Gå til innhold

Xar0n

Medlemmer
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xar0n

  1.  

    Ahh, så det er sånn å forstå. Dette høres mer ut som feil på skjermkortet. Tror nok jeg ville tatt en telefon til butikken du kjøpte det og få det sendt inn til reparasjon ;-)

     

    Kontaktet Dustin for et par dager siden, de mente at det sansynligvis ikke var skjermkoret men at de skal ta det inn for sjekk og eventuelt reprasjon. Så får nesten håpe at det er skjermkortet som er problemet slik at jeg endelig får fiksa dette her og kan spille igjen :)

  2. Høres ikke veldig ut som feilen ligger i skjermkortet for å være ærlig. Opplever du artifacts når du spiller?

     

    Prøv å installer programmet DriverGenius Pro, skann maskinen og se at alle drivere er up to date.

     

    Er det kun når du spiller dette skjer? Eller skjer det også dersom maskinen står på over en lengre periode? Isåfall, prøv å starte maskinen i safe mode for å se om maskinen er stabil her. Dersom det er tilfelle, er det garantert driver/software problemer.

     

    Jeg tok en celan install av windows 7 nå, og ja jeg pleier alltid å sjekke om pcn er up to date. Har instalert alle drivere jeg kan få tak i. Jeg får erroren med det som er grafikk krevende, altså spill og GPU stress tester som 3dmark. Det skjer ikke under vanlig bruk som å høre på musikk eller se en film osv. Jeg får masse piksler på skjermen og bilde blir forvridd noen ganger, andre ganger så blinker skjermen og hører at skjermkoret slår seg av og på, noen ganger ender det opp med BSOD. Har sjekket ram og cpu uten å finne noen feil der.

  3. Prøv å fjerne skjermkort driveren med Driver Cleaner/sweeper. Installer deretter driveren fra cden som fulgte med skjermkortet.

     

    Ja har prøvd dette 3 ganger nå, men det som skjer når jeg installerer den nye driveren er at den får error når den installerer microsoft visual c++ redistributable 64-bit, dette skjer hver gang jeg prøver clean installing av ati driveren.

     

    Jeg kan spille visse spill i opptil 1 time uten at det kommer en error, men i 3dmark11 komer den med en gang. Har tenkt på å sende kortet tilbake, men har ikke et kort å teste for å være sikker, så vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Noen som har noen ideer?

  4. Skal bare informere at det var overoppheting som var problemet, satt på den nye kjølepastaen nå og cpuen gikk ned med over 30 grader celsius. Har spilt nå i 20 min uten noen problemer og cpu ligger på rundt 60 grader på full load nå. Er bare glad det ikke var noe mer komplisert, takker for alle svar :)

     

    EDIT: Der tok jeg veldig feil, jeg får fortsatt problemer under spill og andre former for grafikk programmer. Tok 3dmark11 testen og den kræsja nesten med en gang. Er det noen som har en anelse om hva det kan være? Har prøvd forskjellige guider om fjerning og reinstalering av skjerm drivere men hittil uten hell.

  5. Jeg kan også nevne at BSOD jeg får er 0x116 atikmdag.sys, det som skjer er at enten så reseter skjermkortet seg eller så får jeg BSOD med den feilmeldingen. De fleste nevner overopheting som et problem, eller reinstalering av skjermdrivere. Jeg fikk kjølepastaen idag så skal teste det nå straks, takker for svar, skal teste det med lyddrivere etter jeg har testet kjølepastaen.

  6. Takker for svar, men jeg har sjekket for den errorn før og det hjalp ikke så mye. Jeg har bestilt ny kjølepasta til CPU, så forhåpentligvis vil dette fikse problemet. Jeg har alle de nyeste driverne til HK og GPU, og temp på GPU er ganske lav så er ikke det som er problemet. Men takker for flere svar så jeg kan endelig finne ut hva som er problemet :)

     

    EDIT: Jeg prøvde å fjerne alle ATI drivere og avinstalere skjermkortet fra pcn og reinstalere, dette hjalp ikke.

  7. Nå kan jeg faktisk ikke spille noen spill lenger, den henger seg opp etter 5-10 min med spilling, men resumer etter at skjermen har gått svart et par sekunder, lyden hakker en del også. Dette skjer flere ganger uansett spill og til slutt så får jeg enten BSOD eller så får jeg bare svart skjerm.

