Jump to content

the blue antilope

Medlemmer
 • Content Count

  2592
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

410 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Strømming andre veien, altså fra Xbox One til PC, fungerer etter min erfaring bedre. Og da er det jo lov at mobilstrømming fungerer likedan.
 2. Spillstrømming fra Xbox One til Android-enheter er nå på plass i Norge. Ser at den halvoffisielle mobilholderen PowerA MOGA er å få kjøpt i norske Microsoft Store. Xbox Game Streaming-appen i Play Store. PS. Det ser ut som man må være en Xbox Insider.
 3. 1. Joda, absolutt, men det er ingen av oss som vet om Microsofts avgjørelse vil gjøre XsX-spillene noe dårligere. Det får vi ikke svar på før vi faktisk får testet konsollen. Så det er og forblir antakelser frem til den tid. La meg spørre slik: Er du skeptisk til hvordan «The Last of Us 2» (og egentlig alle andre PS-eksklusive som kommer til begge plattformer) blir på PS5 når det også kommer til PS4? Utvikleren har jo selv hintet til «ingen lastetider». 2. Alle som kjøper en XsX får en solid oppgradering fra Xbox One –det er det vel ingen tvil om. Hvis du ikke har råd til den nyeste konsollen når den lanseres, er det jo positivt at du kan spille de samme spillene med venner som har kjøpt den nyeste konsollen. Så det du mener er at Microsoft, Sony og alle tredjepartsutviklere bare skal kutte ut nåværende generasjon når Xbox Series X og PS5 lanseres? Det er jo ikke et alternativ.
 4. 1. Vi vet jo ingenting om utviklingen av spillene eller hvorvidt det vil påvirke ytelsen til spillene i negativ grad. For det meste virker det bare som antakelser om at spill ikke blir så bra på XsX fordi de også blir tilgjengelig på Xbox One. 2. Du kjøper konsollen når du selv vil – når ble valgfrihet en dårlig ting? Hadde Microsoft sagt at ingen av de XsX-eksklusive spillene kommer til Xbox One, hadde det også blitt ramaskrik. Som jeg nevnte over, blir vi aldri fornøyde.
 5. Vi spillere blir tydeligvis aldri fornøyde. Microsoft forteller at de kommende spillene deres blir tilgjengelig på Xbox One, Xbox Series X og PC – kjøper du en XsX kan du spille fire generasjoner med Xbox-spill – og så klager vi jammen meg over det? De kunne ikke gjort det mer forbrukervennlig. Jeg ser at enkelte skriver at det vil føre til at Xbox Series X-spillene ikke vil se ut som «neste generasjon», men det vil uansett ta noen år før vi får spill som virkelig utnytter kraften til de nye konsollene. Det Microsoft jo sier er at «over the next year, two years, all of our games, sort of like PC, will play up and down that family of devices», så det er kun i en begrenset periode. Husk også at tredjepartsstudioer også vil slippe spill til begge spillgenerasjoner ...
 6. Nei, datoen er ikke offentliggjort ennå tror jeg. Står i videoen at den «coming soon», men det kan bety så mangt. Hadde vært gull med både den og Vikings på HBO i høst.
 7. Haha, godt å se man har forskjellige meninger. Stannis var ikke nødvendigvis flott, men jeg hadde sansen for karakteren og skuespilleren. Når det gjelder Joffrey er han superdød, men en flott karakter å hate da han var med.
 8. Interessant sak fra The Verge (lenken kan inneholde avsløringer.). Hvilken karakter, som antageligvis er død, ville du sett komme tilbake? For min del er det utvilsomt Stannis Baratheon (jeg har sikkert nevnt det i tråden tidligere). Jeg har alltid hatt sansen for ham, og han var vel den siste gjenlevende Baratheon om jeg husker rett? Se bort fra Gendry, da. Kjipt om det huset forsvinner helt. Ellers hadde det vært gøy med et gjensyn med Syrio Forel.
 9. Kjøpte det for 899,- i windows Storen i går. https://www.microsoft.com/nb-no/store/p/forza-horizon-3-ultimate-edition/9nblggh4rq2x Takk for tipse, jeg så etter nett siden så jeg kunde kjøpe Forza Horizon 3 Ulimate Edition til pc i stedet for Xbox One , for jeg sender Forza Horizon 3 til Xbox One til bake til gamezone. men åsen laster jeg ned spillet , jeg finner ikke hvor jeg skal gjøre det. Trykk på «bildet ditt» i Windows Store – Mitt bibliotek – Last ned.
 10. Nei, kommer visst ikke før om lang tid. Men er sikkert en mulighet å få den levert fra statene.
 11. I sted: https://www.microsoft.com/nb-no/store/p/ea-sports-fifa-17-downloadable-demo/bqh971fndqcv
 12. Er det ikke slik at de har sperret for nye deltakere? Eller har de åpnet for nye?
 13. Nå kan de supertrådløse Astro A50 forhåndsbestilles. 3300 kr. https://no.coolshop.com/produkt/astro-a50-3rd-generation-gamingheadset-71-xb1pc/AG8526
 14. Elite-kontrolleren fordi den føles bedre i hånden og har et mykt grep på undersiden. Xbox One S-kontrolleren har et liknende grep, men det er ikke like mykt og behagelig. S-kontrolleren har blåtannstøtte noe ikke Elite har.
 15. Kjøpe det: https://products.office.com/nb-no/buy/office
×
×
 • Create New...