studie utført i Spania mellom 1997 - 2011 (ncbi.nlm.nih.gov) så ser de på nytteffekten av BCG vaksinen. Det som er interessant med Spania er at de stoppet programmet i store deler av Spania (1981 i følge bcgatlas.org ) - unntatt en region (Basque Country fram til 2013). På over 400,000 innleggelser på sykehus relatert til infeksjoner i lungene i løpet av 14 år (1997 - 2011), så man en ca. 40% mindre innleggelser i den regionen Basque Country som fortsatt administrerte BCG vaksiner.
 14. Titter innom igjen for å jaffe om BCG-vaksinen. Kasja (22) og Elias (23) er to personer som ble smittet og ble alvorlige syke (dagbladet.no) - 16.4.20 og er av de som ikke fikk BCG vaksinen igjennom vaksinepeogrammet (født i 1995 eller senere). Video om dems opplevelse her:
 15. DIREKTE: Pressekonferanse med Erna Solberg og Bent Høie Viktig moment fra helseminister fra Bent Høie: Forhåpentligvis skal alle få lov til å teste seg i løpet av mai med test som er utviklet av NTNU 👏 😀
×
×
 • Create New...