     

    Jeg har en sterk mistanke om overoppheting pga at cpu går opp i 90 grader på load, men jeg har stresstestet den uten spill, helt opp i 97 grader, og pcn gikk fortsatt uten problemer, så det er bare i spill dette skjer. Jeg får også veldig ofte erroren at "display driver has stopped working and has been recoverd succesfully".

     

    Mine speccs er: Intelcore i5 750 2.66 Gzh quad core, ATI Radeon 5870 1GB, Kingston DDR3-1333 1.65 V, 2Gb x3 ram, MSI P55-CD53 Hovedkort.

  8. Det du faktisk ikke har vurdert er at det er ikke en religion som skal si deg hva du bør gjøre, det er deg selv, og deg selv igjen, ikke la andre si hva DU bør tro og gjøre. Hvis du tror på at alt ble skapt av noe uforklarerlig, noe du ikke forstår, men du velger å tro at det er en "kraft" som har gjor dette, så tror du da altså på at det er en høyere makt som du ikke vet eksisterer, dette er da det du tror på. Det respekterer jeg såklart, men at det må settes inn i en religion syns jeg blir feil, det skal heller være "ukjent", til syvende og sist så tror egentlig alle på samme "Gud", men på forskjellige måter.

     

    F.eks tror du på at jorda er så gammel som bibelen sier? tror du virkelig mennesket ble skapt på en dag? Dette er "fakta" som kristendommen hvertfall sier er sanne. Hvis du ikke tror på dette, så er du ikke kristen. Tenk logisk, og se hva som faktisk er sant.

  9. Noe jeg mener er mer interessant er at hvis David Humes teori angående det faktum at menneskesinnet ikke kan skape helt nye ideer, (kort fortalt mener han at alle ideer enten er utspring av andre ideer eller inntrykk), er sann, hvor kom da ideen fra at det er en guddommelig kraft i universet? Hvis mennesket ikke skapte ideen selv, hvor kom den så fra?

    Dette har du veldig rett i, men en annen filosof ved navnet Rene Descartes kom med teorien at Gud hadde lagt denne ideen/intrykket i oss når vi ble født, men dette har blitt veldig kritisert av senere filosofer, i tillegg så ble det lagt fram at han gjorde dette pga han selv var kristen og ikke ville gå imot kirken og den makten de hadde på den tiden.

     

    Hvis vi tar for oss troen på akkurat kristendommen, så kan jeg ta opp f.eks, tror du virkelig på at jorda er 12 000 år gammel? Tror du på at menneskeheten ble laget på 1 dag, utifra 2 mennesker? Hvordan ville du forklart dinosaur fossiler? Hvis du ikke tror på dette så kan du ikke kalle deg selv kristen heller, for tror du ikke på det som står i bibelen kan du ikke kalle deg kristen.

  10. Min største lantabbe skjedde nok siste natta på TG10.. Var riktignok ikke min "tabbe" da..

     

    Satt der rolig og fredelig og spilte, og plutselig så knekker bordet i to deler... pga av 2 tullinger på andre siden av bordet som drev og jokket på hverandre :dontgetit: Gikk ganske bra med sakene mine heldigvis, fikk redda skjermen som holdt på å gå rett i bakken, men min åpnede pakke med pulverkaffe som sto på bordet rant rett ned i pcen, hehe.. Heldigvis fikk jeg koblet ifra med engang og ristet ut det meste av kaffen før det satte seg overalt. :)

    Haha det var faktisk 2 kamerater av meg som gjorde det, de tuller alltid på den måten. Var sjukt å se når borde bare "knakk" i to, ansiktsuttrykket ditt sa alt "Dude, WTF!" :p

  11. Du skal kunne ta spenningen opp til 1.65V så du kan prøve det.

    RAM skal funke bare den blir foret korrekt etter hastighet og timings.

     

    Glemte å nevne at jeg først prøvde å justere voltage til 1.65 og da var det like ille. Det mest stabile lå på 1.57V.

