Gå til innhold

Fennris

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fennris

  1. Noen som husker det flashspillet som var så populært for en stund siden ? Laget av en norsk gjeng og det var om å fly lengst mulig etter du hadde blitt skutt ut. Spillet hadde en ganske kul techno låt som gikk sånn som dette "BEEP BEEP, You can reeeeaaaachhhh the skyyyyyy  aiiiiii " Veldig bra spill ! Ble hekta !

    6222291[/snapback]

     

    Der du ble skutt ut av en katapult og skulle fly lengst mulig nord... :hmm: Han brukte en rosa drakt eller noe...?

     

    Edit: Glem det, tenkte nok på feil spill... :hmm:

  2. Stemmer det også. De har også tatt med noe som heter ''six-axis sensing system'', som sagt har den USB-tilkobling. Det blir brukt til lade kontrollen til videre bruk av Bluetooth som dere vet.

     

     

    whoa. "noe som heter ''six-axis sensing system''"? du er klar over at det er snakk om bevegelsesfølsomhet? med andre ord en ganske klar forskjell fra gamle dual shock. det at den er trådløs og støtter USB er liksom den minste forskjellen.

     

    dessuten er skulderknappene blitt analoge. de føles ganske mye mer behagelige i praksis enn de gamle dual shock-kontrollerne.

    6183930[/snapback]

     

    skulderknappene er noe jeg ser fram til å prøve ut :w00t:

  3. Kontrollen er indentisk med DualShock-kontrollen. Forskjell er at den er trådløs og mulighet til å koble USB-kabel på den.

    6183820[/snapback]

     

    Nope, de har fjernet vibrasjonsmulighetene...men, de er nesten helt like designet...

    6183834[/snapback]

    Stemmer det også. De har også tatt med noe som heter ''six-axis sensing system'', som sagt har den USB-tilkobling. Det blir brukt til lade kontrollen til videre bruk av Bluetooth som dere vet. Kilder finner du her.

     

    11471607161.jpg

    6183860[/snapback]

     

    Hehe, må bare nevne at playstation har fjernet muligheten for å koble sammen 7 konroller på en maskin, og gått ned til 4 :thumbdown:

  4. Kontrollen er indentisk med DualShock-kontrollen. Forskjell er at den er trådløs og mulighet til å koble USB-kabel på den.

    6183820[/snapback]

     

    Nope, de har fjernet vibrasjonsmulighetene...men, de er nesten helt like designet...

  5. Haha, må le av playstation :!: Tror de har dritet seg så jævelig ut med å fjerne vibrasjone og heller går for "bevegelse ting" (husker ikke hva det heter :blush: )

     

    Ok, greit at det kan være enkelte sjanger som kan bli heftige hvis du kan styre med bevegelser på kontrollen, men de aller fleste spillene, og de mest populære taper på at de har fjærnet vibrajoner. Ta f.eks bilspill, skyespill, rollespill ol.

    Stakkars playstation :dontgetit:

     

    Ellers så har de klart og lage noe av det styggeste jeg har sett, og at de skriver playstation med spiderman bokstaver hjelper ikke :hmm: burde ha kunne klart bedre...

  6. Jeg håper de kan få mange fler unique våpen, er i level 27 nå og har ingen motivasjon for å spille videre. Ingen bedre våpen å hente, ingen steder jeg ikke kan komme til, ingen finder man ikke kan drepe, ingen bedre armor og hente...triste saker! Samme med levelsystemet, føler at det ikke er noe vits i å spille lenger, når det ikke går ann å bli bedre (fiendene blir bedre når du blir bedre) og ingen våpen eller armor jeg som kan gi meg bedre overtak! Har liksom mistet litt av poenget...

  7. Jeg har litt problemer med og klare det questet der man skal finne ut hvem som har stjålet maleriet til en count på et slott. Husker ikke hvilken by det var i men man skal spørre litt rundt og finne spor. Jeg har funnet det hemmlige maleriet i det ene tårnet og jeg har funnet malesakene til hun damen, men jeg finner ikke flere spor. Er det noen andre her som har gjort det questet?? 

     

    Det siste sporet finner du i form av en malingsflekk på gulvteppet i spisestuen

     

    (Merk skriften for å lese)

    5975144[/snapback]

     

    Tusen takk :cool:

  8. Jeg har litt problemer med og klare det questet der man skal finne ut hvem som har stjålet maleriet til en count på et slott. Husker ikke hvilken by det var i men man skal spørre litt rundt og finne spor. Jeg har funnet det hemmlige maleriet i det ene tårnet og jeg har funnet malesakene til hun damen, men jeg finner ikke flere spor. Er det noen andre her som har gjort det questet?? :hmm:

     

    beklager for dårlig forklaring :blush:

  9. Har nettopp fått den høyeste stillingen i Mages Guild, og på rommet øverst i tårnet står det en "Enchanted Chest".

    Hva brukes den til?

    5962756[/snapback]

    spør han rominus et eller anna om enchanted chest elns.....den brukes til å multiplere ingredienser :)

    5963131[/snapback]

     

    Men vet ikke om det går ann og multiplere nirnenroot, prøvde og legge en oppi, venta 24 timer og den var borte:(

     

    la også alle ti oppi, men skjedde ingen ting, ventet er par dager...gjorde forresten dette først, tror kansje jeg hadde litt flaks :p

×
×
  • Opprett ny...