  12. Hei, jeg sjekket på dette forumet om min ram ville passe for HK mitt for ca 1 år siden, da kjøpte jeg ny ram utifra dette. Men etter bare et par uker så poppa bluescreensa opp. Men jeg ga meg ikke og prøvde å fikse det og det har holdt seg noe stabilt helt til nå. Etter jeg tok en bios update så klikka pcn helt. Det jeg endte med da var å ta en memory sjekk og da fikk jeg beskjed at det var et problem med rammen. Det jeg gjorde da var å ta ut en av rambrikkene og justere voltage fra 1.5 til 1.57, da holder den seg nogenlunde stabil men med bluescreens til tider. Det jeg lurer på da er hvilken ram bør jeg skaffe siden det er tydelig feil ram til dette HK?

     

    Min specc er:

    Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 4GB CL9

    MSI P55-CD53, P55, Socket-1156, DDR3

    Intel Core i5 Quad Processor i5-750

    Chieftec Super Series PSU 650W Modulær

    ATI Radeon HD 5870 1GB

  13. Nå fikk jeg enda en bluescreen, denne gangen sto det memory_managment og det skjedde når jeg spilte av musikk. Noen idet om hva det kan være, har fiksa det med drivere og det hjalp ikke :(

     

    Kan nevne en annen ting som irriterer meg no veldig, det er at jeg bruker ca 50% av rammen hele tiden. Dette er bare med firefox, spotify, steam og msn oppe.... Jeg har sjekket hva som tar så mye ram men finner ikke synderen....

  14. Jeg vil også anbefale en i5 prosessor, er veldig bra til spilling og andre prosesser. I diverse tester så har den kommet veldig bra ut i forhold til amd sine prosessorer. Den er i tillegg billig og lett å instalere. Men i7 prosessorer er ikke så alftor dyre heller, så hvis du kan gå opp 3-500 ekstra så er det de du bør gå for da. Men som sagt i5 750 er et ganske bra kjøp ;)

  15. Hei, jeg har nå blitt så irritert over disse BSOD at jeg må få gjort noe med nå. De kommer ikke så ofte, men det oppstår ofte nok til at det er irriterende. Det skjer for det meste når jeg spiller musikk, slik at det hakker en liten stund før BSOD kommer opp. Har oppdatert alle drivere til de nyeste og sjekka for virus og slikt. Feilmeldingen som kommer opp er: system service exception, 0x0000003b (0x00000000c0000005, 0xFFFF80001EB638c,

    0xFFFFF98021b412c01, 0x0000000000000000)

     

    Noen som kan hjelpe meg? :)

     

    Speccsa mine er: Intel quadcore i5, ATI Radeon 5870HD, 2x2 GB minne, MSI P55-CD53 hovedkort.

  16. Du bør nok oppdatere bios, det kan ofte hjelpe på rare problemer.

     

    Når det gjelder stresstesting så liker jeg personlig følgende program :

     

    http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php , der er det Linpack testen som gjelder , men den har andre muligheter som for eksempel skjermkort og psu test.

     

    Psu testen belaster systemet ditt veldig kraftig og kan ta knekken på dårlige psu bare så det er sagt.

     

    Ellers så har man jo Orthos for dual core : http://www.overclock.net/downloads/138142-orthos.html

    Forige gang jeg opdaterte bios så fiksa det et sound problem, slik at jeg mista lyd når jeg spilte online spill. Så det har vært mye problemer med dette hovedkortet, så prøver bios updaten først så håper jeg det fungerer, hvis ikke så tar jeg stress testen. Kommer med tilbakemelding senere. Takker for alle svar ;)

  17. Kan ikke akkurat si at jeg anbefaler å blåse varm luft og statisk elektrisitet direkte på noen elektroniske komponenter bare så det er sagt...

     

    Da er det bedre å stressteste rammen hardt , eventuelt kjøre full cpu last og orthos med hovedbelastning på minnet.

     

    Hvilket program bør jeg kjøre for å belaste minnet? Foresten så sjekket jeg nettopp hjemmesiden til MSI, og så en interessant opdatering for bios, der det står litt forskjellig hva det fikser, og der står det følgende:

    - Fix memory size just show 4032MB but system insert 4096MB

    - Fix DDR-1066 show mistake to 1333 after clear CMOS.

    - Support Clarkdale OC Genie.

    - Improve Lynnfield OC memory stability when DRAM frequency greater than 2000Mhz

    - Set the "C-STATE" to disable when OC Genie Enable

    - Update M-Flash to v0F.

    - Patch Hynix(HMT125U6AFP8C) 1333/2G memory unstable issue

     

    Tror dere noen av disse kan fikse problemet mitt?

×
×
  • Opprett ny...